- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
-
kıskanmakta sonuna kadar haklısın her kadın kıskanır, ancak kabullenmek sizin elinizdeEşimin benden önce ciddi bir ilişkisi olmuş. Ama kızın ailesi istememiş ve ayrılmışlar. Eşim onu çok sevmiş sosyal medya hesabında geçmişe dönük bi araştırma yaptım.kıza dönük bi sürü paylaşımlar yazı cümle olarak.. ve ortak bi arkadasta bana önceden onlar birbirlerini çok seviyorlardi demişti .
Ve ben bunu sindiremiyorum. Çünkü beni o kız kadar sevmediğini hissediyorum. Çok kıskanıyorum. Bu kıskançlıktan kurtulmak istiyorum...samimi yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Kızın ailesi neden istememiş?Eşimin benden önce ciddi bir ilişkisi olmuş. Ama kızın ailesi istememiş ve ayrılmışlar. Eşim onu çok sevmiş sosyal medya hesabında geçmişe dönük bi araştırma yaptım.kıza dönük bi sürü paylaşımlar yazı cümle olarak.. ve ortak bi arkadasta bana önceden onlar birbirlerini çok seviyorlardi demişti .
Ve ben bunu sindiremiyorum. Çünkü beni o kız kadar sevmediğini hissediyorum. Çok kıskanıyorum. Bu kıskançlıktan kurtulmak istiyorum...samimi yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
ben de takıntılı biriydim, tabi benim eşimin bu derece olmamıştı. lise dönemi uni dönemi idi. ki 5-6 yıl sonra tanısmamıza ragmen takmıstım. ama ben kıza degil ilkleri benden baskasyla yasamasını kısknamıstım. hele ki evlendikten sonra daha cok aklıma gelri oldu. kıza sosyal medyadan bakar oldum. evli çiftlere seytan daha cok dadanır, vesvesesi bol olur. boş kalmamaya calıs. benim işlerim cok yoktu o zamanalr yani 7-8 ay öncesi.. sonra dedim ki ben neden takıyorum ki; ben neden bakıyorum kız baksıni ki kız da nişanlıydı bide. onun da umrunda oldugunu sanmıyorum. neyse velhasılı kelam; eşin seninle ve seni seçmiş evlenmek için. eğer gerçetekn çok sevseydi, isteseydi zaten onunla evlenirdi.
bence evliliğinin tadını çıkar, eşim bana ben aşkı seninle tatdım diyor. bu hissi eşine sen de yaşat ve hayatına bak. mutlu olmaya bak. ayrıca çok boş da kalma genç dönemlerindesin kafana göre takıl. git güzel yemekler hazırla, evinle ilgilen kafanı dagıt düşünme bunları. bana bu nasihaı annem verdi, her erkekte bişeyler olmsutur, kurcalamamak gerek diye. sen mutlu oli mutlu et.. aşkı seninle tatdıgını hissettir. sosyal medyaya takılma, bzim fb umuz yoktur bi benm instagramım var, eşim birlikte fotomuzu koyma der. ben de koymam nazar deger diye dusunurum. böyle şeylere takılıp mahvetme güzelim evliliğini
İşin açığı biz de mücadele ederek evlendik yani ben mücadele ettimSiz tutkulu olun. Eski sevgilisinden bahsetmeyin kıyaslamayında çok isteseydi elbet olurdu. Ama bakın sizinle evli
Hani bana duyduğu hissettiği sevgiye dair bir şey yok.ama diğer kızla ilgili bi sürü şey. Yani arada bi aşk olduğu çok bariz.yok kızın ailesi istememiş cart curt bahane değil bence bunlar. gerçekten seven gerçekten onsuz yaşayamam diyen napar ne eder bırakmaz, bırakamaz. bak sen şu an bu adamdan ''eşim'' diye bahsediyorsun. o kızla kıyaslandığın zaman konumuna bak bi kendinin. ''EŞ'' . ama o ne diyor? ''eski sevgilim''. yani şu an sen o kızdan üstün konumdasın, bırak o kıskansın seni. hatta iyice sarıl kocana bırakma :) bi de madem çok canını sıkıyo bu durum otur konuş bi ben böyle hissediyorum üzülüyorum de. cevabını al bidaha da açma konuyu bunalır çünkü.
ama sadece şeye takıldım, sosyal medya hesabında neden sana ait bişey yok? olması gerek. bunu da konuşmalısın eşinle.
