Kıskançlar gelebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende boyleyim bir ara doktora gorunmek bile istedim düşün çünkü her iki tarafada zarar veriyor bide ben çok bellı ediyorum içimde tutamıyorum çok kotu bişey ya sinirlendim bak gene

Alayına gider tarzda bi kadınım. Yanı kezbanım demıyorum ama oyle guwensızlıgım falan yoktur.esım bwnı ıstemese ben de donup kafamı bile cevirmem .asla. Bulmus bwnım gibi kadını bi de goz ucuyla baskasına mı bakmak gecebılıyo aklından gibi bir manyakca egoyla kıskanırım.kıskanmak için illa kendıne guwenmemek gerekmıyor gecın bu kliseleri sevgili kocasını kıskanmayan kadınlar.
Bana gorr de fazla rahat tipler boyle kadınlar mesela. Ben kıskanırım arkadaş.
Telefon ortada duracak
Baska bır odaya ; wc mutfak banyo yatak odası, telefonla gidilmeyecek
Arandıgında maks 2. Defada acacak
eve gwliş saati maks 20 dk uzayabılır,trafık olursa diye
Bana danısmadan hıcbor arkadaila program yapılamaz
Son dakıka planları kabul edilemez(ya ahmetle işte maca gidicez gibi )
Garson magaza gorewlısı vs amacını asan yersiz konusmaya girilemez
Kadın iş arkadaş iş saati dısında arayamaz ararsa ben acarm
Kadın komsularla gunaydın ıyı aksamlar dısında diyalog kurulamaz ,karsı taraf sohbet acıyorsa konu kapatılır
Yolda saga sola bakılamaz falan yazmıyorum o zaten ımkansız bunu bır hakaret kabul ederim nereye gidiyorsak iptal eder geri donerim ksainlikle.
Bence bunlar olması gereken normal seyler.

Eşimle sevgiliyken yanimda bile kaç kişi asıldı su gibi uşaktı kütür kütür erik gibi maşallah :70: ben gülüp geçerdim eşime güveniyordum şisman halimle kendime de güveniyordum demek :27: hala öyleyim hatta bazen ortamda bu kıskançlık mevzuları açılır eşime derim hayat sana güzel ne kadar rahat bir hayatın var gör :deli: şu erkekleri az salın ya yapacak olan zaten yapacak ne kasıyorsunuz 2 kadınla konuşup ona meyledecek adamları napıcaksınız zaten ;)

Canınıza yazık kızlar, bi salın şu adamları. Size saygısından ve bağlılığından kendini tutamayan adam siz zorla zaptettikten sonra hayatınızda olsa ne olmasa ne??

Bu arada evliyim 9 senelik, 2 çocuğum var. Elbet kıskançlık duygum var fakat sizdekiler de aşırı.. Bi kendinize güvenin yahu.

Kendine cok guveniyorsan eşine guvenmiyorsundur.
Yok esime coook guveniyorum, kendime cook guveniyorum ama kiskancliktan cildiriyorum diye birsey yok.
Asiri kiskancligin aşkla sevgiyle alakasi olmadigini ve bir sekilde guven sorunu oldugunu zaten uzmanlar soyluyor.

Siz durumu kabul etmek yerine kendinizi kandirip, guzel ve normal birsey yapiyormus gibi dusunmeye devam edebilirsiniz elbette herkes icinde bulundugu durumu kolay kolay kabul edip cozum arayamaz.
Zaten özgüvenin güzellikle de hiç alakası yok :KK51:

Alayına gider tarzda bi kadınım. Yanı kezbanım demıyorum ama oyle guwensızlıgım falan yoktur.esım bwnı ıstemese ben de donup kafamı bile cevirmem .asla. Bulmus bwnım gibi kadını bi de goz ucuyla baskasına mı bakmak gecebılıyo aklından gibi bir manyakca egoyla kıskanırım.kıskanmak için illa kendıne guwenmemek gerekmıyor gecın bu kliseleri sevgili kocasını kıskanmayan kadınlar.
Telefon ortada duracak
Kadın komsularla gunaydın ıyı aksamlar dısında diyalog kurulamaz ,karsı taraf sohbet acıyorsa konu kapatılır
Yolda saga sola bakılamaz falan yazmıyorum o zaten ımkansız bunu bır hakaret kabul ederim nereye gidiyorsak iptal eder geri donerim ksainlikle.
oyhhh darlandım ben şiştim burda. Vışşş aneyy sen neymişsin :)))

Kadının saygı anlayışını bilemeyiz. Ama işte eşiniz konuşmuyor olsa kıskanmazdınız.
Geçen sevgilimle bir eventteydim. Yanımda oturan kız gece başlamadan sarhoş olmuş gibi hareketler yapıyordu ya da doğuştan bir zeka sorunu vardı. Oturduğunda da eteği başına geçecek şekilde çıkmıştı. Ama erkek arkadaşımın bir kez gözünün o tarafa baktığını görmedim mesela. Ama bakan biri olsaydı bende kıskanırdım herhalde ve üstelik soğurdum böyle biriyle beraberim diye.
Aslında o durumda bakılır bende bakarım ne oluyor orda bu nasıl durum diye ister istemez insana garip gelir ve bakar ha sürekli dikizlemekten bahsetmiyorum tabi

Kıskanmak kıskanılmak güzeldir. Eşlerin hoşuna gider. Seven insan kıskanmalı tedbirli olmalı diye düşünüyorum. Bazen tedbirli olmayı, güven duygusunu hissetmek istemeyi, evli bir birey gibi yaşamasını beklemeyi, adaleti, saygıyı kıskanmakla Karışıtırıyoruz. Hemen adı kıskandın oluyor. Halbuki onun adı kıskanmak değil. İlişkini gözden geçirip karşı tarafa hislerinle duygunla ve gerçekte olan düşüncen ile konuşmanı tavsiye ederim. Çok kıskanmanın sebebi vardır. Geçmişin yaşadıkların veya ilişkin..
Herşeyin fazlası zarar olduğu gibi abartı şekilde kıskanmak size zarar verir. Kendiniz için bir adım atmanıza sevindim. Umarım mantıklı gelen paylaşımlar okur ve hayatınızda farklı bir pencere açılır.

