Kıskançlığın hangi seviyesi bu

Kıskançlığın her boyutundan nefret ediyorum ev kıskanç bir insan kadını erkeği yok iğreti oluyorum.

Ancak sizin eşiniz kıskanç değil HASTA.
Evet ben de kıskanç bir insandım eskiden çok ama hemcinslerimden falan kıskanırdim eşimin yani doğal olan. Ama bu bambaska. Eşimin ben de hasta olduğunu düşünüyorum, ortaya çıkması için de birlikte doktora gitmemizi çok teklif ettim. En azından teşhisi bilirsem ilaç , terapi bir şekilde aşarız istemiştim. Nasıl davranacağını da bilmiyorum çünkü duyguları çok değişken, çok abartarak yaşıyor duygularını. Yardım etmek istiyorum ama tam doktor buluyorum, zamanım yok para veremem doktora gibi şeyler söylüyor, erteliyor. O yüzden kısır döngüden çıkamıyoruz.

Boşanırsanız nerde nasıl kalacaksınız peki Muğla ya mı geri döneceksiniz kaç kardeşsiniz Allahtan çocuk düşünmediniz uzun süredir evlisiniz çünkü

Eşiniz doktora gidebilecek bir kişi değil ancak sizde böyle devam edemezsiniz.

Size olumlu ve yapıcı konuşmayı çok isterdim ancak bu hasta adam zamanla sizi de hasta edecek. Umarım aileniz ile aile bağlanırız koparmaz. Ancak size şunu söyleye bilirim eşinizin aile yakınlarından abiniz babanız kim varsa güzelce bir sıkısını verirse belli o zaman bir parça görüşmenize izin verir

Boşanırsanız nerde nasıl kalacaksınız peki Muğla ya mı geri döneceksiniz kaç kardeşsiniz Allahtan çocuk düşünmediniz uzun süredir evlisiniz çünkü
Bosanirsam Muğla'ya dönerim. Muğla'da iki abim var birisi evli. Çocuk çok istiyordum ama eşimin tavırları duygu değişimleri yüzünden muhtemelen geleceğimiz pek iyi olmayacak diye düşünerek çocuğu da perişan etmemek için uzak durdum açıkçası...

Ailem ile bağlarımi koparamaz yıllarca uğraştı ara ara pes etti izin vermedim. Keşke bir yolu olsaydı, abilerim var ama onların da hayatlarını kötü etkilemek istemiyorum idare etmeye çalışayım derken ama ben gerçekten yiprandim

Kıskanmıştır.

Bu kiskanclik degil yanliz bir cesit ruh hastaligi. Benim babam her ozel gunlerimde dogumgunu evlilik yildonumlerinde bana cocek gonderir esim bir kere sesini dahi cikarmadi. Oyle sacmalik mi olur sanane yani ailesi.

Bu kiskanclik degil yanliz bir cesit ruh hastaligi. Benim babam her ozel gunlerimde dogumgunu evlilik yildonumlerinde bana cocek gonderir esim bir kere sesini dahi cikarmadi. Oyle sacmalik mi olur sanane yani ailesi.
Ne hoş. Sonuçta çiçek yollamak, hediye göndermek tebrik, kutlama amaçlı. Bizim ozelimize girip, saygısızlık ettikleri bir durum yok. Eşime bunu anlatamıyorum. Hayatımda ilk kez yaşıyorum ve görüyorum bir insanın bu kadar basit, hiç dert edilmeyecek şeyleri dert etmesini. Ne tür bir hastalık bu ve nasıl başa çıkacağımi anlamadim. Ayrılıyoruz bazen uzaklaşıyorum artık dayanamıyorum diye, belki düşünüp farkına varır diye ama daha beter oluyor. Ağlayarak arıyor beni kimsem yok bilerek terk ediyorsun ailene git zaten tek isteğin onlarla yaşamak diye daha beter krizlere giriyor.

Ruh hastası

En iyisi yapmışsınız gerçekten zaten anneniz babanız hayatta değil bir abileriniz var Onlarada duyarlı olması gerekirdi iyi düşünün ne yapıcagınızana karar verin sadece bu konu yüzünden mi boşanmak istiyorsunuz başka problemlerde vardır

Bence kiskaniyor

evet kötü bir istek.
eşin dostun kalmasın gidecek kapın kalmasın.
kardeşlerinizle aran açılırsa bir o kalacak.
neden kardeşlerinizle aile olmaya çalışmıyor?
ne olur yani iyi geçinse.
bence kardeşlerinize olan sevginiz ve güveninizin size bağımsızlık verdiğini düşünüyor.

Ayy bir zahmet anamı babamı elin oğlundan daha çok seveyim. Bu ne saçma şey yav. Bence onun aile ilişkileri kötü diye senin ailenle ilişkine karışıyor, hatta kıskanıyor. Ama doğru mu? Değil.

Öyleyse kimsesi olmayan biriyle evlenseymiş?? Eşine yaptığı yanlış. Bunu ona o anlayana kadar söyle

Gerçekten yıpratıcı bir durum yaşıyorsun. Ailenle iletişim kurmak senin hakkın ve bu kıskançlık normal bir sınırı aşmış. Sınırlarınızı konuşmanız, gerekirse profesyonel destek almanız, hem senin hem ilişkinizin sağlığı için önemli. Kendini yormamalısın.

Bu kıskançlık değil hastalıklı bir durum.Ağaç kovugundan çıkmadın neticede.Bu adam hasta ama böyle devam edersen,bir çözüm yolu bulamazsan, idare edeyim dersen gün sonunda seni de hasta eder.

Seni kendisine benzetmeye çalışıyor,normalde orta yolun bulunması gerektiğini söylerim ama siz asla ödün vermeyin.Bir daha böyle bir tepkide sonuçlarının çok kötü olacağını söyleyin; ağzına almaya dahi korksun.Sen pasif kaldıkça iyice şımarır.

Kendi ailesinden böyle şeyler göremediği için kıskandığını düşünüyorum yani sizi değil aile bağlarınızı kıskanmış 4 yıldır bu kadar cahil birine nasıl katlanabildiniz ailenize laf söylemesine izin vermeyin kendinin buna hakkı varmış gibi davranmasın

Kıskançlık bunu yapan taraf için bir zehir .Sürekli onay ihtiyacı sürekli kıyaslama yapmak ve sürekli yetersizlik duygusu .Bunu insan kendi için bir uzmana gidip yardım alana kadar hayati hem kendine hem çevresine zehir ediyor .Ve soğutuyor kendinden.Kadin yada erkek farketmez.Sürekli bir kontrol etme güdüsü sürekli kavga çıkaracak birşey bulmak ve nihayetinde diyorsunki bırak beni huzur istiyorum.Yaninda sakinlik ve huzur hissetmediğimiz insanı sürekli sevemeyiz.İnsan doğası budur . Eşiniz bunu anlamalı bu zehiri her gün içip sizide etki altinda bırakıp kendinden iyice uzaklaştırmadan gerekeni yapmalı.Sevgi güven ve aşk aşırı dozda kıskançlık ile birlikte kalamaz .

Seni ailenden uzak tutmaya çalışıyor bence sadece ona muhtaç ol diye tabi bilmemde bence konuşun düzelmesse ders verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…