Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üniversiteye giden kızlar.yok bilgisayarda şunu yapamdm bi baksana felan çok labaliler eşimde aynı derecede napabilrm blmyrmAyyy yapmayın stajer dediğiniz küçücük kızlar değil mi?
Eşiniz sübyancı değil ya?
:) sen çok kurcalama o işleri bence .otur evinde evladınla ilgilen kendi dünyanı yaşa aksini yapabilicek bi potansiyel görmedim. Aldatsa boşucan mı sanki.
Siz kendi poansiyelinzle ilgilenin bence:) sen çok kurcalama o işleri bence .otur evinde evladınla ilgilen kendi dünyanı yaşa aksini yapabilicek bi potansiyel görmedim. Aldatsa boşucan mı sanki.
Burda verilen fikirleri uygulayabilicek misin sanki? Niye konu açıyorsun ki. Gereksiz konuya gereksiz yorumbir derdim var dimi form ..! derdimiz olunca paylaşıyoruz dalga geçiceksen yazmıycaksın.Çok gereksizsin!
Koca bulamam evde kalırım die 5 para etmez,hamile karısının gözü önünde fingirdeşen adam müsfettelerine karakterini ölçüp biçmeden,nişanlıyken yaptıklarını görmezden gelen,pirim verip evlenen hemcinslerime kızıyorum çünkü.Siz kendi poansiyelinzle ilgilenin bence
Kadin belli ki darlanmış yazmış
Üstelik hamile
Ne diye üstüne gidip tahrik ediyorsunuz
ben bu yorumu ilk yazdıklarına nazaran yaptım madem gözü dışarıda konuyu açarken eşim yakışıklı diyeceğine eşime güvenmiyorum desin ayrıca yazdığımında arkasındayım herkesin eşi kendine güzel - yakısıklıdır tabiki ama ben kendi adıma bıktım bunları okumaktan her eşi yakışıklı olan bütün kızları potansiyel tehlike gibi görmesinherkesin kocası kendine yakışıklı bunu burda yazdı diye neden hemen saldırıya geçiyorsunuz, belki karşınızda yaşı çok büyük olmayan bir kadın var..bdv neden recm duvarına döndü bir süredir..kimse konu açmasın kimse betimleme yapmasın o zaman..ama insanlar bunu anlatmak zorunda,bakın sonradan da asıl temayı oluşturdu gözü dışarda diye..yani bunlar bizler yorum yaparken gerekli olan materyallerdir belki..sizin yorumunuz üzerinden tüm üyelere gelsin olur mu bu yazdıklarım..
gereksizleşme o zaman.Burda verilen fikirleri uygulayabilicek misin sanki? Niye konu açıyorsun ki. Gereksiz konuya gereksiz yorum![]()
canım valla şurda açılan 10 konunun 5 i doğruysa düz yolunda giden adamlarında nasıl yoldan çıkarıldığını okudur,ahir zaman insanların yoldan çıkması anlık..artık evlilikler açlık oyunu olmuş herkes kurtarmanın peşinde,özgüvenlerimiz elimizden alınmış sıfıra düşmüş gibi bir şey ,hele bir de hamileyse ,fikir boyut atlar insanda ..yani ben kızamadım açıkçası,ben şöyle güzelim böyle güzelim diye saatlerce kendilerini anlatan üyelerden daha samimi bura şu an.ben bu yorumu ilk yazdıklarına nazaran yaptım madem gözü dışarıda konuyu açarken eşim yakışıklı diyeceğine eşime güvenmiyorum desin ayrıca yazdığımında arkasındayım herkesin eşi kendine güzel - yakısıklıdır tabiki ama ben kendi adıma bıktım bunları okumaktan her eşi yakışıklı olan bütün kızları potansiyel tehlike gibi görmesin
bu konuda bu veriler yok saptırıyorsun..gerçi feministlikte kocayı bulana kadardı değil mi ?Koca bulamam evde kalırım die 5 para etmez,hamile karısının gözü önünde fingirdeşen adam müsfettelerine karakterini ölçüp biçmeden,nişanlıyken yaptıklarını görmezden gelen,pirim verip evlenen hemcinslerime kızıyorum çünkü.
yıktım ortalığıı ben gitmedim felan dedi kaç gün konuşmadım ama nereye kadar sürdürebilirdmki mecbur kapandı konuFıstık gibi kızlar geldi mesajını görünce naptın?
Ortalığı ayağa kaldırdın mı? ya da sinirlendiğini belli ettin mi.
Kızın tabi, bende kızıyorumKoca bulamam evde kalırım die 5 para etmez,hamile karısının gözü önünde fingirdeşen adam müsfettelerine karakterini ölçüp biçmeden,nişanlıyken yaptıklarını görmezden gelen,pirim verip evlenen hemcinslerime kızıyorum çünkü.
gereksizleşme o zaman.[/QUOT
valla kocam var. Feminist de değilim.bu konuda bu veriler yok saptırıyorsun..gerçi feministlikte kocayı bulana kadardı değil mi ?
amaç sıkıntılarımızı birbrmzle paylaşmak rahatlamak. sen anlayammşsn boşver.Burda verilen fikirleri uygulayabilicek misin sanki? Niye konu açıyorsun ki. Gereksiz konuya gereksiz yorum![]()
canım valla şurda açılan 10 konunun 5 i doğruysa düz yolunda giden adamlarında nasıl yoldan çıkarıldığını okudur,ahir zaman insanların yoldan çıkması anlık..artık evlilikler açlık oyunu olmuş herkes kurtarmanın peşinde,özgüvenlerimiz elimizden alınmış sıfıra düşmüş gibi bir şey ,hele bir de hamileyse ,fikir boyut atlar insanda ..yani ben kızamadım açıkçası,ben şöyle güzelim böyle güzelim diye saatlerce kendilerini anlatan üyelerden daha samimi bura şu an.
bu mesajı kocana atan adama gidip herkesin içinde evli adamı yoldan çıkarmaya çalışmaya utanmıyor musun şerefszi diye bağıracan var ya.yıktım ortalığıı ben gitmedim felan dedi kaç gün konuşmadım ama nereye kadar sürdürebilirdmki mecbur kapandı konu