kıskançlığım çekememezliğim...

ilk önce herkes mesleğimi soruyo onların ailede...bende sınavı kazanırsam banada bak ne başarılı kaç sene sonra denedi kazandı dicekler filan demiştim..ama kazanamayınca tam tersi oldu bide beceriksiz görülmüşümdür diye iyice üzüldüm.zeki değilim ama sevgilim çok zeki...ben kendimi ister istemez kötü hissediyorum ona hayran kalıyorum

kendimi geliştirmek için ne tür şeyler okumalıyım ne yapmalıyım...hiç bir konuda bilgim olduğunu söyleyemem...

ilgimide çekmiyo...boş şeyler le vakit geçiriyorum siyasetle devletle tarihle ilgili bilgili hiç değilim..

kompleks yapmayın. herkes üniversite bitirmiş olmak, çok iyi okullardan mezun olmak zorunda değil. başarılı bir işiniz, temiz bir kalbiniz varsa en büyük erdem bu bence. siz kendinizi böyle hissetmeyin ki başkları sizi yerme hakkı bulamasın kendinde.

valla bende 10 yıldır muhasebeciyim. lise mezunuydum baktım ne uzuyorum ne kısalıyorum sınavsız geçiş hakkım vardı 2 yıllık aöf okudum ve şu an mezun durumdayım dikey geçişten 4 yıla tamamlayıp mali müşavirlik sınavlarına hazırlanacağım. bence sendeki eksik kendine bir hedef koyamaman. muhasebecilik öyle kolay bir meslek değil. ama insanlardaki genel kanı herkes bu işi yapabilir gibi maalesef. sanırım bu lise mezunu olmandan çok özgüven eksikliği gibi.

evet zaten özgüven eksikliğim var...bide işte hep kıskanır olduğumu farkettim iyi değilim.

Kıskançlık ve çekememezlik başka imrenmek başka.
Bunu kendinize şu soruları sorarak bulabilirsiniz

Ondaki .......özellik sadece bende de olsun diyorsanız bu imrenmektir.

Ondaki .... Özellik bende olsun onda olmasın onun elinden gitain istiyorsanız bu kıskanmaktır

Çalışacak ve en azından açıköğretimden okuyacaksın.Bırak diğer kişinin konumunu,bu zamanda kendin için üniversite şart.

Ben su an 21 yasindayim. Aslinda senin gibi kiskandigim biri yok ama 9 aylik evliyim kv nin dogru duzgun isi yok diye benim yuzume vurmasi hirsa getirdi beni uniye hazirlaniyorum tekrar dogru duzgun onun begendigi bi isim olsun diye degil zaten her seyimi kiskaniyo esim oyle dedi bunu da duysun kiskancligindan catlasin diye azmin elinden hic bi sey kurtulmaz!

Diksiyon kursuna gitmeni tavsiye ederim.
Çünkü özgüven kazanman için çok yardımı oluyor.
Hem değişik insanlarla arkadaşlik edebilirsin bu kurslarda. Genel kültür sosyal ortamlarda bulundugunda da artar :)

Kıskançlık ve çekememezlik başka imrenmek başka.
Bunu kendinize şu soruları sorarak bulabilirsiniz

Ondaki .......özellik sadece bende de olsun diyorsanız bu imrenmektir.

sadece ben de olsun onda olmasın istemiyorum...bak o okumuş diye nasıl da saygınlık görüyo diye devamlı aklımdan geçiriyorum..devamlı ama ya.. artık okadar özgüvenim eksildi ki bunun hıncını sevgilimden çıkartmaya çalışıyorum

Diksiyon kursuna gitmeni tavsiye ederim.
Çünkü özgüven kazanman için çok yardımı oluyor.
Hem değişik insanlarla arkadaşlik edebilirsin bu kurslarda. Genel kültür sosyal ortamlarda bulundugunda da artar :)
Çalışacak ve en azından açıköğretimden okuyacaksın.Bırak diğer kişinin konumunu,bu zamanda kendin için üniversite şart.

dün işyerimde çalışan biriyle yolda karşilaştım pek konuşmuşluğumuz yok hatta hiç yok iyi akşamlar kolay gelsin fln okadar..nese biraz yolda giderken konuştuk bana üniverste yi fln sordu okuycam bu yıl dedim ama açıktan deyince resmen güldü...uyuz oldum uyuz

Bende üniversiteye baslarken cok onemli oldugunu dusunuyordum. Simdi mezun oluyorum bu muydu ya dedim.
Herkes okumali tabi egitim sart ona bi diyecegim yok.
Yasiniz kac bilmiyorum seneye calisin kazanin icinize dert olmasin.
Yoksa nerede calissaniz orda ust mevkideki bayanlara imrenerek gececek omrunuz.

Kıskandığın meslek ne? çok merak ettim.

o kendimi kıyasladığım insan öğretmen. ben öğretmen olmak hiç istemezdim bana göre bi iş değil ama saygınlık istiyorum...onun öğretmen olduğunu duyduklarında gösterdikleri saygınlığı bende isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…