Kıskançlığı nasıl yenerim?

duzelicezins

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
203
61
13
29
8 aylık ilişkimde erkek arkadaşım instada herhangi bir kızın fotosunu beğense( lise üniversite arkadaşlarından) ben aşırı kıskanıyorum bunun normal olmadığının farkındayım nasıl yenerim

Ya özgüvensizsiniz ya da sevgilinize güvenmiyorsunuz. Sorun hangisiyse onun üzerine yönelip ve terapi alın.
Adam şuan sizinle sevgili zaten. Diğer kadınlar hayatında önceden de vardı. Sevgili olmak istese onlarla olurdu. Sıradan arkadaşı olarak görüp beğeniyor işte ne var bunda.

Siz surekli konu açıyorsunuz bu durumla ilgili yani sizsiniz diye düşünüyorum hatırlayanlar çıkacaktır bı tedavi olun artık

Bu durum bende de oluyor :KK43: yani beğenmesin neden beğeniyor ne gerek var
Ben anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum.zaten begenmemeli.kendini değil erkek arkadaşını degistirmeli bence :) bir de insanda kıskançlık yapısında vardır pek değişeceğini sanmıyorum.asiri hastalık derecesinde olanlar tedavi edilir tabii ama bu durum gayet normal

Ben anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum.zaten begenmemeli.kendini değil erkek arkadaşını degistirmeli bence :) bir de insanda kıskançlık yapısında vardır pek değişeceğini sanmıyorum.asiri hastalık derecesinde olanlar tedavi edilir tabii ama bu durum gayet normal
Bende düşünmüyorum ama bu durumu normal gören o kadar çok insana denk geldim ki ben mi yanlış düşünüyorum dedim. Bana göre de beğenmemeli beğenecekse hayatındaki kişiyi beğensin ailesinden kişileri beğensin başkalarından ona ne

Hep gordugu konustugu insanlar bişey hissetse olurdu coktan. Nezaketen begeniyordur bende eski iş arkadasım hüseyin abinin fotolarını begeniyorum kıllı mıllı magara adamından hallice hoşlandığım begendigim anlamamı geliyor sadece aynı yerde calıstık sonucta onume dusuyorsa begenip geşcyorm

Bende düşünmüyorum ama bu durumu normal gören o kadar çok insana denk geldim ki ben mi yanlış düşünüyorum dedim. Bana göre de beğenmemeli beğenecekse hayatındaki kişiyi beğensin ailesinden kişileri beğensin başkalarından ona ne
Evet o bahsettigin kişiler artık zamana ve batıya ayak uyduran kişiler.bazilari da yapı gereği kıskanç olmayan kişiler..ben böyle durumlarda tek çözümün insanın dengini bulması olduğunu dusunuyorum.yani bunu sorun etmeyen birisi,sorun etmeyen birisiyle olmalı.aksi takdirde çok çatışma çıkar.

Benim sevgilim sosyal medya kullanmıyor ama ben çok aktif kullanıyorum fotoğraflar beğeniyorum yorumlar yapıyorum aktifim yani bir kez bile alıp baktığını görmedim 🤷🏼‍♀️ Cünkü bana güveniyor.
Arkadaşlarını beğeniyor demişsiniz yani normal değil mi hepimiz beğeniyoruz siz karsı cins arkadaşlarınızın fotosuna like atmıyor musunuz?
Bence kendinizi geliştirin fiziksel olarakta bence siz kendinizi beğenmiyorsunuz

Hep gordugu konustugu insanlar bişey hissetse olurdu coktan. Nezaketen begeniyordur bende eski iş arkadasım hüseyin abinin fotolarını begeniyorum kıllı mıllı magara adamından hallice hoşlandığım begendigim anlamamı geliyor sadece aynı yerde calıstık sonucta onume dusuyorsa begenip geşcyorm
Onu ben de yapıyorum ya ayıp olmasın diye 😄😄 gerçekten insan öyle hissediyor

Hic kiz arkadasi olmayan birini bulun madem kafaniz rahat eder.

8 aylık ilişkimde erkek arkadaşım instada herhangi bir kızın fotosunu beğense( lise üniversite arkadaşlarından) ben aşırı kıskanıyorum bunun normal olmadığının farkındayım nasıl yenerim
kendine saygısı olan insan böyle cocukca seyler yapmaz. Saygı duy kendine

Instagramdan fotoğraf beğenmek çok kıskanılması gereken bir şey değil aslında çoğu kişi önüne düşünce ayıp olmasın diye beğeniyor fotoğrafa bakmıyor bile.

Takibi bırak.
Kendine odaklan.
Kontrol ederek kimseyi elde tutamazsın.

Back
X