• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlığım abartılımı?

Kızın tabi, bende kızıyorum
Ancak özel bir durum var ortada
Kadın hamile
Hemcinslerinize olan kızgınlığınızı daha az tahrik ederek belirtirseniz, karşınızdaki insanla empati yapabilirsiniz, Mesajınız ancak o zaman yerine ulaşabilir
Yoksa aşağılamadan öteye gitmez yazdıklarınız
Şunu da ekliim kocamın gözü dışarıda demiş biliyor yani adamın huyunu bi de o adamdan çocuk yapıyor.üzülemiyorum müstehak diyorum. Evet kötüyüm siz çok iyisiniz içiniz rahat edecekse.

Şunu da ekliim kocamın gözü dışarıda demiş biliyor yani adamın huyunu bi de o adamdan çocuk yapıyor.üzülemiyorum müstehak diyorum. Evet kötüyüm siz çok iyisiniz içiniz rahat edecekse.
Anlaşıldı sizin amacınız polemik, ancak üzgünüm sizinle polemiğe girmeyeceğim
Çünkü empatiden oldukça uzaksınız

bu mesajı kocana atan adama gidip herkesin içinde evli adamı yoldan çıkarmaya çalışmaya utanmıyor musun şerefszi diye bağıracan var ya.
Hee adamda zaten suç. Her evli adama böyle msjlar geliyor zaten. Asıl bizi sizin bu boş beleş özgüvensiz halleriniz batırdı. Suç kadınlarda ,kimseyle değil kendinizle kavga edin önce niye kabulleniyorum die.

yaa öyle bol keseden konuşuyolar bana bunları diyenlerde eminimki çoğu şeyi alttan alıyolardır. Bakın eşime güvenim vardı ama git gide azalıyo daraldım ve yazmak istedim benim babam anneme çok bağlıydı bizlerede öyle bi anlık nefsine uydu oda kaybetti bizi de annemide. Kocama güveniyorum stajerler neki felan diyosunz ama insanlar o kadar çabuk yoldan çıkıyoki kızlar öyle böyle değildi ya gözümn önünde adama yapışıyolar.Dedim eşime onlar neydi felan diye.Konuyu geçiştirdi.Ya nişanlıyken adam sırf evimzi kurmak için gece gündüz çalıştı şimdi ben dışarda birilerine baktın deyp nişanımı atsydım..? yok koca bulamam diye yapıyomuşum. Çok boşsunz lütfen böyle yorum yapcaklar yapmasn. Evlendikten sonra iyice değişti ben bundan bahsediyorum dün eve geç geldi çok bunaldm napmalıym diye yazdım yani bunda kötü ne var!!!

Ya bacılarım biri bana şunu anlatsın nolur,
Güvenmediğin güven duymadığın bir adamdan neden çocuk yapmaya kalkarsın?
Bunun mantığı nedir?

Hee adamda zaten suç. Her evli adama böyle msjlar geliyor zaten. Asıl bizi sizin bu boş beleş özgüvensiz halleriniz batırdı. Suç kadınlarda ,kimseyle değil kendinizle kavga edin önce niye kabulleniyorum die.
sana özgüveninle mutluluklar bacım konu sahibi değilim ama ben dahil farkındaysan diğer üyeler bile takındığın tavırdan rahatsız..bizi özgüvensiz dünyamızda başbaşa bırakmaya ne dersin ,zira burası bdv Türkçe meali BİR DERDİM VAR

ben bu yorumu ilk yazdıklarına nazaran yaptım madem gözü dışarıda konuyu açarken eşim yakışıklı diyeceğine eşime güvenmiyorum desin ayrıca yazdığımında arkasındayım herkesin eşi kendine güzel - yakısıklıdır tabiki ama ben kendi adıma bıktım bunları okumaktan her eşi yakışıklı olan bütün kızları potansiyel tehlike gibi görmesin
yalnış anlamışsın adam yakışıklı kendine güveninden götü kalkık.. Ya bu yazdıklarımı ona belli etmiyorum korkularm var sizle paylaşmak istedm öfkelenicek ne var.? 18 yaşındaki kızlar sevgilmden hamileym yazsa bu kadar tepki yok anlayamdm :S

Ya bacılarım biri bana şunu anlatsın nolur,
Güvenmediğin güven duymadığın bir adamdan neden çocuk yapmaya kalkarsın?
Bunun mantığı nedir?
hamile kalmadn önce bu kadar değildi ve böyle olcağnı bilemezdm hamile kaldm adam iyice dışarı bakıyo ve daraldm anlamdn yorum yapmayn!

sana özgüveninle mutluluklar bacım konu sahibi değilim ama ben dahil farkındaysan diğer üyeler bile takındığın tavırdan rahatsız..bizi özgüvensiz dünyamızda başbaşa bırakmaya ne dersin ,zira burası bdv Türkçe meali BİR DERDİM VAR
ben kendime özgüvenim var.Ama ne kadar özgüvenin olursa olsun bi adam yapcağnı yapıyo anlamıyolar. Bence böyle yorumlara cevap vermeyelm kendi kendilerne yazmış olsunlar görmezden gelelm

belki sen aşık olduğun için sana olduğundan daha yakışıklı görünüyodur...
güvensizlikten doğar aşırı kıskançlık..
bu tür konularda hep söylüyorum;
bişey varsa gizli kalmaz eninde sonunda çıkar..
boşuna kendini yıpratma..

hamile kalmadn önce bu kadar değildi ve böyle olcağnı bilemezdm hamile kaldm adam iyice dışarı bakıyo ve daraldm anlamdn yorum yapmayn!

