kıskançlığım çekememezliğim...

25 yaşındayım

Onun saygınlığı mesleğinden gelmiyor bence bende öğretmenim ama hiç saygınlık hissetmedim şimdiye kadar hemde matematik ogretmeniyim.bu devirde öğretmenliğin saygınlığı mi kaldı yahu,atanamayan öğretmen dolu ortalık :)

aptal kafam...iş çıkışı yorgun oluyorum ders çalışmayı düşünemiyorum bile..iznimdede dinlenmek istiyorum.dinlenirsem tabiki bi halt olmaz farkında ola ola böyleyim

öyle ama...çok duydum vaay öğretmen diye ben ordayken..

Benim sinifimda 30 yaslarinda hatta daha buyuk evli cocuklu bayanlarda vardi. En azindan 2 yillik okuyun o universite hayatini ders ortamini bi görun derim ben.

iş yerimde çalışamam evde 7 buçuk gibi oluyorum yemek hazırla ye topla derken uykum gelio sonrada..izin günümde çalışmaya başlasam iyi edicem bu durumumdan kurtulmak için.hem çalışıp hem okuyanlar nasıl hallediyo ya

açık öğretim okumayı düşündün mü, kendimi okumuş gibi oldum yazdıklarını okurken :)

açık öğretime üniv. gözüyle pek bakılmıyo evet malesf...

ben 2 yıl muhasebe okuyup dikey geçişle maliye lisans bölümünü bitirdim. (açık öğretim okudum..)
bir yandan kpss den kadro bekliyorum ve boş durmaktansa bir yandan da özel bi şirketin muhasebe departmanında 2 yıldır çalışıyorum. gayet de üniversite sayıldı yani

Sen bence her hareketi her tavrı kafaya takıyorsun.Kendine güvenin olsun.

Merhaba,muhasebecilik öyle küçümsenecek bir meslek değilki. Bence sen fazla dikkate alıyorsun insanları. Kendini o alanda geliştir o zaman.Mali müşavir olmak için çabala mesela.Çalıştığım iş yerinde finans-muhasebe işine bakan personel 4 bin lira maaş alıyor.

Bence sizinki kiskanclik degil gipta etmek. Yani bir nevi ozeniyorsunuz bende universite mezunu olsaydim diye. Bu kotu birsey degil ve inanin hicbir sey icin gec degil. Duzenli programli bir calismayla hem calisip hem universite sinavina hazirlanabilirsiniz. Ama mutlaka plan program yapin yoksa bir yandan calisma hayati bir yandan kitaplar her sey birbirine girer. Birde tavsiyem evlenmeden once universite kazanirsaniz cok daha iyi olur. Birde farkli sorumluluklar binmemis olur sirtiniza.

evet zaten özgüven eksikliğim var...bide işte hep kıskanır olduğumu farkettim iyi değilim.

annenizle ilgili konunuzu okudum...
boylebir hayat yasayik ozguvenli kendinden memnun ve mutlu olmaniz zaten imkansiz.
bir cocuk kucukken yesertilir cesaretlendirilir sevilir ki kendie kendinden hosnut olsun.
aman benim prensim, prensesim diye sahip cikilip kabul gorulur ki buyudugunde baskalarinin yaninda kendininde var oldugunu bilsin.
sizin konumunuzda olsalardi emin olun o insanlarda kendilerinden mutsuz olurlardi.
birde kimse disaridan gorundugu gibi degil. cogu kisi icinde ikinci bir yasam yasar bunu hep aklinizda tutun.
ilk once kendinizi sevin dogan cuceloglu ustun dokmen okuyu aman aman ha lutfen rica ediyorum kendinize gelmeden cocuk yapmayin Allaha dua edin.
en buyuk korkum buydu kendi annem gibi bir anne olmak fakat Cenabi Allah dualarimi kabul etti bana bir sabir bir sukunet ihsan etti ki bebegime pamuk gini oldum.
aman bu sozum kupe olsun size

daha doğrusu sevgilimin akrabalarıyla artık tamamıyla tanışınca hepsinin güzel meslekleri var ben o ortamda kendimi böyle hissetmeye başladım

valla onu kim söylemişse halt etmiş arkadaşa katılıyorum...öyle sanıldığı gibi kolay değil...ayağımda bebeğimi salleyarak ezber yapıyorum...günde 3 saat ders çalışıyorum....şuan tatil şimdiden özet çıkarmaya başladım...emeksiz birşey olmuyor malesef...sen açıktan devam et bence...takma kimseyi...
çevrende istemeyen insanlar olduğunda her zaman önüne taş koyulacaktır...
28 yaşındayım 11 yıldır evliyim hem lise yi(4.5 not ortalamasıyla) hem üni yi dışarıdan okudum ...
2 yılım kaldı bitirmeye formasyon ve öğretmenlik hayalim var....her gün o duyguyu bende yaşayacağım diye uyanıyorum...hırslıyım azimliyim....bunlar önemli....kıskanmak yerine hırs yapmalısın bence
(ayrıca elti kv sürekli laf soktu bu dönemde yok ne gereği varmış yaşım geçmiş zor olurmuş örnekler verildi...komşusu okurken evi çok pismiş...eltim boşa okuyor o bölümden birşey olunmuyormuş demiş falan filan...ben taktım mı cık. daha da hırslandım en büyük hayalim giderken bu şehirden onların hep oturduğu bir ev bahçe var dedikodu yuvası oradan geçip süüzülüp gitmek olacak....aynen böylesonra da arkamdan konuşurlar artık....ben duyar mıyım ona da CIK.)

onlara göre değil...
Valla canim ben muhendisim ama muhasebecilik yapamam zor yani kafam basmaz herkesin anladigi bir is var ayrica herkes uni mezunu olmak zorunda da degil kursa git yabanci dil ogren muhasebecilerin cogu dil bilmez mesela bak bu senin icin bir arti olur istersen

insanlar açıköğretime gülüp geçiyor demişsin ama bence sen kompleks haline getirdiğin için sana öyle geliyor. bence acık öğretime yazıl. ufak tefek kurslara başla ve kesinlikle kitap oku keline dağarcığın cümlelerin herşeyin değişir. kendine güven herşeyden önemlisi bu herkes öğretmen avukat doktor olmak zorunda değil. ayıca dip not düşeyim bende muhasebeciyim ve öyle çok büyük bir şirket de değil ayrıca. ama bazen öyle muhabbetlerin içinde oluyorum ki saygınlığın dibini görüyorum. herşey sende başlar sende biter. güzel güzel giyin kendine bak güzel konus ve herseyde bir fikrin olsun. böyle değilsin anlamında söylemiyorum yanlış anlama ama sen beceriksizin tekiyim diyerek kendine saygı duymazsan kimse sana saygı duymaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…