- Konu Sahibi denizbatin
-
oda en sonunda 3 senedır susuyorum yeter dedı gecen gun dansoz cıksa bakarım yanımda oynasa bakarım bunda bısı yok bende bakarsan sapıksındır dedım ne alaka bakan sapıkmı oluyo dedı bende evet dedım sızce bu konuda haklımı esım yanı dansoze bakma konusunda sızler ne dusunuyosunuz yılbasında dansoz cıktı gıttıgımız yerde ona baktı dıe kavga ettım ve bakarım dedıgı ıcınde ona karsı suanda cok kın doluyuom sızce normalmı
bu bizde de böyledir ama :)
asla müstehcen şeylere bakamaz.
ve laylay lom sohbetler de yapamaz bayanlarla..
ve her akşam işte gelince sorarım. bugün bayanlarla konuştun mu? diye.
bu şekilde kontrol altında tuttuğumu sanıyorum ve içimi rahatlatıyorum.
ama şunu da çok iyi biliyorum ki , isterse çok rahat yapar...
biz bunu kural haline getirdik çok da yolunda herşey. sen bundan mı sıkılıyorsun?
oda en sonunda 3 senedır susuyorum yeter dedı gecen gun dansoz cıksa bakarım yanımda oynasa bakarım bunda bısı yok bende bakarsan sapıksındır dedım ne alaka bakan sapıkmı oluyo dedı bende evet dedım sızce bu konuda haklımı esım yanı dansoze bakma konusunda sızler ne dusunuyosunuz yılbasında dansoz cıktı gıttıgımız yerde ona baktı dıe kavga ettım ve bakarım dedıgı ıcınde ona karsı suanda cok kın doluyuom sızce normalmı
aracılık yapıyo emlak sıgorta falan gece yıne benım koynuma gırmıyo cunku ayrı yatıyoruz ben cocukla yatıtorum cocuksuz yatamıyorum
anladım işinden dolayıda bi çok bayanla muhattap olabilir diye bu kadar kıskançlığın bu konuya gelince çok büyük yanlış yapıyosun canıım çocuğunu çoktan ayırman gerekirdi.. bir evde karı koca ayrı yatıyosa aralarına soğukluk girer bence ben hep bu nasihatı aldım çokta doğru buluyorum çocuk için bile olsa yanlış valla kızma bana ama bunlar hakikatlar...
bu konuda bende karşıyım istemem bakmasını.o da bilir zaten ...
ama sen çok abartıyosun.eşin bence senin bu sözlerinden sıkıldığı için öyle demiştir...
:canım bence fazla abartıyorsun.
tamam bende çok kıskancım ama biraz içimizde yaşamamız lazım bunu.
benim sevgilim de yanımda dansözü izlese kıskanırdım
ama bu ne şekilde izlediği ve yüzünün aldığı şekle bağlıdır
içi giderek izliyosa kızarım biraz ama adam normal normal benim baktığım gibi bakıyosa
neden kavga çıkartayım değil mi?
üstelik sen devamlı eşine "bakma-kafanı çevir-sapıklık yapma" gibi şeyler söylersen
adam senden soğur mazallah.
sen bakma dedikçe adama o açık kadınlar daha ilgi çekici hale gelir.
aklında kötü bişey yoksa bile zorla aklına sokuyorsun adamın.
tut biraz kendini. adam seni seviyosa tvdeki mini etekli dekolteli kıza baksa ne olur?
sen o kızdan daha dekolteli giyin otur yanına.
gör bakalım gidip o kızı mı hayal edecek yoksa seninle mi vakit geçirecek...
üzme tatlı canını böyle şeyler için.
artık insanlar çok açık giyiniyor. sokakta yüzlercesi var o dekolteli kızlardan.
hem devamlı eşim nereye bakıyor, gözü nerde diye adamın gözünü takip etme.
bak seni seviyormuş, e sende güzelmişsin.
bu kadar aşırı kıskanmaya gerek yok o adam senin.
anladım işinden dolayıda bi çok bayanla muhattap olabilir diye bu kadar kıskançlığın bu konuya gelince çok büyük yanlış yapıyosun canıım çocuğunu çoktan ayırman gerekirdi.. bir evde karı koca ayrı yatıyosa aralarına soğukluk girer bence ben hep bu nasihatı aldım çokta doğru buluyorum çocuk için bile olsa yanlış valla kızma bana ama bunlar hakikatlar...
eşi bayan eleman aranıyor diye ilan vermiş iş yeri için.bu de internetten görmüş.eşini uykudan uyandırıp kavga çıkarmış.düşün artık gerisini...
bu konuda bende karşıyım istemem bakmasını.o da bilir zaten ...
ama sen çok abartıyosun.eşin bence senin bu sözlerinden sıkıldığı için öyle demiştir...
ya ıstesemde cocugu ayıramam artık besıgı attı esım cocugma arablı yatak alcam dedı aldı sımdı cocugu yatırcak yer yok bıde yanı ayırsam bıle kı zor benım ıcın ama alısıtım yanı ayırmak ıstesem bıle nereye yatrcamkı yatakodasında besık yok yataktada yatırmam 3muz bıarada cocugu ezerız ee napcam benmecburuz bı nevı cocuk buyuyu kendı yatana kadar
eşi bayan eleman aranıyor diye ilan vermiş iş yeri için.bu de internetten görmüş.eşini uykudan uyandırıp kavga çıkarmış.düşün artık gerisini...
