Kıskanç sevgilisi ya da kocası olanlarrr ?

Onlara gore acık gıyılmıcek kapanmak abartı

evet gaiba bu olabilir bende lisedeyken daha tıfılız tabi biriyle birlikteyim ama kanka deseniz yeri var ama oyaşlara göre çıkıyoruz tabi :)) o şahıs da bana bi gün oturuoruz bana makyaj yap bak bidaha seninle görüşmem tarzı bi cümle kurmasınmı şoooook oldum o söz kulağımdan hiç çıkmaz oyüzden nişanlım abartmadıkça hiç bi kıskançlığına bişi demem.

hahahahha60:

bu arada az önce yeni bir kıskançlık krizi yaşadık
bayramda babanı öpmiceksin elini öp sadece dedi kocakafalı
ben de o benim babam sen karışamazsın elbette öpücem falan dedim tartıştık
sonra sustu
yarın buluşucaz bakalım nolcak

kusura bakmasaaa abartmış senin ki resmen olllduum yani babanı öpme diosaaa... abin yoktur umarım ondanda kıskanırsa kan falan cıkar mazallah :96:

Dün kıskançlığın boşanma sebebim olduğundan bahsetmiştim..Şimdi harika giden bir ilişkim var,yakıştığı müddetçe asla giyinmeme,saçıma,makyajıma karışmayan ve beni her durumda bakımlı görmekten hoşlandığını belirten ve benimle gurur duyduğundan bahseden,arkadaşlarımla bir yerlere gidip kahve içtiğimde iyi eğlenceler dileyen ama ona ihtiyacım olduğunda asla yalnız bırakmayan eski eşimin zıddı bir adam.. Ohh dedim dünya varmış, kıskanmak sevmekle eş değer değil onu anladım..

Şu anda aynı anlattığınız gbi bir sevgilim var. Allah'a şükür de o var.
Herkesler çok kıskanan cok seviyodur gibi bi düşünceyi benimsemisler zaten.
Bence seven karsısındakine güvenendir. Aşırı kıskançlık yok abi yok kuzen mevzuları "güvensizlik"ten gelir bence.
Güven problemi yaşayan insanlarda olur.
Karşısındaki aefdersiniz de kendini bilmez biri mi ki yok şöyle ggiyin bunla görüşme desin.
Ben düşünemiyor muyum, kendi kararlarımı veremiyor muyum?
Değil mi ama...
Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Amin amin, çok teşekkür ederim.. Bende sizin için aynısını diliyorum,teşekkürler

Ovvvv Bu kıskanclıkta guzelmış
Hep kupalar senınkıne gıdıyo yaa

yok canım yoksen işin dalgasına o manyaklasın :)) hoşuna gidio saçmalamsı böle dalga geçtikçe malzeme çıkıo aman ciddi fln düşünüyüm deme babasından kıskanan yarın erkek çocuğu olsa :
""-naptın bugun evde kim var
-oğlumla oturuoz
-iyi geç yatak odasına kapıyı kilitle ben gelene kadar çıkma"" der vallaaaa

yok canım yoksen işin dalgasına o manyaklasın :)) hoşuna gidio saçmalamsı böle dalga geçtikçe malzeme çıkıo aman ciddi fln düşünüyüm deme babasından kıskanan yarın erkek çocuğu olsa :
""-naptın bugun evde kim var
-oğlumla oturuoz
-iyi geç yatak odasına kapıyı kilitle ben gelene kadar çıkma"" der vallaaaa

benimde kocam kıskançtııı ,bi ara çocuklar olunca kıskanmayı bırakmıştıı,şimdi zayıfladım çıtır oldumyaa yine başladı onu giyme bunu giy demeyee

aynen benm sevgilimde yernde kıskançtr bazende olcak ama kıskançlık severim ben kıskanılmayı bide kıskancım ondan olsa gerek sanırım :44:

canım benim babanı kıskanmasına anlam veremiyorum okudum yazdıklarını ama yemin ediyorum saçma ve korkutucu geldi babana sarılma öpme ne demek kanın canın o kişi, hangi vasıfla diyor bunu vasfı olsada diyemez ayrılmak pahasına olsa bile otur konuş arkadaşım iyi bir şekilde anlat anlamıyorsa cidden senin için sağlıklı olmaz böyle muhabbetle aşkmı yaşıcağnı sanıyorsun onun adı aşk değil esaret olur kusura bakma ama buda kıskançlık değil hemde hiç değil çok seviyorsa bu konuyla ilgili psikolojik destek olsun ben olsam uzaklaşırdım mesafe koyardım bana birisi böyle dese sevgilimde olsa ailenin yerini kimse tutamaz o sarılma dedi die babana sırt çevirrisin ilerde bunu yasaklayan yanında olcakmı yada sağlıklı bir ilişkiniz olucakmı azcık mantıklı olmaya davet ediyorum güzelim yaşını ve yıllarını feda edersin pişmanlık yaşarsın.