Sende direk bunları yaz. Ben senin 5 sayfalık bütün yorumlarını mı okuyacağım??
Ayrıca akıl istiyosun insanları terslemene gerek yok.
Belli ki hoşlanmadığın bişey olduğunda evde kocana da böyle yapıyosun. Adamda daralıyor.
Neyse kolay gelsin sana.

Kıskançlığınız abartı değil ama yanlış kişilere kızıyorsunuz. Stajyerler abi diyorlarmış bir de. Beyli meyli konuşmuyorlar da. Abi denilen adama kur mu yapıyorlar yani. Ya da farzedin kur yapıyorlar, eşiniz mesafeyi kooruduğu sürece kimse kur mur yapamaz. Eşlerimizin etrafında hep bizden genç ve güzel kadınlar olacak. Adamları kutuda saklayamayacağımız için güvenmek durumundayız. Eşinizin hareketlerini düzeltmesi ve mesafe koyması gerekiyor. Bunu da nasıl yaparsınız, eşinize bunun affının olmayacağını net bir şekilde kabul ettirebilirseniz ancak anlar.
Bu arada nişanlılık dönemindeki olayda ben bir şey göremedim. Hani sık sık "yanlış" numaradan aransa anlayacağım ama bir sefer olan bir durum. Bana bir kere akşama kesin bekliyorum bak hazırlık da yaptım diye mesaj gelmişti tanımadığım numaradan. E ne yapıyım bunu şimdi?

Bebeğinize yoğunlaşan siz şimdi
Bebek doğana kadar zaman verin kendinize
Eşinizde size yakışıklı geliyordur, herkese sevdiği güzel gelir
Dışarıdakiler sizin gibi bakmaz, görmez merak etmeyin
Siz kendinize değer verin
Şuan sizden ve bebeğinizden daha önemli hiçbir şey yok
Buna eşinizin sadakati de dahil

Bebeğinize yoğunlaşan siz şimdi
Bebek doğana kadar zaman verin kendinize
Eşinizde size yakışıklı geliyordur, herkese sevdiği güzel gelir
Dışarıdakiler sizin gibi bakmaz, görmez merak etmeyin
Siz kendinize değer verin
Şuan sizden ve bebeğinizden daha önemli hiçbir şey yok
Buna eşinizin sadakati de dahil
hamilelik duygusal yapıyo dedikleri çok doğru işyerine gittiğm gün taktım kafaya dünde işler uzadı dedi 11de geldi hiç konuşmadan yattı yüzüme bile bakmadı resmen ben kuruntu yapıyorum diyorum inşallah ben yapıyorumdur

ne kocayi bulana kadar bir zahmet aciklarsan aydinlanmis oluruz ?
feministlik kocayı bulana kadar demişler ,ha arkadaş evliymiş zaten,her evli arkadaşın derdiyle alay edilecekse bu cevabım cuk diye oturmuş sayın Olivia ,sende öbür arkadaş gibi düşünüyorsan yaptığım yorumu üzerine alabilirsin benim için sakıncası yok..konu feministlikte değil zaten hamile bir kadının derdi anlatabildim mi ?

memur ya :D ama öyle değil eşimin gözü dışardyken hep başkalarında bundan dolayı endişelerim var.
O zaman sıkıntı stajerlerde değil kocanıza olan güveninizde :( Tatlım yerinde olsam tarzımı değiştiririm yani ava geleni avlar kıskanacağım yerde kıskandırırım :KK62:

Meallediğin iyi olmuş eksik olma bacım: ) merak ediyorum da o dertler karşısındaki tutumunuz eleştirildiğinde neden agresifleşiyorsunuz. Ya da evet şu yönden eksiğim gibi özeleştiriden yoksunsunuz. Onun yerine kusursuzum aslında kocam da öyle ama işte aşifte 2. Kadın yok mu hep onlar ayartıyo O işe yaramaz arkadaşları yoldan çıkarıyo benim kocam yapmazcısınız? İçinizden geçenleri duyuyor gibiyim başına gelirse anlarsın

Meallediğin iyi olmuş eksik olma bacım: ) merak ediyorum da o dertler karşısındaki tutumunuz eleştirildiğinde neden agresifleşiyorsunuz. Ya da evet şu yönden eksiğim gibi özeleştiriden yoksunsunuz. Onun yerine kusursuzum aslında kocam da öyle ama işte aşifte 2. Kadın yok mu hep onlar ayartıyo O işe yaramaz arkadaşları yoldan çıkarıyo benim kocam yapmazcısınız? İçinizden geçenleri duyuyor gibiyim başına gelirse anlarsın
Evet gelebilir ama o zaman buraya açacağım konu iyi bir boşanma avukatı bileniniz var mı olur yani parmağımı yaranın tam üzerine basarım.

Back
X