Kıskanç sevgilisi ya da kocası olanlarrr ?

eşm kıskançtır tabi bende. ama hoşuma gidiyor beni sahiplenmesi hatta ben ondn daha fasla kıskancım

ayy evet bir de söylediklerime inanmaz
güven sorunumuz da var

ay evet ne çok ortak yanımız varmış
o güven sorununu hiç sorma hele. her buluşmada beni seviyorsun dimi hep beni sev sen benimsin gibi bir sürü laf ediyor.
güven sorunu yüzünden ayrılmışlığımızda var ama aşamıyor bunu.

yaa bu topik çok iyi oldu baksana meğer ne çok dertli olan varmış sağol Sindyye arkadaşım sayende içimizi döküp rahatlıyoruzzz

yaa bu topik çok iyi oldu baksana meğer ne çok dertli olan varmış sağol Sindyye arkadaşım sayende içimizi döküp rahatlıyoruzzz

Ne demek canm dökülün tabıı :)
İlk açtıgımda baktım 2-3 kısı yorum yaptı ne kadar azmıs dıye dusundum ama bugün baya coğaldı mutluyum tek degılım

ayyynennn!!! yok ne yaptıysam 2 yıldır güvendirtemedim kendime:95: ama sorun bende değil onda
problemleri var aileden kaynaklı:84: ama hep bunun arkasına sığınıyor
neler yaşadığımı biliyosun niye böyle yapıyosun filan deyince kalıyorum bende öylece
hep aşıcam inan bana dedi inandım bekledim ama tık yok
ben ona gözüm kapalı güveniyorum
keşke o da bana öyle güvense

Son düzenleme:
kesınlıkle bazen sacmalıyor vee benı delirtiyooorrr.. bende ona dıyorumkı bukadar uzerıme dusme bak soguyorum senden bu en fazla 2hafta kendını frenlıyoorr sonra yıne eskı tas eskı hamam olayına donuyor..

ablamın 5 yasındakı oğlundan kıskanıyor beni,o mınıcık cocukla bogusuyorum olmadı yanında yatıoyroum sevıyorum ya resmen deliye donuyor herifim yaaa

birde pafume fazla takık bu aralar.. neymsı dısarı cıkarken parfum sıkmayacakmısım ne gerek varmıs.. kendı sıkarken sıkıyor laf yok ama ben sıkmayacakmıyım.. ki makyaj olayına hiç girmiyorum bileee... benımde savunmam aynen soyle; hayatım bi tek sen tenımın kokusunu duy diye sıkıyorum parfumu millet duymasınlar tenımın kokusunu yalancı kokuyla idare etsınler dıye yapıyorum ama sen anlamıyorsun dıyorum

Ooooo seninki baya fenaymış ya iş yerinde erkek olcak elbet konuşcaksın ya da ne bilim otobüste metrobüste bir erkeğin yanına oturabilirsin yani o kadar da abartmamak gerekiyor bence, okurken gözlerim böyle oldu valla Allah sabır versin canım

ayyynennn!!! yok ne yaptıysam 2 yıldır güvendirtemedim kendime:95: ama sorun bende değil onda
problemleri var aileden kaynaklı:84:

pes yani bu kadarı !
bizimkinin de aileden kaynaklı bazı problemler yaşamış zamanında, şimdide benim üstümden devam ettiriyor bu sorununu. bazen dayanamayacak gibi oluyorum artık fakat sonra beni çok sevdiğini anlayınca yumuşuyorum

Yaşadığınız OHAAA dedirtcek kıskanclıklarrr ? Hadi dökülün bakalımmm

cevap yazmaya yetişemiyorum yaa o kadar çok varki hangisini anlatsam
şimdi çıkmam lazım yarın görülmedik saçma sapan kıskançlıkları anlatacağım
büyük şaşkınlık içinde kalacaksınız

valla bende vardı bunlardan fişini çektim asla gelemem böyle kıskançlıklara.yani böyle birine insan aşık olsa puf olur söner ne bu ya nereye gittin kiminle gittin ne giydin o kimdi bu kimdi.bi çak elinin tersiyle otursun aşağı.ay okurken bile daral geldi:120::111:

Makjay yapma, onu giyme, bunu giyme, dışarı çıkma, erkeklerle konuşma, kuzeninle konuşma(erkek), msnye girme, facebookunu kapat, sacını acma, topuklu giyme.............

Ne için yaşayacağım ben o zaman?
Yaşamımı kısıtlamasına izin vermem.
Ben kendimi makyajla mı iyi hissediyorum, yaparım.
Ben kendimi elbiseyle mi rahat hissediyorum, giyerim.
Erkek kuzenim benle mi dertleşecekmiş, dertleşirim. O benim doğduğumdan beri yanımda kardeşim gibi.
Msnden arkadaşlarımla mı görüşmek istiyorum, sabahlarım.
Topuklu yakışıyor mu, giyerim.
Canım dışarı mı çıkmak istedi çıkarım.
Erkek-kız karışık grupla bir yere mi gidilecek giderim.
Çünkü benim babam bile bunlarda izin verirken, sevgilim gelipte oradan buradan hayatıma müdahale edemez. Sanırım özgürlüğüne "aşırı" düşkün biriyim. Bu da iyi değil ama maalesef böyleyim. Aşırı kıskançlıktan hoşlanmıyorum ama ufak tefek elbetteki olacak onlar eğlencesi işin zaten. Sevgilim bir erkeğin seslendiğini duydu mu bozulur ama gidipte yok senden ayrılıcam vs. gibi şeylere gerek yok. Biri bana seslenince aldatmış olmuyorum ki sonuçta, arkadaş diye bir kavramda var erkeklerin lugatında olmasa da...
Her şeyin fazlası zarar kısaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…