Telefon ortada duracak

Bismillahirrahmanirrahim. Telefonun ne suçu var niye ortada duruyor garip. Arkadaşı ile özel bir mevzu konuşmak için diğer odaya niye gidemiyor? Eve geliş saati de mi var? Akşam ezanı okunmadan evde mi olması gerekiyor? Ben böyleyim deseniz anlarım da bunlar normal şeyler demeyin bari. Zira bunlar normal şeyler değil.

Onun telefonunun nerede duracağına ben karar veremem. Arkadaşı, akrabası ya da iş arkadaşı ile özel konuşmak isteyebilir. Bu beni ilgilendirmez. Aynı şekilde benim arkadaşım beni aradığında eşimin duymasını istemediği mevzular konuşabilir. Telefonu alır odaya giderim, yanımda konuş derse ümüğünü sıkarım. Son dakika planı olabilir, bizim bir planımız yoksa gidebilir. İş arkadaşı kadın ya da erkek fark etmez işle ilgili bir durum varsa mesai dışında da arayabilir, beni ilgilendirmez. Onun telefonunu asla açmam iş arkadaşı aradığında. Bu eşimi küçük düşüren, ezen bir davranış olur. Koca adamı yönetecek değilim. Çiftleşme dansına davet için aramıyor neticede. Benim için de normal olan bu mesela. Rahat olduğumu da düşünmüyorum. Sadece son belirttiğiniz duruma katılıyorum. Benim yanımda ya da tek başına bir kadına öküz gibi bakamaz. Bu bana saygısızlıktır. Ki yaptığına da hiç rastlamadım.

Ay arkadaş. Ne kıskanç hanımlar varmış. Her şeyin dozu güzel. Tamam kadın erkek arkadaşlığına izin yok. Ama saati saatine dikkat eden hanımlar var. Allah im sana geliyorum.

Kendimi kıskanç hissederdim. Yok ben değilmişim. Kısıtlayınca yapmaz mı sanıyorsunuz. Bir arkadaş evlendi. Eşi çocuğu ve kendi. Üç kişilik hayatı var. Bizi bile hayatından çıkardı. Eşinin çalıştığı yerde bir arkadaşım çalışıyor. Eşi nasıl kadınlara karşı diye sordum. ××××l çıktı adam. 🤣🤣. Ama adam karısının yanında baş önde. Kaş ve göz yerde. Kadında zannediyor ki kocam kafayı kaldırıp bakmaz. 😝.

Kadının ve erkeğin özgürlük alanı olmalı.
Ya hu erkekler kadını kıskanınca saydıran hanımlar nerdesiniz? Kadınlar daha da batarmış. Ama pek de minnoş olmuşlar.

Esim sabahtan aksama kadinlarin arasinda calisiyor.
Of elini attigi yer kadin o derece.. her yerdeler🤦🏼‍♀️
Ama esim artik kadinlardan illallah etmis durumda.
Alisveris, cocuk,adet, sevgili muhabbetlerinden eve delirmis sekilde geliyor 😂
Bana dedigi ilk sey, sessizce oturalim basim agriyor🤣
Bazi bekar ya da esinden ayrilmis kadinlar da esime tripleniyormus filan,anlatiyor dinliyorum.
Ilk evlendigimizde bogmak isterdim ama napayim 🤦🏼‍♀️

itiraf ediyorum ben kıskanıyorum :KK45: ama ben her kadından kıskanmıyorum eşimi.mesela eşimle konuşurken kıçı başı ayrı oynayan hemcinslerimden kıskanırım genellikle.yani öyle bişeyki bi bakıştan anlaşılıyo karşıdakinin niyeti,hani şu yiyecekmiş gibi davetkar bakan kadınlardan bahsediyorum.o anda mecburen bi müdahale gerekiyo tabi devreye giriyorum:KK45:

Valla bizim okulda iki evli ogretmen yillardir birbirinin icine dusüyor.Şimdi o erkek ogretmenin karisi burda eşimi kiskanirim ,okuldan eve evden okula gidip geliyor dese,bi tarafimla gülerim.Adam size saygı duyacak ,orda burda sizi yok sayacak hareketler yapmayacak.Yoksa evde telefonu istediği kadar sehpada dursun.Huyunuzu bildigi için size oyle bir güzel oynar ki.Disardaki insanlar acır da,haberiniz olmaz.Bizim o arkadaslarin eşlerine acıdigimiz gibi.O yüzden frenleyin kendinizi.Yaparsa o kaybeder deyin.Huzurunuzla yasayin.Size yazik degil mi?Bu adamlar ,siz bu tavirlari takininca vay benim de giderim cok heralde ,hatun bu derece kiskaniyorsa demiyorsa, ben de beniboşver degilim.Kaldirmayin adamlarin bitarafini bu kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X