Kıskançlığın da bir dozu olmalı

Çok özrniyorun kuzenleriyle kardeş gibi arkadaş gibi muhabbet edenlere vakit geçirenlere. Benim ailemde bu konuda çok fesatlar. Asla karşı cins kuzenler oturup konuşamaz gülüşemezler. Evine gelir, hoş geldin demrk için bile sarılamazsın. Öyle bi gülümsersin en fazla.
Hatta iyi anlaşan 2 kuzenim arasında köyde aşk dedikodular çıkmıştı.aileler kavga etmişti. Şimdi o 2 kuzen birbirlenin yüzüne bakamıyorlar onların yüzündrn.
Neyse sonuç olarak byük ihtimallr sizin eşinizde böyle bir ailede büyümüştür. Nasıl görüyorsa onları yapıyor.onlar doğru geliyor. Ve bende böylr insanların değişecrğini hiç sanmıyorum.temelden bozuk çünkü

Ettiremedim beş yıl btti hala ayni

bütün erkekler aynı be zuzum dert etme benimkide aynı huyuna git azcık.

Bütün erkekler mi?
Yoksa hastalıklı düşünceye sahip kendini yetiştirememiş erkekler mi?
Allah hiç bir kadını bu davranışı normal görecek kadar çaresiz bırakmasın..

Bütün erkekler mi?
Yoksa hastalıklı düşünceye sahip kendini yetiştirememiş erkekler mi?
Allah hiç bir kadını bu davranışı normal görecek kadar çaresiz bırakmasın..
Hastalık derecesinde olmasa da bir çok erkeğin ben kıskanç oldugunu düşünüyorum .Bu benim düşüncem.Konu sahibi yeni evli zamanla aşacagını düşünüyorum .biz zamanla aştık.Benimki de cok kıskançtı.Azıcık huyuna gittim çok ödün vermedim.Kendine güveni geldi,beni iyi tanıdı sorun kendiliğinden çözüldü.

Beş yıllık sevgiliken de düzelmedi aynı kişilik devam

Beş yıllık sevgiliken de düzelmedi aynı kişilik devam
Evet benim de bir sevgilim vardı o da çok kıskançtı ya da bana böyleleri denk geldi aynı şekilde 5 yıllıkken ayrıldık dualar ettim kurtulduguma hatta.Sonra eşim o şekilde kıskanç çıktı hem de aşırı.Beni kaybetme korkusunu iliklerine kadar hissedince düzelmek zorunda kaldı.

Nasl olacak acaba
her kavgamızda bu şekilde gidersek ayrılacağımı vurguladım hatta en son işi boşanmaya kadar götürmek zorunda kaldım ben.o şekilde üstümden milli varlığını çekmek zorunda kaldı. Çok mücadele ettim ben giden benden gitti ama başardım.Dışarı bile göndermezdi beni.3 ögün bırakır ve alırdı beni işten o denli kıskançtı.Sinek böcek selam kelam eden ne varsa kondururdu.

Bn o şekilde de uğraşmak istemiyorum yoruluyorm beni

Bile bile lades demişsiniz,geçmiş olsun.
Ya razı olacaksınız bu dayatmalara ya ayrılacaksınız.

"Evlenince düzelir" buna güven olmayacağını öğrenmiş olmuşsunuz.

Keşke benim eşim de bu kadar kıskanç olsa bana dünyayı dar etse hiç şikayet etmezdim benim hiç kıskanmıyor çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…