- Konu Sahibi denizbatin
-
Kızlar ben cok kıskanc bırıyım esıme sureklı kıskanclık yapıyrum yaptıgı hıc bısı yok ama nedense yapıyorum mesela bıyere bakmadıgını bıldıgım halde sen o kıza baktım dıyorum bunun gıbı bır cok neden kendıme bır turlu hakım olamıyorum psıkolaga gıdıcem zaten bana psıkolg onerınız dısında bı onerınız olucaksa dınlerım[/QUOTE
yapma cnm ya gerçi kelin ilacı olsa kendine sürermiş ama o bende de var maalesefff, heleki psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorsam sıkıcı günler geçiriyosam daha da artıyo kafamda kurup kurup bide utanmadan inanıppp aynen senin yaptığın gibi yaptın mı baktın mı burnundan getiriyorum çocuğun neden böyle oluyo kiiiiii :44:
Zaten konusuyrumda zaman ayırıyor aslında guvensızlıkte yok ama nıye bole bılmıyorum
kendinizle ilgili bir sıkıntınız var mı?
kendinizi güzel bulmama vb gibi...
yada eşinizin çevresin de hususi takıntı yaptığınız bayan var mı?
eşiniz bayanlarla çok samimi konuşur mu?
kendinizle ilgili bir sıkıntınız var mı?
Kendinizi güzel bulmama vb gibi...
Yada eşinizin çevresin de hususi takıntı yaptığınız bayan var mı?
Eşiniz bayanlarla çok samimi konuşur mu?
zaten sebepsiz birşey olmaz.
madem vajinismusu yenmek için yardım alın.
çözümsüz bir sorun değil ki...
ve biribirinizi severek evlendiğinizi düşünün. alternatifi olsa ona giderdi..
sizinle mutlu ki sizinle..
ve hayat bu üzülmeye üzmeye değmez. çok kısa bir hayatı. mutlu ve pozitif geçirmek varken bunalıma sürüklemeye değmez.
kendımı cırkın dıılde aksıne cok guzel bulurum olede oldugumu solerler yanı guzellıgımden zerre kadar suphem yok esımde ole bayanlarla samımı konusmaz yanı benım esımden yana sıkıntım yok kendımden yana var bu bır huy herhalde kıskanmamaya calısıyrm ama yapamıyorum en ıyısı ben bır doktora gıdıp ılac alıyım belkı takıntı olmusrt bende
Kızlar ben cok kıskanc bırıyım esıme sureklı kıskanclık yapıyrum yaptıgı hıc bısı yok ama nedense yapıyorum mesela bıyere bakmadıgını bıldıgım halde sen o kıza baktım dıyorum bunun gıbı bır cok neden kendıme bır turlu hakım olamıyorum psıkolaga gıdıcem zaten bana psıkolg onerınız dısında bı onerınız olucaksa dınlerım
belki de canım.kendımı cırkın dıılde aksıne cok guzel bulurum olede oldugumu solerler yanı guzellıgımden zerre kadar suphem yok esımde ole bayanlarla samımı konusmaz yanı benım esımden yana sıkıntım yok kendımden yana var bu bır huy herhalde kıskanmamaya calısıyrm ama yapamıyorum en ıyısı ben bır doktora gıdıp ılac alıyım belkı takıntı olmusrt bende
kendiliğinden isteyince geçmezmi kiii
kendiliğinden isteyince geçmezmi kiii
canım ilaç alıym demişsin o ilac sadece sakinleştirir bunu senn kendin yenmen gerekiyor evet bende kıskanırım eşimi ama yerine göre bazen birlikte bazı hatunlara bakıp bu ne ya dediğimiz bile olur ama onun sevgisinden süphem olmadı için kısknmaya gerek duymuyorum bence sen kendinden bu kadar emnsen güveniyosan demekki eşinin sana sevgisinden emin değilsin başka bir sebep bulamıyorum ben
belki de canım.
ama umarım atlatırsın..
belki geçer ama ne gerek var beklemeye. bir jinekolağa gidip yardım isteyebilirsin.
benim yakın bir arkadasım da vardı. 2 ayda yendiler. dr. krem ve hap vermişti.
sevgısındende emınım ama yenemıyorum ıste mesela anlatyım kızkanclıgımı bı kızla konusmasına ızın yok sonra tabıkı kız arkadsı olmaz bı dansoz cıksa bakamaz acık kadın cıksa tvye cok acık bakamaz bunun gıbı[/QUOTE
ne diyim canım eşine yazık valla
bırak baksın bakmakla ne olurkiii??? gece gene senn koynuna girmiyormu???
eşin ne iş yapıyor?
sevgısındende emınım ama yenemıyorum ıste mesela anlatyım kızkanclıgımı bı kızla konusmasına ızın yok sonra tabıkı kız arkadsı olmaz bı dansoz cıksa bakamaz acık kadın cıksa tvye cok acık bakamaz bunun gıbı
sevgısındende emınım ama yenemıyorum ıste mesela anlatyım kızkanclıgımı bı kızla konusmasına ızın yok sonra tabıkı kız arkadsı olmaz bı dansoz cıksa bakamaz acık kadın cıksa tvye cok acık bakamaz bunun gıbı[/QUOTE
ne diyim canım eşine yazık valla
bırak baksın bakmakla ne olurkiii??? gece gene senn koynuna girmiyormu???
eşin ne iş yapıyor?
aracılık yapıyo emlak sıgorta falan gece yıne benım koynuma gırmıyo cunku ayrı yatıyoruz ben cocukla yatıtorum cocuksuz yatamıyorum
oda en sonunda 3 senedır susuyorum yeter dedı gecen gun dansoz cıksa bakarım yanımda oynasa bakarım bunda bısı yok bende bakarsan sapıksındır dedım ne alaka bakan sapıkmı oluyo dedı bende evet dedım sızce bu konuda haklımı esım yanı dansoze bakma konusunda sızler ne dusunuyosunuz yılbasında dansoz cıktı gıttıgımız yerde ona baktı dıe kavga ettım ve bakarım dedıgı ıcınde ona karsı suanda cok kın doluyuom sızce normalmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?