Başlarda eşim de etrafa baktığımı zannediyordu şuan daha güvenmeyebilir tanımıyor doğru düzgün.Normal benceMerhabalar kızlar,
Size danışmak istediğim bir konu var. Yaklaşık 2 aydır süren bir ilişkim var, kendisi Ankara'da yaşıyor. Geçenlerde Ankara'ya onun yanına gittim. Akşam bir kafede otururken birden modu düştü. Ne oldu diye sorduğumda başta bir şey yok dedi, sonra onunla konuşurken etrafa baktığımı söyledi. Ve böyle şeylerden hoşlanmadığını vs. Ben de farkında olmadığımı baktıysam da dalgınlıkla baktığımı belirttim. Ama şuan bilemiyorum, sizce bu aşırı kıskançlık belirtisi mi ?
Sonradan düzeldi mi peki ?Başlarda eşim de etrafa baktığımı zannediyordu şuan daha güvenmeyebilir tanımıyor doğru düzgün.Normal bence
Genelde konuşurken göz teması kurarım zaten. Ama insanız bazen gayriihtiyari gözümüz takılabiliyor, bakabiliyoruz etrafa. Benimki de öyleydi aslında ki farkında bile değildim aslında.Onun yaptığını doğru bulmadım ama biriyle konuşurken de göz teması kurmak önemlidir diye düşünüyorum
Uzak dur bu manyaktan. Tam bir ruh hastası.Merhabalar kızlar,
Size danışmak istediğim bir konu var. Yaklaşık 2 aydır süren bir ilişkim var, kendisi Ankara'da yaşıyor. Geçenlerde Ankara'ya onun yanına gittim. Akşam bir kafede otururken birden modu düştü. Ne oldu diye sorduğumda başta bir şey yok dedi, sonra onunla konuşurken etrafa baktığımı söyledi. Ve böyle şeylerden hoşlanmadığını vs. Ben de farkında olmadığımı baktıysam da dalgınlıkla baktığımı belirttim. Ama şuan bilemiyorum, sizce bu aşırı kıskançlık belirtisi mi ?
Göz teması kurmak konuşurken yüzüne bakmak önemli ama insanlık hali dalgınlıktan her başka yere baktığında bu böyle yaparsa işin zor , sürekli seni kısıtlar.Merhabalar kızlar,
Valla böylesiyle ömür geçmez nereye baktın kime baktın insanı hayattan soguturGenelde konuşurken göz teması kurarım zaten. Ama insanız bazen gayriihtiyari gözümüz takılabiliyor, bakabiliyoruz etrafa. Benimki de öyleydi aslında ki farkında bile değildim aslında.
E zaten kişi kendinden bilir işi derler. Böyle paranoya seviyesinde kıskanç ve takıntılı olanlar kendileri hastalıklı düşündükleri ve aldatma eğilimleri de olduğu için, birlikte olduğum kişi de benim gibi düşünüyor gözü dışarı kaymasın kontrol edeyim diye düşünüyorlar. Sağlam psikolojide, özgüveni özsaygısı olan biri partnerini böyle hastalıklı şekilde kontrol etme ihtiyacına girmezEski erkek arkadaşım sen başkalarına bakıyorsun derdi hep sonrasında beni aldattı diyeceklerim bu kadar
Kesinlikle eski erkek arkadaşım aşırı kıskanç paranoyak uçan kuştan nem kapan biriydi sonuç olarak araya mesafe girer girmez birkaö ay sonra beni aldatıp üzerine de manipüle etmeye çalıştıE zaten kişi kendinden bilir işi derler. Böyle paranoya seviyesinde kıskanç ve takıntılı olanlar kendileri hastalıklı düşündükleri ve aldatma eğilimleri de olduğu için, birlikte olduğum kişi de benim gibi düşünüyor gözü dışarı kaymasın kontrol edeyim diye düşünüyorlar. Sağlam psikolojide, özgüveni özsaygısı olan biri partnerini böyle hastalıklı şekilde kontrol etme ihtiyacına girmez
Öyle kişilerden mental sağlığınız için uzak durun. Kısıtlamayı sahiplenmek aşk diye yutturmaya çalışıyorlar. Bazen anne baba bile o kadar kısıtlamıyor, bunlar kendinde her şeye karışma hakkı görüyorKesinlikle eski erkek arkadaşım aşırı kıskanç paranoyak uçan kuştan nem kapan biriydi sonuç olarak araya mesafe girer girmez birkaö ay sonra beni aldatıp üzerine de manipüle etmeye çalıştıbende karşımdakine aşık olmasamda başkasına gözüm kör ,kulağım sağırdır pek kıskanç sayılmam
Odağınızın onda olmadığını hissetmiş gibi algıladım. Etrafa baktığınızda neden rahatsız olduğunu sordunuz mu?Merhabalar kızlar,
Ben etrafı biraz dikkatli incelerim mimikleri falan.Onu azalttım o da zaten artık biliyor neden baktığımı bana da güveniyor.O yüzden yok.İlk zamanlar olabilir böyle şeyler.Belki o sıra size biri bakmıştır kıskanmıştır bence abartılacak bir şey yokSonradan düzeldi mi peki ?
Bu arada sizinle göz teması kurmak dinlendiğini hissetmek de istemiş olabilir.Merhabalar kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?