Kiskancim

Svsqw

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
397
260
18
Bn nisanliyim 2018 de dugunum olacak ins... Nisanlim servis soforu suan askerde...

Bn isinden dolayi rahatsizim hafta sonlari insanlari truzim amacli il disina cikacaklar...

Bn hic istemiorum cikmasini.. Guvensizlikde var bilmiorum:kızgın:
Bu duyguyu nasil asabilirim bilmiorum yardimci olursaniz cok sevincem...

Valla bu mevzuyu aşmadan evlenme derim. Severek mi evleniyorsunuz yoksa görücü usulü mü eger severekse basta bilmiyormuydun meslegini...
Acaba daha önce güveninizi kaybedecek bisey mi yapti yoksa siz mi bisey yapar diye düsünüyosunuz

Askerde yaptigi is mi bu anlamadim. Ayrica guven probleminiz varsa bu ise hic girismeyin. Evlenip kucaginizda cocukla bosanacaginiza simdiden atin yuzukleri.

Bn nisanliyim 2018 de dugunum olacak ins... Nisanlim servis soforu suan askerde...

Bn isinden dolayi rahatsizim hafta sonlari insanlari truzim amacli il disina cikacaklar...

Guvenmedigin adamla evlenme. Kendinede onada yazik.

Benim kocamda ayni meslegi yapiyor. Ya kocana guveneceksin yada nisani bitireceksin canim. Kararini etkilemek istemem ama benimde kafamda surekli soru isaretleri oluyir isinden dolayi hic sevmiyorum isini

Valla bu mevzuyu aşmadan evlenme derim. Severek mi evleniyorsunuz yoksa görücü usulü mü eger severekse basta bilmiyormuydun meslegini...
Acaba daha önce güveninizi kaybedecek bisey mi yapti yoksa siz mi bisey yapar diye düsünüyosunuz
yillardir asamiyorum bunu

Askerde yaptigi is mi bu anlamadim. Ayrica guven probleminiz varsa bu ise hic girismeyin. Evlenip kucaginizda cocukla bosanacaginiza simdiden atin yuzukleri.
yok askerden sonra burda yapacagi is yillardir asamiorum cokda seviorum

Benim kocamda ayni meslegi yapiyor. Ya kocana guveneceksin yada nisani bitireceksin canim. Kararini etkilemek istemem ama benimde kafamda surekli soru isaretleri oluyir isinden dolayi hic sevmiyorum isini
kiskanclik var demi sizdede bi bende deil demi bilmiorum sinirdwn catliorum

Güvensizliğin sebebi ne güvenmediğin bi adamla nasıl evlenceksin peki önceden aldattım mi vs güven mi kırdı yoksa kendin mi kıskancsin arada çok büyük fark var

Sakın güvenmediğin adamla evlenme sakın!
ama sevioruz sevgimizden suohemiz yok sadece bilmiorum cevresinde bi tane kuzeni var kadinlardan dolayi ceza evine girecekti az kalsin o da arada bi gizliden bana karsi dolduruyo nisanlimi

Güvensizliğin sebebi ne güvenmediğin bi adamla nasıl evlenceksin peki önceden aldattım mi vs güven mi kırdı yoksa kendin mi kıskancsin arada çok büyük fark var
okulumuz vardi universitede arkadasin varmi diodum yok diodu bigun denk geldim baktimki bi kizla konusmus arkadasca konusmus dera notu yollamis kiz fln ama bana yok dedi bnde gordum bunu ogunden beri buluttan nem kapan biri oldum

severek evlenioruz onceden bu isi yapmiodu askerden sonra bu ise baslicak

ama sevioruz sevgimizden suohemiz yok sadece bilmiorum cevresinde bi tane kuzeni var kadinlardan dolayi ceza evine girecekti az kalsin o da arada bi gizliden bana karsi dolduruyo nisanlimi
Adam yalancı. Siz bilirsiniz evliyken boşanmak zordur. Benim hayatım bozulmayacak, sizin hayatınız.

Çok baskı kurunca erkekler yalana başvuruyor tamam da okulda arkadaşı neden olmasın bakin yapacak adam kafese kapatsan yine etrafa bakar ama yapmayacak düzgün adam at çıplak kadınlar ordusuna dönüp bakmaz böyle sevgi olmaz boğarak darlayarak yarın evlendin sürekli kavga sonuç yipraniyo iki taraf ve bitiyo yani hatalar her zaman tek taraflı olmuyor birazda aynaya bakmak lâzım

Çok baskı kurunca erkekler yalana başvuruyor tamam da okulda arkadaşı neden olmasın bakin yapacak adam kafese kapatsan yine etrafa bakar ama yapmayacak düzgün adam at çıplak kadınlar ordusuna dönüp bakmaz böyle sevgi olmaz boğarak darlayarak yarın evlendin sürekli kavga sonuç yipraniyo iki taraf ve bitiyo yani hatalar her zaman tek taraflı olmuyor birazda aynaya bakmak lâzım
tabikide bn zaten onu suclamiyorum bendede var bn sadece yeminle arkadasin varmi dedigim de yok diodu inaniodum oda bnmkini biliodu izin de veriodu sonrdan isde bn teline bakinca gorunce bi kirildim bi uzuldum nie yalan soledi die oda dedi dera notu yolladi dedi ama bn artik asamiorum bu kiskancligi olmuo hep aldatmis gibime geliooo

kiskanclik var demi sizdede bi bende deil demi bilmiorum sinirdwn catliorum

Canim 2 yil bitti evliligimizde. Kiskanclik her gun var yani. Ama bir sure sonra alisiyorsun isine bile Gecenlerde tur rehberinin kocama yazdigi mesajlari gordum. Kadin telefon bendeyken yazmaya basladi merhaba iste ben ayse falan filan. Gorsen aklim cikacakti yani. Hatta esimlede cok tartistik. Kadin profil fotografinda esimle fotografimiz olffugu halde bunlari yazdi.

Kiskanclik sevgiden kaynaklidir ozguven veya karsidaki insana guvensizlikten degil der gecerim ben :)

Back
X