kıskançlık elimde değil :((

zeymuss

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
1.102
935
323
..............................................................

Son düzenleme:
tatlım sanki bni anltmşsn bnmde ciddi bi ilşkm var ona çok güveniyrm şimdiye kadr bir yalanını bile yakalamadm ama hep benim kıskançlklarm yüznden kavga ediyoruz.kendime hakim olamıyorum hele ki eski sevgilileri yüznden çok kavga ettik.kendine güvenmiyo musn diceksin kendime çok güveniyorum özgüven eksikliğim yok ama napıym duramıyorm.../

tatlım sanki bni anltmşsn bnmde ciddi bi ilşkm var ona çok güveniyrm şimdiye kadr bir yalanını bile yakalamadm ama hep benim kıskançlklarm yüznden kavga ediyoruz.kendime hakim olamıyorum hele ki eski sevgilileri yüznden çok kavga ettik.kendine güvenmiyo musn diceksin kendime çok güveniyorum özgüven eksikliğim yok ama napıym duramıyorm.../

aynen bende öyleyim canım sakin olayım, bu sefer sorun çıkmasın diyorum kendime engel olamıyorum olursam de sinirden mideme ağrılar giriyor. bende en çok iş arkadaşları yani öğretmenlerden kıskanıyorum. ama bu huyumdan vazgeçmem lazım onu biliyorum çünkü ya bize zarar verirse yada bana neler yaptığını haber vermezse diye endişeleniyorum :18:

oda sni böle kıskanıyor mu cnm?çalışıyorsan iş arkadaşlarından fln? bn ünvrsitedeym oda okul arkdşlarmdan çok kıskanıyo bni bizm ki biraz karşılklı yani:)

bence hemen çözüm bul.kıskançlık çok yıpratıyor insanı.hem eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme.bende eşimden yana böle dertliyim.saçma kıskançlıklarından.valla en son dsmart bağlayan çocuk yüzünden girdik birbirimize.bide ben hamileyim.heleki bişey yoksa insan çok kırılıo yıpranıo.karşındakine sinirleniosun.valla biz evlendik eski kız arkadaşı falan gece bir yarısı mesaj falan attı ben bişi demedim:)eşimden yana bişi olmadığını biliyorum.sende nişanlından yana sorun yoksa hemen başka şeylere yönel ve güven.hem bigün yapsa bile içi rahat olur.nasılsa benden böle bişi bekli die.

ben nişanlının açısından değerlendiricem..
bence ne yap et kurtulmaya bak, çünkü kıskanılmak kötü bir duygu kim ne derse desiin ben hiç sevmiyorum..
güvenle alakası yok belki ama karşındaki insanı çok yıpratıyorsun farkında olmadan..
benim eşim aşırı derecede kıskanç neredeyse annemi babamı kıskanacak o derecede,
ve ben çıldırıyorum bazen sinirimden ağlıyorum..
nişanlıyken markete bile gitsem gezerdi benimle hiç sıkılmadan..
şimdi evlendik ama yanımda yokken yine bunaltıyor beni anlamıyorum yani, ve aksine bende hiç kıskançlık yok..

canım hepimiz sevgililerimizi eşlerimizi kıskanırız elbtte kıskanmak insanın doğasında var fakat herşeyin fazlasında olduğu gibi bunuda fazlası yıpratır iki tarafıda biraz iradeli ol kendini toparla bu konuda karar ver ben artık bu konuda takıntılı birisi olmayacağım de bence başarabilirsin sıkıntı etme kendine

Son düzenleme:
oda sni böle kıskanıyor mu cnm?çalışıyorsan iş arkadaşlarından fln? bn ünvrsitedeym oda okul arkdşlarmdan çok kıskanıyo bni bizm ki biraz karşılklı yani:)

kıskanıyor canım ama benim kadar değil yada şartlarımız aynı olmadığı için benim kıskançlığım çok geliyor gözüne. ben şuanda evdeyim çalışmıyorum. nişanlımsa farklı şehirde öğretmen, en çokda çevresinde olan bayan iş arkadaşlarından kıskanıyorum :((

ben nişanlının açısından değerlendiricem..
bence ne yap et kurtulmaya bak, çünkü kıskanılmak kötü bir duygu kim ne derse desiin ben hiç sevmiyorum..
güvenle alakası yok belki ama karşındaki insanı çok yıpratıyorsun farkında olmadan..
benim eşim aşırı derecede kıskanç neredeyse annemi babamı kıskanacak o derecede,
ve ben çıldırıyorum bazen sinirimden ağlıyorum..
nişanlıyken markete bile gitsem gezerdi benimle hiç sıkılmadan..
şimdi evlendik ama yanımda yokken yine bunaltıyor beni anlamıyorum yani, ve aksine bende hiç kıskançlık yok..

bende kurtulmak istiyorum ama yapamıyorum inşallah yeneceğim kıskançlığımı ama. farkındayım yıpratıyorum nişanlımı çok sıkıyorum zaten kendiside açıkca söyledi bunları ama kıskançlıkla beraber huzursuzluk ve sinir gelince kötü oluyorum kendimi yiyiyorum resmen sonrada onu:18:

Canım kafanda kurmamaya çalış.
Sen çalışmıyor musun veya bişeyle meşgul değilmisin?