Hani bana duyduğu hissettiği sevgiye dair bir şey yok.ama diğer kızla ilgili bi sürü şey. Yani arada bi aşk olduğu çok bariz.
Kültür farkından dolayi istememiş. Kız da aileyi dinlemiş .Kızın ailesi neden istememiş?
Teşekkür ediyorum paylaştığın için düşüncelerini.Geçmiiiiş gitmişşş..Bence hiç kafana takma.Bende ilk aşkımı çok sevmiştim 5 senelikti onun için ölürüm diyordum hayatım onun elindeydi sanki.Ama şuan 1 yılı aşkındır bir ilişkim var kısmetse bu yaz nişanlıcaz.Ve diğer ilişkim hiç olamamış gibi görsem zerre bişey hissetmem çünkü ben gerçek aşkı bulduğuma inanıyorum.eşinde öyle ki seninle evlenmiş takma kafana mutlu olmaya bak
Haklisin kesinlikle.ya zaten ara ara böyle düşünüyorum. Umarım aşarım.ben de takıntılı biriydim, tabi benim eşimin bu derece olmamıştı. lise dönemi uni dönemi idi. ki 5-6 yıl sonra tanısmamıza ragmen takmıstım. ama ben kıza degil ilkleri benden baskasyla yasamasını kısknamıstım. hele ki evlendikten sonra daha cok aklıma gelri oldu. kıza sosyal medyadan bakar oldum. evli çiftlere seytan daha cok dadanır, vesvesesi bol olur. boş kalmamaya calıs. benim işlerim cok yoktu o zamanalr yani 7-8 ay öncesi.. sonra dedim ki ben neden takıyorum ki; ben neden bakıyorum kız baksıni ki kız da nişanlıydı bide. onun da umrunda oldugunu sanmıyorum. neyse velhasılı kelam; eşin seninle ve seni seçmiş evlenmek için. eğer gerçetekn çok sevseydi, isteseydi zaten onunla evlenirdi.
bence evliliğinin tadını çıkar, eşim bana ben aşkı seninle tatdım diyor. bu hissi eşine sen de yaşat ve hayatına bak. mutlu olmaya bak. ayrıca çok boş da kalma genç dönemlerindesin kafana göre takıl. git güzel yemekler hazırla, evinle ilgilen kafanı dagıt düşünme bunları. bana bu nasihaı annem verdi, her erkekte bişeyler olmsutur, kurcalamamak gerek diye. sen mutlu oli mutlu et.. aşkı seninle tatdıgını hissettir. sosyal medyaya takılma, bzim fb umuz yoktur bi benm instagramım var, eşim birlikte fotomuzu koyma der. ben de koymam nazar deger diye dusunurum. böyle şeylere takılıp mahvetme güzelim evliliğini
Ewet demek istediğim de bu.Psikolojik rahatsizlik boyutunda kiskanc degilseniz o zaman esinizin size hissettiremedigi bir seyler var demektir.
Elbette bir baskasindan hoslanmis, dolu dizgin ask yasamis ama bir sebeple bitmis olabilir.
Bu sorun degil.
Sorun bunlari yapabilecek kapasitede birinin bana bunlari yap(a)mamasi ya da hissetir(e)memesi, diye dusunup size hak veriyorum.
Bu duygularinizdan esinizin haberi var mi?
İlişki durumunda evli yazıyo.seninle birlikte fotoğrafı falan var mı mesela arada sırada seninle çektiği bi selfieyi falan atar mı ya da evlilik fotoğrafınız var mı onun hesabında? ilişki durumunda evli falan yazıyor mu?
Ewet düşünmek istemiyorum zaten .şu an iyiyim.az biraz rahatladım ☺Şimdi kimle evli? Senle. ozaman game over.
Çok kurcalamak kendini mutsuz etmekten başka bir şey kazandırmaz sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?