• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanç sevgili

Bu nasıl bir cümle?
Kola kızmak nedir,kolun nesine kızılır?
Uzun kollu mu giyeceksin bu sıcakta?

kızın koluna guveniyo ama o kola gözü ile bakacak erkeklere güvenmiyor. kafaya bak. sonra yapıcı yorum yapmıyosunuz diyolar bana. bunun nesine yapıcı yorum yapabilirim. kıza gecenin ikisinde dışarı çıkmanı istemiyorum dese bi nebza anlarım ama sıfır kola 'kızan' adamı konuşarak düzeltebileceğine inanan kadınları anlayamam.

Yorum yapmak için yapmayın
Size sormucam herhalde yazıp yazmamam gerektiğini.:işsiz:
Anne babanın karışmadığı kadar karışıyor çocuk sana resmen baskı uyguluyor eziyor seni "ayrılmak istemiyorum" diyorsun.
Ne diyelim ah ne güzel kıskanç irkiiiik mi?:kahve:
Madem ayrılmayı düşünmüyorsun evlenince düzelir bekle sen.:işsiz:

Düzelmiyor daha da artıyor daha yolun başındayken ayrıl sonra daha önce ayrılmadığına pişman olursun

Size sormucam herhalde yazıp yazmamam gerektiğini.:işsiz:
Anne babanın karışmadığı kadar karışıyor çocuk sana resmen baskı uyguluyor eziyor seni "ayrılmak istemiyorum" diyorsun.
Ne diyelim ah ne güzel kıskanç irkiiiik mi?:kahve:
Madem ayrılmayı düşünmüyorsun evlenince düzelir bekle sen.:işsiz:
İyi günler size

merhaba herkese .
yeni bi ilişkiye başladım 16 gün oldu . öncesınde 2 aya yakın konuştuk.
sorun şu ki kendisi çok kıskanç herseye karısıyo.
şunu giyme şunu yapma şuraya gitme.
ilerleyen zamanlarda bu kıskançlık azalırmı sizce ?
ayrılmak istemiyorum ama benide çok bunaltıyo sizce nasıl bi konuşma yapmalıyım onla

Emin ol ilerde düzelir. O kadar düzelir ki bakkala gitmene, olurda evlenirseniz babanın evine gitmene izin vermez. Öyle bir düzelir ki kapıyı üstüne kilitleyip çıktığında, perdeyi araladığın için dayak yediğinde iyi ki bu adamla ilişkimi sürdürmüşüm dersin.

Yeni nesil çok şapşal. Anan baban sana kolsuz giydiğinde kızdı mı hiç? Sevgilinin ki sevgili bile denmez ona, flörtünün buna müdahale etmesine nasıl izin veriyorsun? Seni tanıdığında kapalıydın da sonradan mı kolsuz giyinmeye başladın? Kendi aklın, kişiliğin, kararların yok mu?

Eşim dokuz senedir hayatımda, bırak 9 seneyi 19 sene sonra onu giyinme, bunu yapma dese bana "kapı orda şekerim beğenmiyorsan yolun açık olsun" derim. Bu benim kişiliğime saldırıdır çünkü.

ilk zamanlarda ilişkinizi nasıl şekillendirirseniz devamında öyle gider. eğer kolsuz giyme dediğinde "peki sevgilim" deyip kolsuz giymiyorsanız o adamla beraber olduğunuz geri kalan zamanlarda kolsuz giyme hakkını kendi ellerinizle veriyorsunuz demektir.
ya kendinizi bu şekilde ezdireceksiniz ya da diş göstereceksiniz ve o karar verecek sizinle devam edip etmeyeceğine..

merhaba herkese .
ayrılmak istemiyorum ama benide çok bunaltıyo sizce nasıl bi konuşma yapmalıyım onla
Ayrıl.

şunu giyme şunu yapma şuraya gitme. kölesi misin sen onun. niye ağzını açıpta cevabını vermiyorsun. konuşma yapınca değişeceğini düşünüyorsan bu imkansız birşey, kendini kandırma, ezdirme, sindirme, ömrünü bununla mı geçireceksin yaa

Kendi anan baban "kolun görünüyor,sıfır kol olmaz" dese "özgürlüğüm kısıtlanıyor ühühühühühühhünnnkk" diye konu açardın di mi?
Ama takıntılı adamın adı kıskanç sevgili olmuş.

Bir de adam düpedüz koldan tahrik oluyor ayol!!!!
Çevreye güvenmediğine göre?
Kendinden bilir işi felesefesi tam gaz!

merhaba herkese .
E
merhaba herkese .
Emin ol bütün seven erkeklerin deger veren erkeklerin hepsi ayni soyle düşün sana karsi ilgisiz sevgisiz olsa dahami iyiydi yani buradakinlerin cogu alismis basina buyruk yasamaya hicbirseye gelemiyorlar onun icin cogu ya bekar yada evlenip bosanmis insanlardir yorumlara aldirma sen bazi seylere dikkat ettigin surece o baski olarak gördüğün seylerin tamamen sana olan sevgiden koruma isteginden kaynaklandigini anlayacaksin nasil bir baba cocuklarini korumak ister onun istedikleride oyle

Back
X