sevgilim inanılmaz kıskançtır
ama işin kötüsü o kadar şirin bir hal alıyorki kıskançlık yaparken hem beni kırmamaya çalışıyor hem tavrını koymaya bayılıyorum onun o hallerine

ayy çok güldüm

*herhangi bi yerde adresmı mı sorucam yada bu mınıbus nereye gidiomu diye sorucam ..sordum dıyelım ve eşim yanımdaysa mutlaka kulaklarından ates cıkıyor oderece sınırlenıyor yaa..neymıs elin adamlarıyla muhatab olmak için bahane arıyormusum lafa bakyaa

*sonra eger elbisem yada etegım dizimin hızasındaysa ve otobuste dıs tarafta oturyorsam (pencere tarafı değil) ozamanda benı pencere tarafına oturtmak için buyuk caba sarfeder .yer değişelim allah yer değişelim ben yola bakmak istiyorum der bu arada en arkadaki koltuklardan bırıne denk geldıgımızde acaba dıyorum yolun neresini gorecek bu adam.. nıhayetınde buyuk cene savasının ardından benım bıkkın yuz ifade eşliğinde yer değiştiririm..ama kocemın yuzunden guller acar o baskaa
*pazara cıktıysak alısverıse o anda ne oluyosa benı ıssırcagı tutar canımıda yakar yani ısırdıktan sonrada doruuu yuru derrr egrimi yuruyom sanki alla alla yaa
--cocuk olduktan sonra bu kadar kıskanclık kalmıyor diyorlar yaa bakalım gorcess

o da annesini öpmesin o zaman

bende zaman zaman gereksiz kıskançlıklar yapıyorum. hatta bugün eşime şöyle dedim. '' bayramdan bir gün önce işe gitmek yok. neden dedi. işyerindeki kızlarla tokalaşma diye '' sonra kendime kızıyorum ne abartıyorsun. ama gerçekten o bana böyle bir şey yapsa ben son derece kızarım kendisine.

Benimki kıskanmadığını, en azından abartmadığını savunurdu ama
geçen gün bu tezini tamamen çürüttü
Dizüstü bir elbise giymiştim. Göğsü tam saran, altlara doğru
bollaşan, uçuşan etekli elbiselerdendi. Aşkında daha önce de giymiştim ama
sorun olmamıştı. Neyse benim minnak odun bakıyor ters ters, aşkım beğendin mi
dedim hayır beğenmedim hiç yakışmamış diyo. Tabi ben çok bozuldum çünkü anlamadım
neden böyle dediğini, gerçekten beğenmedi sandım. Surat yaptım konuşmadım bir sürü.
Yaa nedennnn yakışmamış mı gerçekten diyorum hayır hiç yakışmamış diyo. Sonra dönüp
ne dese beğenirsiniz,,, "giymicen bi daha di mi" E öyle diyince jeton düştü tabi,
meğersem giymiyim diye öyle diyomuşş hainnn İnadına giycem dedim, ama çok kısa
yaa bak üstü güzel de altı daha uzun olsun falan diyo bu kez de uyanıkussss

Ben de tatilde yaptım benzerini canım ama benimki haketti
Otelde çoğunluk Almanlardı, onlara göre animasyonlar,
oyunlar yapıyorlar tabi. Kızları kaldırdılar 4-5 tane, yarışma konusu
ordaki bütün erkekleri öpcek 1 dakika içinde Yok daha
nelerrrrr. Hiç izin verir miyim aslaaaaaaa. Ben içimde şoku atlatmaya
çalışırken kalkanlardan biri çoktan gelip öpmüş bile Allahtan teyzeydi
Tam 2. kız başladı öpmeye "kalk gidiyoruz" dedim. Tabi bu şakaya alıyor "aşkım
oyun işte hem yanaktan öpüyorlar nolcak" diyoo. "Yok yaaaa" dedim "erkekler
yarışsa beni öpcek olsa oturcan mı sen de" Tabi cevap veremedi sevgülüm:26:
Baktım hala ayaklanmamış kalktım bir hışımla olaay yerinden uzaklaşıp otele
girdim. 5saniye sonra baktım ki kuzucum da geldi ufaktan Azcık kızdı bana
ama napimmmmm Elalemin kızı neden öpüyo benim aşkımııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…