Kıskanç sevgilisi ya da kocası olanlarrr ?

Oda bi yandan haklı ama fazla abartıyo . Sorununu soylemısmıydın hatrlamıyorum ama baya bı buyuk sorunu var demekkı boyle bu kadar asırı kıskanıyo senı..
Psikologa gıtse bu konuyu actın mı :97:

Oda bi yandan haklı ama fazla abartıyo . Sorununu soylemısmıydın hatrlamıyorum ama baya bı buyuk sorunu var demekkı boyle bu kadar asırı kıskanıyo senı..
Psikologa gıtse bu konuyu actın mı :97:

aşk hikayelerimiz/dertlerimiz bölümünde konum var canım ordan bütün hikayemi okuyabilirsin
açtım ama istemedi
güvenmeme konusunda beni haklı buluyo
ama giyim,makyaj gibi konularda kesinlikle değişmem diyo

aşk hikayelerimiz/dertlerimiz bölümünde konum var canım ordan bütün hikayemi okuyabilirsin
açtım ama istemedi
güvenmeme konusunda beni haklı buluyo
ama giyim,makyaj gibi konularda kesinlikle değişmem diyo

Çoğu erkek boyle artık cok karısıyolar. Kızlara guven mı kalmamıs ne ? Ya da etrafımızdakılere guvenmıyolar. Tabı haberlerde o kadar acayıp şeyler cıkıyo. Ben erkek olsam bende karısırdım heralde. Bişey olcak dıye korkardım. Okurum canm

Öyle tabi canım yani gerçekten güvenilmicek kızlar da var ama ben onun yıllardır tanıdığı biriyim,benim nasıl olduğumu çok iyi bilir
bu yüzden benden süphe duyması,güvenememesi çok anormal

Bi yandan haklılar yanı erkeklerın ne dusundugunu bılemedıgımız ıcın cok tepkı verıyoruz bızde..
Senın profıldn baktım okudum canm cok uzuldum.. Oda haklı korkuyodur onunda basına gelmesınden :85:

Evet,en büyük korkum diyo
Durum böyleyken ben de bırakıp gidemedim onu
kıyamıyorum ağlamasına

Kıskançlık diye adlandırıp anlattıklarınız hastalık ve ötesi...
Zamanında benim de öyle erkek arkadaşım vardı:
Topuklu yasaktı, etek yasaktı, düşük bel pantolon, erkeklerle arkadaşlık vs vs vs...
Akşam en geç 7 de evde olmalıydım ve daha neler neler...
Velhasıl kelam çocuktum sevdiğimi sevildiğimi zannediyordum.
Oysaki sevgi böyle olmaz, insan sevdiğini böyle yıpratmaz.
Pamuklara sarıp sarmalar üzmez...
Şimdiki aşkım dünyalara bedel.
Tabii ki beni herkesten sakınıyor ama böyle manyaklıkları yok.
Giydiğime gezdiğime karışmaz.

Bunu olgunluğa ve kendine güvenmesine bağlıyorum
yani haklısınız,insanın fikirleri günden güne değişir,zaman geçtikçe olgunlaşır
ben de böyle bişey umut ediyorum ama olur mu bilmem

alah allaaah ne saçma ya oderece kıskanıp geceliğine bile kızarken kapanmana da kızması ayrı bi olay :))) ne tuhafmış seninkide

Altına imzamı atıyorum, kıskançlık anlatılmıyor ki burada yahu.
Ama zaten sobrenatural arkadasımızın konusunu okudum, onunki farklı bir durum. Gerçekten destek alınması gereken bir durum. Sadece kıskançlık için değil, babanın onda bıraktıkları için... Umarım değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…