- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
o zamanlar sevgiliydik evlenince düzelir dedim
Boşanılmazda sizde ona bayan kuzenleri ile yasak koyun ki yaptığının yanlış olduğunu anlasın işiniz zorMerhabalar önceden de çok konu açtım eşimle ilgili o zamanlar sevgiliydik evlenince düzelir dedim ama yok aynı tas aynı hamam sabah sabah kavga ettik kuzenimle mesajlasiyorduk amcamın oğlu bunu gördü de neden elin adamıyla konuşuyormusum evli bir kadinmisim kuzenim diyorum kardeş sayılır diyorum yok bu devirde kimseye güvenilmezmis bundan sonra asla konuşmayacakmisim e bunun düğünü bayramı olacak diyorum ya benimle gidersin ya da hic gitmezsiin diyor kendisi de öyle her ortamda bulunabilen birisi değil bunlar dışında başka bir sorunumuz yok önceden de olmadi güvenini sarsacak hiçbir hareketim de olmadi eşim sorunlu bu durum böyle devam eserse yılımi doldurmadan boşanmak zorunda kalacağım düzeleceği yok bu yüzden de bosanilir mı bilemedim fikir verin
güvenini sarsacak hiçbir hareketim de olmadi
HaklısınızBunun mümkün olduğunu gören olmadı, yine de ısrarla bi evlenince düzelir türküsü tutturuluyor gidiyor.
Aynen öyle demekkibuna gerek yok ki.
adamın zikri neyse fikri o belli ki.
Ne bileyim bir umutBen daha evlenince düzelenini görmedim, siz nasıl emin olup evlenebildiniz ki ?
Yasak koymama gerek yok adam erkek kuzenleriyle bile görüşmüyor hepsine bir kusur buluyor...Boşanılmazda sizde ona bayan kuzenleri ile yasak koyun ki yaptığının yanlış olduğunu anlasın işiniz zor
Kimseye o şekilde baktığını görmedim sadece güvensiz herkese herşeyesen kuzenlerine o gözle mi bakıyorsun de, bu gibi durumlarda hep kişi kendinden bilir işi lafı aklıma gelir
Gerçekten mi kusursuz insan Yok ki hepimizin eksik yönleri ve kusurları vardır o zaman eşinizde sorun var siz tatlı dille konuşun belki anlarYasak koymama gerek yok adam erkek kuzenleriyle bile görüşmüyor hepsine bir kusur buluyor...
Bosanilir canim Bosanilir. Eger adam senin hak vr ozgurluklerine mudahalede bulunup akrabalarinla konusmana kadar karisiyorsa ve bu seni bosanmayi dusundurecek kadar mutsuz ediyorsa bosanilir.Merhabalar önceden de çok konu açtım eşimle ilgili o zamanlar sevgiliydik evlenince düzelir dedim ama yok aynı tas aynı hamam sabah sabah kavga ettik kuzenimle mesajlasiyorduk amcamın oğlu bunu gördü de neden elin adamıyla konuşuyormusum evli bir kadinmisim kuzenim diyorum kardeş sayılır diyorum yok bu devirde kimseye güvenilmezmis bundan sonra asla konuşmayacakmisim e bunun düğünü bayramı olacak diyorum ya benimle gidersin ya da hic gitmezsiin diyor kendisi de öyle her ortamda bulunabilen birisi değil bunlar dışında başka bir sorunumuz yok önceden de olmadi güvenini sarsacak hiçbir hareketim de olmadi eşim sorunlu bu durum böyle devam eserse yılımi doldurmadan boşanmak zorunda kalacağım düzeleceği yok bu yüzden de bosanilir mı bilemedim fikir verin
Kendin kuzenlerinde de kusur buluyormuşsen kuzenlerine o gözle mi bakıyorsun de, bu gibi durumlarda hep kişi kendinden bilir işi lafı aklıma gelir
sorunlu olduğunun da farkında amaa anlamıyorGerçekten mi kusursuz insan Yok ki hepimizin eksik yönleri ve kusurları vardır o zaman eşinizde sorun var siz tatlı dille konuşun belki anlar
Evet haklısın böyle istedikleri olursa mutlu olan hep o mutsuz kalanda ben olacağım gibi görünüyorBosanilir canim Bosanilir. Eger adam senin hak vr ozgurluklerine mudahalede bulunup akrabalarinla konusmana kadar karisiyorsa ve bu seni bosanmayi dusundurecek kadar mutsuz ediyorsa bosanilir.
Evlilik dedigin bir taraf mutsuzsa ve karsi taraf mutlu etmeye yanasmiyorsa bitmesi gereken birsey bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?