Bende üniversiteye baslarken cok onemli oldugunu dusunuyordum. Simdi mezun oluyorum bu muydu ya dedim.
Herkes okumali tabi egitim sart ona bi diyecegim yok.
Yasiniz kac bilmiyorum seneye calisin kazanin icinize dert olmasin.
Yoksa nerede calissaniz orda ust mevkideki bayanlara imrenerek gececek omrunuz.
Onun saygınlığı mesleğinden gelmiyor bence bende öğretmenim ama hiç saygınlık hissetmedim şimdiye kadar hemde matematik ogretmeniyim.bu devirde öğretmenliğin saygınlığı mi kaldı yahu,atanamayan öğretmen dolu ortalık :)o kendimi kıyasladığım insan öğretmen. ben öğretmen olmak hiç istemezdim bana göre bi iş değil ama saygınlık istiyorum...onun öğretmen olduğunu duyduklarında gösterdikleri saygınlığı bende isterdim
Benim sinifimda 30 yaslarinda hatta daha buyuk evli cocuklu bayanlarda vardi. En azindan 2 yillik okuyun o universite hayatini ders ortamini bi görun derim ben.25 yaşındayım
Onun saygınlığı mesleğinden gelmiyor bence bende öğretmenim ama hiç saygınlık hissetmedim şimdiye kadar hemde matematik ogretmeniyim.bu devirde öğretmenliğin saygınlığı mi kaldı yahu,atanamayan öğretmen dolu ortalık :)
Benim sinifimda 30 yaslarinda hatta daha buyuk evli cocuklu bayanlarda vardi. En azindan 2 yillik okuyun o universite hayatini ders ortamini bi görun derim ben.
açık öğretime üniv. gözüyle pek bakılmıyo evet malesf...
Sen bence her hareketi her tavrı kafaya takıyorsun.Kendine güvenin olsun.dün işyerimde çalışan biriyle yolda karşilaştım pek konuşmuşluğumuz yok hatta hiç yok iyi akşamlar kolay gelsin fln okadar..nese biraz yolda giderken konuştuk bana üniverste yi fln sordu okuycam bu yıl dedim ama açıktan deyince resmen güldü...uyuz oldum uyuz
evet zaten özgüven eksikliğim var...bide işte hep kıskanır olduğumu farkettim iyi değilim.
daha doğrusu sevgilimin akrabalarıyla artık tamamıyla tanışınca hepsinin güzel meslekleri var ben o ortamda kendimi böyle hissetmeye başladım
valla onu kim söylemişse halt etmiş arkadaşa katılıyorum...öyle sanıldığı gibi kolay değil...ayağımda bebeğimi salleyarak ezber yapıyorum...günde 3 saat ders çalışıyorum....şuan tatil şimdiden özet çıkarmaya başladım...emeksiz birşey olmuyor malesef...sen açıktan devam et bence...takma kimseyi...asıl dışardan okul bitirmenin ne kadar zor olduğunu kimse bilmiyor.düşünsene iş hayatının arasına bir de okul hayatını sokuyorsun.Bende muhasebeciyim.akşama kadar kafam davul gibi oluyor, birde ders çalışmaya çalışıyorum(hoş derdime ne oldu ki).o yüzden senin durumunu çok iyi anlıyorum.
her şye zamanında güzel.Bak şimdiden okul durumunun farkına varmışsın, e bunun içinde büyük adımı atmalısın
Valla canim ben muhendisim ama muhasebecilik yapamam zor yani kafam basmazonlara göre değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?