- 25 Eylül 2019
- 135
- 685
- 18
- Konu Sahibi portakalfidani
Onların dengesizlikleri yorum yapınca hemen saldırıya geçiyorlar heleki konu sahibi
Konu sahibi benim yalnız. Saldırıya geçtiğim bir yorumumu at nütfen.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onların dengesizlikleri yorum yapınca hemen saldırıya geçiyorlar heleki konu sahibi
Saçma sapan şeyler yazıyorlar söyle hamile kalirmiyim böyle hamile kalirmiyim yorum yapıp dalga geçince biz bamlaniyoruz. Neyse sakinimmilletin saçma sapan konuları derken?
Ben bu konudan bam yemedimKonu sahibi benim yalnız. Saldırıya geçtiğim bir yorumumu at nütfen.![]()
Zaten özgüvenin güzellikle de hiç alakası yokKendine cok guveniyorsan eşine guvenmiyorsundur.
Yok esime coook guveniyorum, kendime cook guveniyorum ama kiskancliktan cildiriyorum diye birsey yok.
Asiri kiskancligin aşkla sevgiyle alakasi olmadigini ve bir sekilde guven sorunu oldugunu zaten uzmanlar soyluyor.
Siz durumu kabul etmek yerine kendinizi kandirip, guzel ve normal birsey yapiyormus gibi dusunmeye devam edebilirsiniz elbette herkes icinde bulundugu durumu kolay kolay kabul edip cozum arayamaz.
oyhhh darlandım ben şiştim burda. Vışşş aneyy sen neymişsin :)))Alayına gider tarzda bi kadınım. Yanı kezbanım demıyorum ama oyle guwensızlıgım falan yoktur.esım bwnı ıstemese ben de donup kafamı bile cevirmem .asla. Bulmus bwnım gibi kadını bi de goz ucuyla baskasına mı bakmak gecebılıyo aklından gibi bir manyakca egoyla kıskanırım.kıskanmak için illa kendıne guwenmemek gerekmıyor gecın bu kliseleri sevgili kocasını kıskanmayan kadınlar.
Bana gorr de fazla rahat tipler boyle kadınlar mesela. Ben kıskanırım arkadaş.
Telefon ortada duracak
Baska bır odaya ; wc mutfak banyo yatak odası, telefonla gidilmeyecek
Arandıgında maks 2. Defada acacak
eve gwliş saati maks 20 dk uzayabılır,trafık olursa diye
Bana danısmadan hıcbor arkadaila program yapılamaz
Son dakıka planları kabul edilemez(ya ahmetle işte maca gidicez gibi )
Garson magaza gorewlısı vs amacını asan yersiz konusmaya girilemez
Kadın iş arkadaş iş saati dısında arayamaz ararsa ben acarm
Kadın komsularla gunaydın ıyı aksamlar dısında diyalog kurulamaz ,karsı taraf sohbet acıyorsa konu kapatılır
Yolda saga sola bakılamaz falan yazmıyorum o zaten ımkansız bunu bır hakaret kabul ederim nereye gidiyorsak iptal eder geri donerim ksainlikle.
Bence bunlar olması gereken normal seyler.
Aslında o durumda bakılır bende bakarım ne oluyor orda bu nasıl durum diye ister istemez insana garip gelir ve bakar ha sürekli dikizlemekten bahsetmiyorum tabiKadının saygı anlayışını bilemeyiz. Ama işte eşiniz konuşmuyor olsa kıskanmazdınız.
Geçen sevgilimle bir eventteydim. Yanımda oturan kız gece başlamadan sarhoş olmuş gibi hareketler yapıyordu ya da doğuştan bir zeka sorunu vardı. Oturduğunda da eteği başına geçecek şekilde çıkmıştı. Ama erkek arkadaşımın bir kez gözünün o tarafa baktığını görmedim mesela. Ama bakan biri olsaydı bende kıskanırdım herhalde ve üstelik soğurdum böyle biriyle beraberim diye.
Net özgüven eksikliğiOrtada hiçbir şey yokken bile kıskanmak, bu duyguyu aşamamak, karşı cinsle yakın olup samimi muhabbetler eder mi ilgisini çeker mi vs diye düşünmek
behlül mü kız o yengeden nolacakAhaha bende kiskancimdir mesela yengesiyle gorusturmem
Alayına gider tarzda bi kadınım. Yanı kezbanım demıyorum ama oyle guwensızlıgım falan yoktur.esım bwnı ıstemese ben de donup kafamı bile cevirmem .asla. Bulmus bwnım gibi kadını bi de goz ucuyla baskasına mı bakmak gecebılıyo aklından gibi bir manyakca egoyla kıskanırım.kıskanmak için illa kendıne guwenmemek gerekmıyor gecın bu kliseleri sevgili kocasını kıskanmayan kadınlar.
Bana gorr de fazla rahat tipler boyle kadınlar mesela. Ben kıskanırım arkadaş.
Telefon ortada duracak
Baska bır odaya ; wc mutfak banyo yatak odası, telefonla gidilmeyecek
Arandıgında maks 2. Defada acacak
eve gwliş saati maks 20 dk uzayabılır,trafık olursa diye
Bana danısmadan hıcbor arkadaila program yapılamaz
Son dakıka planları kabul edilemez(ya ahmetle işte maca gidicez gibi )
Garson magaza gorewlısı vs amacını asan yersiz konusmaya girilemez
Kadın iş arkadaş iş saati dısında arayamaz ararsa ben acarm
Kadın komsularla gunaydın ıyı aksamlar dısında diyalog kurulamaz ,karsı taraf sohbet acıyorsa konu kapatılır
Yolda saga sola bakılamaz falan yazmıyorum o zaten ımkansız bunu bır hakaret kabul ederim nereye gidiyorsak iptal eder geri donerim ksainlikle.
Bence bunlar olması gereken normal seyler.
Hadi yaKonu sahibi benim yalnız. Saldırıya geçtiğim bir yorumumu at nütfen.![]()
Sahi ben de hatirladim onu.Noldu ki acaba ona?