Mesela sımdık kavgalıyız ama ayrılamıyorummm
kavgali olmak hemen ayrilmak demek degil ki canim
oooo nice kavgalar gecirdik ama seviyoruz ayrilmayiz, insAllah
ayy evet bir de söylediklerime inanmaz
güven sorunumuz da var
Aynennn ayrılmıcaz ıns ama mesaj atmaması cok sınır bozucu
yaa bu topik çok iyi oldu baksana meğer ne çok dertli olan varmış sağol Sindyye arkadaşımsayende içimizi döküp rahatlıyoruzzz
ay evet ne çok ortak yanımız varmış
o güven sorununu hiç sorma hele. her buluşmada beni seviyorsun dimi hep beni sev sen benimsin gibi bir sürü laf ediyor.
güven sorunu yüzünden ayrılmışlığımızda var ama aşamıyor bunu.
dün akşam yalnız metrobüse ve trene bindim sorulan sorular şu şekülde kalabalıkmı, yanında kim var, ordan erkek sesi geliyor kim o (nereden bileyim diyorum ama fena sinirim), dün ve bugün kötü hastaydım trendede ayakta gitmiyim diye adamın tekinin yanına oturdum gençmi o, neden böyle yapıyorsun merak ediyorum birdaha seni tek göndermicemler felan filan.
ben ona böle etsem ne olur diye düşünüyorum kışın çok sıkıyordum etkilenmiyordu memnunduda ama 4 yıldır kıskançlık bir nebze azalmadı hattaha kışın benim ona olan ilgim arttığında hiç karışmaz oldu bişilere ben kıskanç biri değilmde o kıskanç olunca çok mutlu oluyor.
iş yerinde hergün olan muhabbet giz yanında kim var kimlesin ne yedin ne içtin ne giydin gelen oluyormu yanına, ne yani hiçmi erkeklerle konuşmuyorsun yalan söyleme bunlar iyi olanlar ahhh neler çektim neler:2:
kızlarla gezmemede karışıyor eve neden gece yarısı gidiyorsun ne yapmaya çalışıyorsun o kadar kız sokağa çıkıyorsunuz gülüşüyorsunuz (bütün arkadaşlarımnda sevgilisi var) yine laf yine laf yiyiyorum
ne kadar msj atmicak, bir en fazla iki hafta
sen at sen ara, askta guru yok
ayyynennn!!! yok ne yaptıysam 2 yıldır güvendirtemedim kendime:95: ama sorun bende değil onda
problemleri varaileden kaynaklı:84:
Yaşadığınız OHAAAdedirtcek kıskanclıklarrr ? Hadi dökülün bakalımmm
Yaşadığınız OHAAAdedirtcek kıskanclıklarrr ? Hadi dökülün bakalımmm
cevap yazmaya yetişemiyorum yaao kadar çok varki hangisini anlatsam
şimdi çıkmam lazım yarın görülmedik saçma sapan kıskançlıkları anlatacağım
büyük şaşkınlık içinde kalacaksınız
ben anlatmıştım ama bir daha anlatıyım.
benimki minibüse bindiğinde para verirken elin şöförün eline değmesin dediğinde ohademiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?