Kıskançlığın da bir dozu olmalı

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Merhabalar önceden de çok konu açtım eşimle ilgili o zamanlar sevgiliydik evlenince düzelir dedim ama yok aynı tas aynı hamam sabah sabah kavga ettik kuzenimle mesajlasiyorduk amcamın oğlu bunu gördü de neden elin adamıyla konuşuyormusum evli bir kadinmisim kuzenim diyorum kardeş sayılır diyorum yok bu devirde kimseye güvenilmezmis bundan sonra asla konuşmayacakmisim e bunun düğünü bayramı olacak diyorum ya benimle gidersin ya da hic gitmezsiin diyor kendisi de öyle her ortamda bulunabilen birisi değil bunlar dışında başka bir sorunumuz yok önceden de olmadi güvenini sarsacak hiçbir hareketim de olmadi eşim sorunlu bu durum böyle devam eserse yılımi doldurmadan boşanmak zorunda kalacağım düzeleceği yok bu yüzden de bosanilir mı bilemedim fikir verin

Boşanılmazda sizde ona bayan kuzenleri ile yasak koyun ki yaptığının yanlış olduğunu anlasın işiniz zor

Benim hayatim hep bu kiskanclarla gectigi icin artik alistim diyebilrim.bekarken abim beni odaya kapattini bilirim arkadaslari gelince sanki bana olan guvensizliktenmi hayir oda "sana guveniyorum ama etrafa guvenmiyom " derdi.evlendim simdide esimmmin kiskancliyla ugrasiyorum oda abimin aynisinu yapiyo hatta bazen daha fazla ileri gidiyo perdeyi azicik aciklik gorse hemen kapatir evi onun yuzunden dogru duzgun havalandiramam ohoo dahaa neler neler bosver takma kafaya bunlarida dusunursek kafayi yeriz :)

vallaha ben ortada öyle asiri büyütecek bi problem göremedim ki... hemen bosanmak da neyin nesi yahu..

benim ailemde de esimin ailesinde de öyle karsi cinsten kuzenlerle fazla muhabbet olmaz.. malesef geri kafalilik da olsa bu böyle gelmis böyle gidecek.. o yüzden esini biraz anlayabiliyorum yani.. sende onun önünde acik acik yazismassin olur biter

Bosanilir canim Bosanilir. Eger adam senin hak vr ozgurluklerine mudahalede bulunup akrabalarinla konusmana kadar karisiyorsa ve bu seni bosanmayi dusundurecek kadar mutsuz ediyorsa bosanilir.

Evlilik dedigin bir taraf mutsuzsa ve karsi taraf mutlu etmeye yanasmiyorsa bitmesi gereken birsey bence.

Evet haklısın böyle istedikleri olursa mutlu olan hep o mutsuz kalanda ben olacağım gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…