Kıskanç sevgilisi ya da kocası olanlarrr ?

bizde bi terslik var sanırım aşırı kıskanç olan benim yazık kıskançlığım yüzünden çekmediği kalmıyo herşeyden kıskanabiliyorum sınırım yok

Bir gün buluşucaz bizim oduncuğumla
Ben bütün özenimle duşumu aldım saatlerce saçımla başımla uğraştım,cici cici giyindim,makyajımı yaptım.Saçımı yeni kestirmiştim,o ilk kez görücekti yeni saçımı.( Bu arada bu saç kestirme meselesi de olaylı geçmişti bayaa.Kuaföre gidicem ablamla dedim.Ayyy bu başladı niye ben önceden haber vermiyomuşum bikaç gün önceden söylemem lazımmış,gitmiceksin diye tutturdu.Sonra güç bela ikna edip gittim,bu seferde kuaför erkek mi,saçını erkek mi fönledi..yok 1 dk rahat vermedi neyse)
Ne diyodum ya konu içinde konu açtım.Hıh,ben hazırlandım güzelce.Çok güzel olmuştum hani:82:
Heyecanla gittim bunun yanına ben.Buluştuk.Bana bakışlarını görmeliydiniz, dövücek gibi bakıyo
Ben geri dönüyorum dedi.
Nereye dedim noldu bişey mi unuttun?
Beni dinleyen sevgilimi unuttum onu alıp öyle çıkıcam dedi
Az kalsın çocuk gidiyodu,zar zor ikna ettim.Beş karış suratı,dedim yine noldu neye kızdın
Çok güzel olmuşun dedi
Makyaj yapmışım,makyaj yetmiyomuş gibi birde küpe takmışım,saçım zaten çok yakışmış,giydiklerim hatlarımı belli ediyormuş(zaten yusyuvarlak hatlarım var çuval giysemde belli olur onlar)
makyaj dediği de,göz kalemi,rimel ve rujdan oluşuyordu varla yok arası sadece gözlerim belirgindi
Beyefendi başladı nutuk çekmeye
Bidaha ruj sürmiceksin,bi daha göz kaleminden başka bişey kullanma
Bi daha makyaj yapıyosan küpe takmıcaksın (ki benim küpe takıntım vardır)
Bi daha böyle giyinme,alışverişe çıkalım senle beraber alalım.(Bunu asla kabul etmem kimbilir neler aldırır bana)
Saçlarını açma bidaha düzleştirme,topla at kuyruğu yap
Ben nasıl gülüyorum ama çok kızmıştı
Sonuç: O günü süper geçirdik.Daha sonra her şeyi unutup nasıl da sırnaştı bana:82:

Son düzenleme:

Aynen yaa sankı tşört gıyınce bellı olmıcak erkekler bıze bakmıcakmıs gıbı konusuyo. Her turlu bakıyolar kapalılara bıle bakıyolar bıze mı bakmıcaklar Benımde cok olmustu boyle somurtup duruyodu makyaj yaptım dıye Saclarını duzlestırme tpla dıyodu bana oyle daha cok yakısıyomusta felanda fılanda

ay kızlar okudukça gülme krizlerine giriyorum ve halime şükrediyorum bu ne kıskançlık böyle ya
ne güzel özendim valla size

artık erkek reyonundan giyincem üstüme oturmasın,hatlarım belli olmasın diyorum
olur diyo
ben sevgilimleyken hiç bakan olmadı da,olsaydı kıyamet kopardı amaaann:18:

Ayy benım cok olduu cok kotu bı durum ama kavga cıkmadı yanı allahtan karsı taraf tırssak cıkmıstı sımdıye kadr Bazen duymuyo gormuyo laf attıklarını baktıklarını felan

Öyle bişey olsa uzun süre evden çıkamam heralde
Ben öyle çok gezmeyi seven bi tip değilimdir,nazlıyım biraz dayanamam hemen yorulurum Ama öyle bazen çıkıcağım zaman burnumdan getirir,bak sakın beyaz giyme hani o yeşil tişörtün varya boğazına kadar gelen,işte onu giy bide bol paçalı pantolonunu giy dolabım sanki önündeymiş gibi konuşur
kuzenimin düğünü vardı bu yaz
ayyy elbisem için ne kadar tartışmalar yaşadık anlatamam
nereme kadar geliyomuş,oturunca dizimden yukarı çıkıyomuymuş,göğüs dekoltesi varmıymışş
saçımı yaptırmıştım,sakın makyaj yaptırma
sakın topuklu giyme
sakın oynama,bütün gece otur babanın dizinin dibinde
ne dediyse tersini yaptım

Son düzenleme:

ay erkeklerin takıntısı Salık saçı hiç sevmezler çoğuu özellikle toplu saça bayılırlar. Benim sevgilimde kendisi topluyo ben toplamam diyorum o derece yani. Benim saçlarımı kestirmeme karışır.Kısalmasını istemez. uzun saç seviyo. Allahım nedir bu erkeklerden çektiğimizzz ama dediklerini yapmak lazım yoksa tam istediği gibi baska kız bulursalar naparız yaa