şuanda çalışmıyorum evde ders çalışıyorum aöf den okuyorum da. bir taraftan da düğün hazırlıklarım var temmuzda düğünüm var nasip olursa

kıskanıyor canım ama benim kadar değil yada şartlarımız aynı olmadığı için benim kıskançlığım çok geliyor gözüne. ben şuanda evdeyim çalışmıyorum. nişanlımsa farklı şehirde öğretmen, en çokda çevresinde olan bayan iş arkadaşlarından kıskanıyorum :((

bizde farklı şehirlerdyz cnm oda insanı ayrı yıpratıyor zaten.şöyle düşün sonuç öğretmenmiş çevresndeki insanlarda öğretmen cahil insanlar değiller nişanlınında çevresnkilernde sana zarar vercek yanlış şeyler yapıcaklarını hiç düğünmüyorum..ki nişanlın seni seçmiş diğerlerini değil hep böle düşün ayrı şehirlerde yaşayıp nişanlılık dönemine geldğinize göre güvenilebilcek birisi bence..) bizm evliliğimize 1 yıldan fazla var bn biraz daha kıskançlğmı dizgnlemeye çalışıyorm yoksa Allah korusun kaç kez ayrılığın eşiğine geldk bnm saçmalklarm yüznden..sende o dedklermi düşün cnm inşallah hayrlısyla evlenip mutlu olursun inşallahhh..

ben şöyle düşününce rahatlıyorum:
onun hayatındaki en önemli insan benim, başkalarıyla vakit geçirsin varsın.nasıl olsa o vakit geçirme sürecinin sonunda yine beni arayacak yanıma gelecek vs.

evet hayatındaki en önemli insan benim işte bunu bi anlayabilsem kıskançlık krizi geldiğinde:50: kendiside diyor ,çevresindeki insanlar herhangi biri sadece meslek arkadaşı başka hiçbirşey değil ama benim düşüncem ne? sonuçta bayan! böyle oluncada duygularımıı dizginleyemiyorum ama arkadaşalr tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. eğer bugün akşamı sorunsuz, kıskançlık krizine girmeden atlatabilirsem bişeyler için adım atacağım inşallah sayenizde

bunun farkında olman güzel cnm bi kaç gün kendini sına bakalm devamı gelir zaten;)

birkaç gün değilde bugünü atlatsam iyidir bence :34: bugün arkadaşlarıyla dışarı yemeğe gidecek bakalım kriz gelmeden atlatabilecekmiyim ki inşallah

slm arkadaşlar kıskançlığımı nasıl ifade etsem bilmiyorum ama kendimide nişanlımı da yıpratıyorum, ilişkimizi yıpratmasından ve sonuncunun daha kötü olacağından da korkuyorum elimde değil.
yaşadığım şey nişamlıma karşı güvensizlik değil sadce kıskançlık ama karşıdaki insanlara güvenim yok. böyle kızkançlıklar yaşayan varsa nasıl aşabilirim nasıl kurtulabilirim bu huzursuzluk kıskançlıktan yardım edin bana:5:

canım benim seni çok iyi anlıyorum
ben evleneli 3 seneyi geçti zamanında bende çok kıskançlık yaptım ama sizi yıpratıyor sadece
Allahtan eşim sabırlıydı :16::16:
zamanla nişanlına yarın bigün eşin olacak insana güvenmeyi öğreniyosun
biz niaşnlıyken çok kıskanırdım hep bayanlarla çalıştı çalıştığı ortamda bazen tek erkek oydu
hep bayan iş arkadaşları oldu ve halada benim şansıma:9: hep bayan iş arkadaşları odayı bile bayanla paylaşıyor
ama ben eşime güvenmek zorundayım eğer seni ihmal etmiyorsa ve seni gerçekten sevdiğini düşünüyosan güvenmeye çalış
yoksa daha yolun başındayken kaybetmiş olmayın birbirinizi
bide kıskanılacak durum var kıskanılmayacak durum var aslında
eğer herhangi bişey sezinlemiyosan içinde yaşa kıskançlığını belli etme derim :16::16::16::16::16::16:

Back
X