Kıskançlığı nasıl yenerim

bilsen ne olacak?
ciddi soruyorum diyelim eşin bir kadını beğendi hoş kadınmış diye düşündü ne yapacaksın aklından geçirdiğine nasıl bir müdahale edeceksin?
senin müdahalenle, senin engellemenle seni aldatmayacak adam mı kendine reva gördüğün?
Hayır tabiki istemsiz oluyor ben de böyle olsun istemem belki aklında olmayan şeyleri bile kendime dert ediyorum ben dediğim bu

İyi akşamlar arkadaşlar ben aşırı kıskancım eşimi uçan kuştan kıskanıyorum ve çok yorucu :KK43:( arkadaşlarımızla biyere gitsek bile kıskanıyorum her dakka aklımda olmayacak şeyler düşünüyorum nasıl bu durumdan kurtulurum yok mu bı yardımcı olabilecek kendimi kıskanmamak için zorluyorum hep :/
Valla bende öyleyim canım uçan sineği bırak aldığı nefes . Bişey yapacak olsa gece rüyama geliyor düşün yani boyutunu Allah'tan arada kendimi frenliyorum ama o da arada bana laf çakıyor senden çok korkuyorum diye

Hayır tabiki istemsiz oluyor ben de böyle olsun istemem belki aklında olmayan şeyleri bile kendime dert ediyorum ben dediğim bu

sağlıklı değil ama bu.
niyet okumaya çalışarak kendini yoruyorsun.
arkadaşların dediği gibi destek almalısın kendin çözemiyorsan. en azından farkındasın bu da birşey.

Yalnız ben sevdiğim kişilere karşı hep boyleydim yani cocukkken annemi çok kıskanırdim ilk çocuğum kardeşim doğduğunda sarılık olmuşum sonra erkek kardesimi çok kıskanırdim sonra annemi babamdan kıskandım hatta aşırı boyutta şimdide kocamı kıskanıyorum

Sadece kadınlar olarak algılanması belki de konuyu açanın küçüklükten beri böyle bir sorunu vardir
İyi de kimden kıskanacak? Hetero bir erkek ise kadınlardan kıskanacak tabi. :deli:
Ha şunu diyorsanız, sorunun kökü kendinde diye. O kesin zaten. Ben de olaya başka yönden baktım, belki kocasını aşırı yücelttiğinden oluyordur. Yani ben eski sevgililerimi düşünüyorum da... Ne Habeş maymunu kılıklı herifleri kimlerden kıskanmışım diyorum yani. :KK53: İnsan olayın içindeyken neyi abarttığını göremiyor. Ben görememiştim yani.

Yalnız ben sevdiğim kişilere karşı hep boyleydim yani cocukkken annemi çok kıskanırdim ilk çocuğum kardeşim doğduğunda sarılık olmuşum sonra erkek kardesimi çok kıskanırdim sonra annemi babamdan kıskandım hatta aşırı boyutta şimdide kocamı kıskanıyorum
Bi ilaç yapsınlar bize
Kıskanç olmayanlara özeniyorum..

İyi de kimden kıskanacak? Hetero bir erkek ise kadınlardan kıskanacak tabi. :deli:
Ha şunu diyorsanız, sorunun kökü kendinde diye. O kesin zaten. Ben de olaya başka yönden baktım, belki kocasını aşırı yücelttiğinden oluyordur. Yani ben eski sevgililerimi düşünüyorum da... Ne Habeş maymunu kılıklı herifleri kimlerden kıskanmışım diyorum yani. :KK53: İnsan olayın içindeyken neyi abarttığını göremiyor. Ben görememiştim yani.
🙂😁😁 Ben kendimden örnek vereyim aşırı özgüvesİz biriryim ve sevdiğim insanların benden sıkıla caklarini düşünürüm hep bu yüzden aşırı bağımlı oluyrum belki de böyledir o da

Mecnuna senin sevdiğin Leyla bu mu demişler ya o mesele 😂
Ama öyle düşüncem yok benim o da olsa tam olurdum zaten

🙂😁😁 Ben kendimden örnek vereyim aşırı özgüvesİz biriryim ve sevdiğim insanların benden sıkıla caklarini düşünürüm hep bu yüzden aşırı bağımlı oluyrum belki de böyledir o da
Evde çok fazla boş zanim olduğu için arkadaşım da yok vakit geçireyim eşime sardım biseylerle ugraşsam düşüncek vaktim olmaz

Sevilmeye layık göremiyorsunuz kendinizi sanırım. Ve sizi sevdiğine sürekli şok oluyorsunuz, inanamıyorsunuz ve ondan reaksiyon veriyorsunuz galiba. Bunu çözerseniz kıskançlık sorunu biter.
Yani ben de hiç kıskanmam diyemem. Ama bir yerden sonra rahvan gitsin diyebilirim. Böyle bir yıkık huzuru geliyor bana niyeyse, kopsun kıyamet umrumda değil modu. :KK53:

Back
X