Benım pantolana pek karısmıyo sadece beyaz olnca bıraz laf yapıyo o kadar
Dusunsene dugunde kapalı uzun bısey gıymıssın altına babet makyajsız saclar bı fön ve de butun gece oturup cekırdek çitliyosun Sankı cooook uzak akrabanın dugunuymus gıbı

ay evet ya saçım kısalcak diye ödü kopuyo
yok yok kesinlikle benim sevgilim tam istediği bi kız bulamaz
adım gibi eminim onun saçmalıklarına katlanıcak biri yoktur benden başka
ondan bi ayrılsam beni kırmızı dipli mumla arayacak

çok alakasız biliyorum. siteye yeni üye oldum ama hiçbişey anlamadım yeni konu nasıl açılır v.s. yardıma basıyorum iyi güzelde ingilizce offff yardım lütfen

Allah sizlere sabır versin ne diyeyim, dağına göre kar veriyo demek ki. Ben dayanamazdım sanırım bu anlattıklarınıza.

hep derim ona laf sokmak istediğimde
ben senin yüzünden öz ablamın düğününe kot ve tişörtle gidicem diye
ama o zaman ben senin yanında olcam seni koruyabilicem o zaman istediğini giyersin diyo
ben beyaz pantolonu bırak beyaz tişört bile giyemiyorum
açık giyinen biri değilimdir,fiziğimden memnun değilim pek
yani öyle minicik etekler,şortlar,elbiseler giymem hiç
ama göğüs kısmısı birazcık açık olan bi bluz giysem kıyamet kopar
hatta bi keresinde bana hırkamı boğazıma kadar kapattırmıştı heryerim görünüyomuş bluzdan
sen benim içime mi bakıyosun terbiyesiz dedim
o bakmasaymış başka erkekler bakıcakmış(minibüsteydikte)

aynı seyleri bende diyorum senin tribini baska bi kız cekmez ben salağım heralde o yuzden cekiyorum değerimi bilmiyosun diyorum. Ama değerimi çok biliyomus benim triplerimi o alttan alıyomuş dır dır dır dır benimde pantolona pek karısmıyor ama şort giyicek olsam çok kızıyo, tayt giymek istesem karışıyo. aynı sekilde ilk cıkmaya basladıgımz zamanlar ben istediğim gibi giyiniyordum mini etek falan. Bikere gezmeye giderken giymistim cok begenmisti. Ama baktım yavas yavs karısmaya baslıyor. Aradan 4 ay gecti kuzenim evlenecekti. Abiye yerine mini etek vs. kombin yaptım. Abiyeden daha göz alıcıydım allah icin bu bana bir ton saydı telefonu yüzüme kapadı msjlara cvp vermedi, feci kavga etmistik ama bulustgmzda anlaştık bir daha giymem dedim ogün bugündür giymiyorum bende.

Dönüp dolaşıp yıne donerler. Bu kadar katlancak kız cok az artık

e tabi başlarda bişey diyemiyolar,zaman geçince sahiplendikçe afedersiniz iç çamaşırımıza kadar karışıyolar yani

Allah sizlere sabır versin ne diyeyim, dağına göre kar veriyo demek ki. Ben dayanamazdım sanırım bu anlattıklarınıza.

İnsan sevınce katlanıyo canm yanı bız katlanıyoruz

Eet okul gomlegımde butun dugmeler kapalı olcakmıs 1 tane acık kalabılırmıs manyakmıdır nedır yaa
Ben oyle cok makyajda yapmam yanı yaparım ama sadece goz kalemı rımel hafıf far okadar ona kızıyodu annesıde dedı yap kızım yapma yasındasın Orda bı guzel susmustuu ve ıznı aldım makyajda sorun yapmıcak artık Sıra kıyafetlerımde Ben sort gıymeyı cok sevıyorum ama o hıc sevmıyo

Ben de annesiyle defalarca konuştum bu konuyu,bana hiç güvenemiyo yani elinden gelse beni odama hapsedicek ömrüm boyunca falan dedim
Kadın dayanışması yapıp hallederiz diye düşünmüştüm
ama kadın oğluna toz kondurmadı
onu bu hale biz getirdik,çocukluğundan beri sorunları var tatlım biraz alttan al,ama sakın ona yalan söyleme falan dedi
bi bilse oğlunun ne psikopatça şeyler yaptığını
söylemek istedimde şikayet ediyo gibi olucam
halbuki dertleşmek isterdim çok
ama bu topik çok iyi oldu ya ayrılamıyorum burdan,o kadar doluyum yani bu konuda

Annesınınde ondan bı farkı yok yanı ınsan bıraz senıde savunur yanıı Sende annenı sok araya anne dayanısması İyiki açmışım herkes anlatıyo herşeyi Hiç ayrılma konusunu felan acıyomusun pekı boyle cok karısınca :97:

benim annem elalemin çocuğunun bana böyle şeyler yaptığını bilse,hayatta izin vermez birlikte olmamıza:26:
açıyorum açmaz olur muyum,kaç kere bitti dedim sayısı belli değil ama 2 yıldır hiç ayrılamadık
hep alıyo gönlümü kandırıyo beni
değişicem zamanla,inan bana falan diyo
yani onunki artık paranoyaklık derecesinde
bazen kendi de rahatsız oluyo
o zaman da bana yardım et yalnız bırakma beni diyo
gidemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…