- 30 Eylül 2017
- 473
- 312
- 33
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Bosa demedim alışma dedim tedavi olsun dedim o duzeltsin dedim ok
Ettiremedim beş yıl btti hala ayniDerecesi ne olursa olsun kıskançlık bir hastalıktır. Kişinin kendisini sevmemesinden kaynaklıdır, özgüven eksikliğidir. Terapi görmesi gerekir. Sevgiyle yakından uzaktan alakası yoktur. Nokta..
Siz yanlış bir şey yapmadığınızı düşünüyorsanız -ki bence de yanlış bir şey yok- davranışlarınızda bir değişiklik göstermeyin. O bu durumu kabullenmek zorunda..
bütün erkekler aynı be zuzum dert etme benimkide aynı huyuna git azcık.
Hastalık derecesinde olmasa da bir çok erkeğin ben kıskanç oldugunu düşünüyorum .Bu benim düşüncem.Konu sahibi yeni evli zamanla aşacagını düşünüyorum .biz zamanla aştık.Benimki de cok kıskançtı.Azıcık huyuna gittim çok ödün vermedim.Kendine güveni geldi,beni iyi tanıdı sorun kendiliğinden çözüldü.Bütün erkekler mi?
Yoksa hastalıklı düşünceye sahip kendini yetiştirememiş erkekler mi?
Allah hiç bir kadını bu davranışı normal görecek kadar çaresiz bırakmasın..
Beş yıllık sevgiliken de düzelmedi aynı kişilik devamHastalık derecesinde olmasa da bir çok erkeğin ben kıskanç oldugunu düşünüyorum .Bu benim düşüncem.Konu sahibi yeni evli zamanla aşacagını düşünüyorum .biz zamanla aştık.Benimki de cok kıskançtı.Azıcık huyuna gittim çok ödün vermedim.Kendine güveni geldi,beni iyi tanıdı sorun kendiliğinden çözüldü.
Adam güneşten kıskanıyor karisini perde actirmadigina göre zira perdeyi açtığında güneşten başka kimse görmez ki evin içini
Evet benim de bir sevgilim vardı o da çok kıskançtı ya da bana böyleleri denk geldi aynı şekilde 5 yıllıkken ayrıldık dualar ettim kurtulduguma hatta.Sonra eşim o şekilde kıskanç çıktı hem de aşırı.Beni kaybetme korkusunu iliklerine kadar hissedince düzelmek zorunda kaldı.Beş yıllık sevgiliken de düzelmedi aynı kişilik devam
Seni kaybetme korkusunu yaşat ona az zamana bırak.Çocuk düşünme baktın olmuyor bak hayatına. Yıllarını zehir ettiğine degmez.Hayat kısa ömür geri gelmez.Beş yıllık sevgiliken de düzelmedi aynı kişilik devam
Duzeltmek istiyorum gunesten kiskanilmiyorum bizim sokak dar biraz karsi komsu evin icini gorebilir die.ve tul perdede kullaniyoruz evin icine gunes giriyor tabikidesaçın yüzüne değse tenini kıskanırım, olmuş bu
Nasl olacak acabaSeni kaybetme korkusunu yaşat ona az zamana bırak.Çocuk düşünme baktın olmuyor bak hayatına. Yıllarını zehir ettiğine degmez.Hayat kısa ömür geri gelmez.
her kavgamızda bu şekilde gidersek ayrılacağımı vurguladım hatta en son işi boşanmaya kadar götürmek zorunda kaldım ben.o şekilde üstümden milli varlığını çekmek zorunda kaldı. Çok mücadele ettim ben giden benden gitti ama başardım.Dışarı bile göndermezdi beni.3 ögün bırakır ve alırdı beni işten o denli kıskançtı.Sinek böcek selam kelam eden ne varsa kondururdu.Nasl olacak acaba
Bn o şekilde de uğraşmak istemiyorum yoruluyorm beniher kavgamızda bu şekilde gidersek ayrılacağımı vurguladım hatta en son işi boşanmaya kadar götürmek zorunda kaldım ben.o şekilde üstümden milli varlığını çekmek zorunda kaldı. Çok mücadele ettim ben giden benden gitti ama başardım.Dışarı bile göndermezdi beni.3 ögün bırakır ve alırdı beni işten o denli kıskançtı.Sinek böcek selam kelam eden ne varsa kondururdu.
☺saçın yüzüne değse tenini kıskanırım, olmuş bu
Zamanla göreceğizBile bile lades demişsiniz,geçmiş olsun.
Ya razı olacaksınız bu dayatmalara ya ayrılacaksınız.
"Evlenince düzelir" buna güven olmayacağını öğrenmiş olmuşsunuz.Merhabalar önceden de çok konu açtım eşimle ilgili o zamanlar sevgiliydik evlenince düzelir dedim ama yok aynı tas aynı hamam sabah sabah kavga ettik kuzenimle mesajlasiyorduk amcamın oğlu bunu gördü de neden elin adamıyla konuşuyormusum evli bir kadinmisim kuzenim diyorum kardeş sayılır diyorum yok bu devirde kimseye güvenilmezmis bundan sonra asla konuşmayacakmisim e bunun düğünü bayramı olacak diyorum ya benimle gidersin ya da hic gitmezsiin diyor kendisi de öyle her ortamda bulunabilen birisi değil bunlar dışında başka bir sorunumuz yok önceden de olmadi güvenini sarsacak hiçbir hareketim de olmadi eşim sorunlu bu durum böyle devam eserse yılımi doldurmadan boşanmak zorunda kalacağım düzeleceği yok bu yüzden de bosanilir mı bilemedim fikir verin
Kesinlikle öyle oldu"Evlenince düzelir" buna güven olmayacağını öğrenmiş olmuşsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?