Allahım Allahıııım Allah kocana peygamber sabrı vermiş şekerim benden söylemesiii
canım bide şöyle bişey var
bakmaktan bakmaya fark var ağzı acık ayran budalası gibi izzlerse bende kızarım ama sonucta gitmişim eğlenmeye bende bakarım oda bakar bu çok normal...
ya ıstesemde cocugu ayıramam artık besıgı attı esım cocugma arablı yatak alcam dedı aldı sımdı cocugu yatırcak yer yok bıde yanı ayırsam bıle kı zor benım ıcın ama alısıtım yanı ayırmak ıstesem bıle nereye yatrcamkı yatakodasında besık yok yataktada yatırmam 3muz bıarada cocugu ezerız ee napcam benmecburuz bı nevı cocuk buyuyu kendı yatana kadar
canım kusura bakmada bnm yiğenim 2 bucuk yasında hala beşikte yatıyo yatagıda var ama o çocuk daha küçük onun neyine arabalı yatak beşiği niye attınızkii sizinle aynı odada bile olsa beşiğinde yatması daha ii olurdu.. şimdi sen bırakamıyosun büyüdüğü zamanda o seni bırakmıycak bana nasıl bu kadar bilmiş konuşuyrum diye kızma ben bu işin okulunu okudum...
evet doğru diyosun.ama ben bişi diyimmi bu erkekleri de kıskanmamıza neden olan yine hemcinslerimiz değil mi
artık o kadar açık giyiniyolarki kadın olduğum halde dikkatimi çekiyo....
evet herkez zıvanadan çıktı yemin ederiim dedim ya mesela yolda gidiyoruz öyle azıtmış birini gördü eşim yolda bana gösterir baksana su dengesize falan diye ben o zaman kızmıyorumda kıskanmıyorumda çünkü onlar kendini güzel zannederken bi yandanda tiksindiriyolar..
canım evli değilim ama hiç eş bırakılıp çocukla yatılır mı? garip geldi bana.
eşine sarılıp uyumak falan gelmiyo mu içinden
benim çocugum olsa yatıracak yerim olmasa
şu tekli kanepelerden birini yatak odasına çeker, açar, çocugu ondan uyuturdum yine de eşimden ayrı yatamazdım :26:
ki zaten hamilelik loğusalık falan derken eşim ayrı uyumak istese ben ısrar ederdim galiba
kıskanırken hakaret etme. sapık vb gibi..
bu onun kendini daha kötü hissetmesine neden olur.
aşağılayıcı cümleler kurma...
ve çocuğun çok küçük değile artık bir oyncak bebekle yatsın.
eşini cezalandırma,aranıza soğukluk sokma. uzaklaşmayın yok yere birbirinizden.
onu çok sevdiğin için kıskandığını defalarca söyle. güvensiz olduğunu düşünmesin.
ve eşini odak noktası haline de getirme başka şeylerle vakit geçirmeye çalış. bırak o seni kıskansın
şımdı arkadaslar benım sızden asıl ıstedgım artık konuyu anladgınza gore asıl ıstedgım su yanı atyırum acık bır bayan gecti yanımızdan yada acık bı kadın cıktı tvye o anda sınırlenmek ve kendımı sıtrese sokmaktan baska ne yapabılırım
canım evli değilim ama hiç eş bırakılıp çocukla yatılır mı? garip geldi bana.
eşine sarılıp uyumak falan gelmiyo mu içinden
benim çocugum olsa yatıracak yerim olmasa
şu tekli kanepelerden birini yatak odasına çeker, açar, çocugu ondan uyuturdum yine de eşimden ayrı yatamazdım :26:
ki zaten hamilelik loğusalık falan derken eşim ayrı uyumak istese ben ısrar ederdim galiba
cocuk olmadan once ayrı yatınca kavga ettıgımde falan uzulurdum cok ozalrdım ama cocuk olduktan sonra bana bısı oldu cocuksuz yatamaz hale geldım yanı ben cocugu besıge dahı koymadım dogdugunda bısı olur nefes alamaz tıkanır dıye korktum ve yanıma aldım sımdıde alıstım yanı esımı hıc yanımda aramıyorum cocuk sevgısı cok yogun geldı
şımdı arkadaslar benım sızden asıl ıstedgım artık konuyu anladgınza gore asıl ıstedgım su yanı atyırum acık bır bayan gecti yanımızdan yada acık bı kadın cıktı tvye o anda sınırlenmek ve kendımı sıtrese sokmaktan baska ne yapabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?