benim annem elalemin çocuğunun bana böyle şeyler yaptığını bilse,hayatta izin vermez birlikte olmamıza:26:
açıyorum açmaz olur muyum,kaç kere bitti dedim sayısı belli değil ama 2 yıldır hiç ayrılamadık
hep alıyo gönlümü kandırıyo beni
değişicem zamanla,inan bana falan diyo
yani onunki artık paranoyaklık derecesinde
bazen kendi de rahatsız oluyo
o zaman da bana yardım et yalnız bırakma beni diyo
gidemiyorum...
Oda bi yandan haklı ama fazla abartıyo . Sorununu soylemısmıydın hatrlamıyorum ama baya bı buyuk sorunu var demekkı boyle bu kadar asırı kıskanıyo senı..
Psikologa gıtse bu konuyu actın mı :97:
aşk hikayelerimiz/dertlerimiz bölümünde konum var canım ordan bütün hikayemi okuyabilirsin
açtım ama istemedi
güvenmeme konusunda beni haklı buluyo
ama giyim,makyaj gibi konularda kesinlikle değişmem diyo
Çoğu erkek boyle artık cok karısıyolar. Kızlara guven mı kalmamıs ne ? Ya da etrafımızdakılere guvenmıyolar. Tabı haberlerde o kadar acayıp şeyler cıkıyo. Ben erkek olsam bende karısırdım heralde. Bişey olcak dıye korkardım. Okurum canm
Öyle tabi canım yani gerçekten güvenilmicek kızlar da var ama ben onun yıllardır tanıdığı biriyim,benim nasıl olduğumu çok iyi bilir
bu yüzden benden süphe duyması,güvenememesi çok anormal
Erkeklere etraftakılere guvenmıyodur canm :93:
evet,bunu der hep:) o her gün bir sürü erkeğin içindeymiş
nasıl sapık düşünceli olduklarını ben bilemezmişim
o yüzden beni koruması gerekiyomuş
bu arada konum 3.sayfaya düşmüş başlığı da ''içimi dökmeye ihtiyacım var''
zamanın olduğunda okursun canım
Bi yandan haklılar yanı erkeklerın ne dusundugunu bılemedıgımız ıcın cok tepkı verıyoruz bızde..
Senın profıldn baktım okudum canm cok uzuldum.. Oda haklı korkuyodur onunda basına gelmesınden :85:
Evet,en büyük korkum diyo
Durum böyleyken ben de bırakıp gidemedim onu
kıyamıyorum ağlamasına
Bencede bırakma yanı onun durumu oldukca farklı ..
Korktugundan bu kadar abartıyodurÇok uzuldm gerckten :97:
benimkiside çok kıskanıyor adam beni amcamın oğlundan bile kıskanıyor
sağol canım
bakalım,zamana bırakıyorum her şeyi
neler olucak görücez:)
inşallah değişir
Kıskançlık diye adlandırıp anlattıklarınız hastalık ve ötesi...
Zamanında benim de öyle erkek arkadaşım vardı:
Topuklu yasaktı, etek yasaktı, düşük bel pantolon, erkeklerle arkadaşlık vs vs vs...
Akşam en geç 7 de evde olmalıydım ve daha neler neler...
Velhasıl kelam çocuktum sevdiğimi sevildiğimi zannediyordum.
Oysaki sevgi böyle olmaz, insan sevdiğini böyle yıpratmaz.
Pamuklara sarıp sarmalar üzmez...
Şimdiki aşkım dünyalara bedel.
Tabii ki beni herkesten sakınıyor ama böyle manyaklıkları yok.
Giydiğime gezdiğime karışmaz.
İnşallah canm :)
Değişinceede bu halını ozlemee
alah allaaah ne saçma ya oderece kıskanıp geceliğine bile kızarken kapanmana da kızması ayrı bi olay :))) ne tuhafmış seninkideBugün burası bayağı hareketsiz kalmış,bikaç kıskançlık anlatayım da canlansın biraz
Dayım birkaç günlüğüne bizde kalacaktı.O gün evde kimse yok,ben de okuldan yeni geldim.Dayım da geldi.Evde ikimiziz yani.Benimki sordu bana hemencik evde kim var diye tabi.Kimse yok dayımla ben dedim.Hemen odana git kapını kilitle demez miSaçmalama dedim beni annem yaşındaki evli çocuklu dayımdan mı kıskanıyosun,hem adam misafir öylece yalnız bırakamam falan dedim.Yok efendim yaşı ne olursa olsun ister bebek ister 80 yaşında bi dede,bütün erkeklerden kıskanıyomuş o beni. Gitmedim tabiki odama
Bir keresinde de gece,yatıcam artık uykum geldi.Bu bana mesaj attı üstünde ne var diyeTuvalet giydim yatarken dedim Kızdı tabi dalga geçtiğim için.Ne olabilir gecelik var dedim ben.Hangi renk diye soruyo bu seferde.Beyaz dedim.İçini gösteriyo mu diyo Transparan dedim Bu daha bi kızdı köpürdü falan
Neyse sonra tutturdu üzerimi iyice örtücekmişim yorganla boğazıma kadar,hiçbir yerim görünmicekmiş,fazla kıpırdamadan uyucakmışım üstüm açılmasınmışHeeey allahım yazın bu sıcağında ne örtünmesi sen salakmısın falan derken öylece kapandı konu ama tabiki örtünmedim salak mıdır nedir ya beyaz giydim diye bana neler yaptırıyo.
Bazen tepkisini görmek için diyorum,bi türbanım eksik,onu da taksam ne rahat olcaksın dimi diye.Saçmalama ben öyle bişey istemiyorum diyo ama nerdeyse o dereceye kadar kapalı giyinmemi istiyo
Hatta bir keresinde ben kapancam demiştim. (Hiç öyle bi niyetim yokta,tepkisini merak ettim.) Kızdı bana sakın yapma öyle bişey dedi
aman yok yeterki değişsinnn özlemem hayatta
Kıskançlık diye adlandırıp anlattıklarınız hastalık ve ötesi...
Zamanında benim de öyle erkek arkadaşım vardı:
Topuklu yasaktı, etek yasaktı, düşük bel pantolon, erkeklerle arkadaşlık vs vs vs...
Akşam en geç 7 de evde olmalıydım ve daha neler neler...
Velhasıl kelam çocuktum sevdiğimi sevildiğimi zannediyordum.
Oysaki sevgi böyle olmaz, insan sevdiğini böyle yıpratmaz.
Pamuklara sarıp sarmalar üzmez...
Şimdiki aşkım dünyalara bedel.
Tabii ki beni herkesten sakınıyor ama böyle manyaklıkları yok.
Giydiğime gezdiğime karışmaz.
alah allaaah ne saçma ya oderece kıskanıp geceliğine bile kızarken kapanmana da kızması ayrı bi olay :))) ne tuhafmış seninkide
alah allaaah ne saçma ya oderece kıskanıp geceliğine bile kızarken kapanmana da kızması ayrı bi olay :))) ne tuhafmış seninkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?