- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Cogunlugu Ataerkil bir toplumda yaşıyoruz bunlar hep bundan açtığımız çoğu konuda bu yüzdenyorumların bazıları da beni benden alıyor.
kadın değişsin, dikkat etsin taviz versin, alttan alsın.
adam kendini eğitmesin borusunu öttürmeye devam..
Kimseye o şekilde baktığını görmedim sadece güvensiz herkese herşeye
Bence devalla insan hayat arkadaşına güvenmezse nasıl huzur bulabilir
Hayırlısı bakalım biraz dha deneyeceğimAdamın huyu değişmeyeceğine göre ya böyle kabul edeceksin ya da boşanacaksın.
Öyle çözümü olan bir sorun değil maalesef.
Sizinki de konu sahibinden betermiş.Dışarı çıkabiliyor musunuz bari merak ettim. Sevimli bişey gibi mi anlatıyorsunuz ben mi yanlış anlıyorum?Eki Görüntüle 2053229 Eki Görüntüle 2053229 Eki Görüntüle 2053229
Bak stor azicik hava duruyodu iceri gozukuyo esime gore kalkip cicekle storu duvara yapistirmis bendemi bosansam napsan
:)Eki Görüntüle 2053229 Eki Görüntüle 2053229 Eki Görüntüle 2053229
Bak stor azicik hava duruyodu iceri gozukuyo esime gore kalkip cicekle storu duvara yapistirmis bendemi bosansam napsan
Yok cok tartistim bunun icin esimle defalarca kavga ettim artik biktim napim :) alistim artik.disari tek cikmama birakmiyo ama dinlemiyom ben cikiomSizinki de konu sahibinden betermiş.Dışarı çıkabiliyor musunuz bari merak ettim. Sevimli bişey gibi mi anlatıyorsunuz ben mi yanlış anlıyorum?
Durum paylaşımı yapmıştı şükürler olsn tarzında bende hayırdır falan yazdım o şekilde devam ettisabah sabah kuzenle ne yazıstınız onu merak ettim
+1yorumların bazıları da beni benden alıyor.
kadın değişsin, dikkat etsin taviz versin, alttan alsın.
adam kendini eğitmesin borusunu öttürmeye devam..
Çocuğu kendisi istemiyor:)) 2 yıl düşünmüyormuş evlilik rayına oturması lazimmisEvlenince düzelmediğini anlamışsınız.Aman sakın çocuk olursa düzelir boyutuna taşımayın durumu.
Kuzeniyle evlendirmek istemisler kabul etmemis olabilir mi kiKuzen kardeş diyorsunuzda bazi ailelerde kuzen evlilikleri normal goruluyor. Esinizin ailesinde de var muhtemelen bu kuzen evliligi ondan yapiyordur.
Kuzeniyle evlendirmek istemisler kabul etmemis olabilir mi ki
Hmm anladımBen ne bileyim. Bu kuzenden kiskanma olayi ailesinde akraba evliligi olanlarda oluyor genelde. Ya da kendisi kuzenine eskiden o gözle bakmistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?