Herkes üniversite muzunu olacak diye bir şey yok lakin maalesef etrafın algısı farklı.sizinde ne güzel mesleğiniz var işte.O halde sizde bu durum sizi daha iyi yerlere getirebilir.daha çok hırs yapın.ünivesiteyi bitirin,hem bu neden AÖF olmasın ki?hem çalışın hem Aöf den faydalanın.hem yaşınız daha genç,hiç birşey için geç değil.ben ikinci üni.dışardan bitirmeye çalışıyrum mesela.merhaba...belki bu yazım yüzünden çok tepki alacağım ama bende kendimin farkındayım ve size beni eleştirdiğiniz için hiç birşey söyleyemem...ben böyle bir insan değildim fakat ne oluyo bana anlamıyorum..evet bunun adı kıskançlık çekememezlik sanırım... Ben muhasebeciyim 25 yaşındayım.Uzun zamandır bir ilişkim var 4 yılı geçtik..üniverste okumadım lise mezunu olarak kaldım bunu bu seneye kadar çok ta sorun etmiyodum fakat bu yıl okumamamın çok yüzüme vurulması ve etrafımda k insanların adam gibi meslekleri olmasıyla ben kendimi ezik hissetmeye ve onları kıskanmaya başladığımı farkettim...özelliklede bir kişi.. beni aşşağılayacı bakışlarla süzdüğünü düşündüğüm bir kişi yüzünden böyle oldum yada bemim kuruntum bilmiyorum ...çalışıyorum yıllardır geçen yıl üniv sınavlarına hazırlandım çalışırken fırsat buldukça...ama istediğim yeri kazanamadım olmadı sonrada ders çalışmayı bıraktım ,işe devam ettim...ama özellikle o kişinin mesleği var diye kazancı iyi diye kendimi böylesine ezik hissetmekten nasıl kurtulacağım ben.
Herkes üniversite muzunu olacak diye bir şey yok lakin maalesef etrafın algısı farklı.sizinde ne güzel mesleğiniz var işte.O halde sizde bu durum sizi daha iyi yerlere getirebilir.daha çok hırs yapın.ünivesiteyi bitirin,hem bu neden AÖF olmasın ki?hem çalışın hem Aöf den faydalanın.hem yaşınız daha genç,hiç birşey için geç değil.ben ikinci üni.dışardan bitirmeye çalışıyrum mesela.
asıl dışardan okul bitirmenin ne kadar zor olduğunu kimse bilmiyor.düşünsene iş hayatının arasına bir de okul hayatını sokuyorsun.Bende muhasebeciyim.akşama kadar kafam davul gibi oluyor, birde ders çalışmaya çalışıyorum(hoş derdime ne oldu ki).o yüzden senin durumunu çok iyi anlıyorum.evet ama dışardan okuyacağım dediğimde kimse bunu bir başarı olarak görmüyo ne varki dışardan herkes okuyo diyolar...
asıl dışardan okul bitirmenin ne kadar zor olduğunu kimse bilmiyor.düşünsene iş hayatının arasına bir de okul hayatını sokuyorsun.Bende muhasebeciyim.akşama kadar kafam davul gibi oluyor, birde ders çalışmaya çalışıyorum(hoş derdime ne oldu ki).o yüzden senin durumunu çok iyi anlıyorum.
her şye zamanında güzel.Bak şimdiden okul durumunun farkına varmışsın, e bunun içinde büyük adımı atmalısın
Muhasebecilik adam gibi bir meslek değil mi yani anlayamadım? Bence güzel bir meslek... Kaldıki aöf den bir bölüm de okuyabilirsin...
Allah allah... İlk defa böyle bişey duyuyorum... Muhasebe işini de herkes yapamaz o da bir beceri işidir... Mesela bana muhasebeci ol deseler olamam...onlara göre değil...
Allah allah... İlk defa böyle bişey duyuyorum... Muhasebe işini de herkes yapamaz o da bir beceri işidir... Mesela bana muhasebeci ol deseler olamam...
Olsun bir meslek sahibisin sonuçta... Firmanın büyüklüğü önemli değil bence. Bugün orda çalışırdın yarın daha büyük bir firmada... Hayattan umudunu kesersen yaşayamazsın...muhasebeci dediysem...büyük bir firma değil ufacık bir şahıs firmasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?