Kıskançlık,fesatlik,cekememezlik mi ki bu

Öf kızlar ben ne ara bu kadar kötü oldum bilmiyorum.Bu saydiklarimin yerinde olmak istemezdim ama onlar mutlu ben tek başıma oyle:KK43:
Biri bende bi hayli büyük biri bi arkadaşımla beraber.onları gördükçe kıskanıyorum. Diğeri de erkek arkadaşıyla birlikte yaşıyor arkadaşımın onu da kıskanıyorum.
Cekemiyorum..Ben saçma biliyorum ama kendime dur seda diyemiyorum
Allah baska dert vermesin seda:işsiz:

Laf da sokuyor musun onlara arada kiskancligindan delirdigin zamanlarda?
Ortamı huzursuz ediyor musun?

Kıyafetin kötü olmuş, saçın da ne biçim, sevgilin de nasıl davrandi sana öyle falan gibi bahanelerle arkadaşlarının canını yakmaya çalışıyor musun?

Senin gibilerden çok var.
Ve bizler sizin nasıl kıskanç olduğunuzu anlayana kadar boşuna üzülüyoruz
Etrafinda seda gibi seni kiskananlarmi var pek bir dertli yazmissin:işsiz:

Sen onlarin arkadasi degilsin bence. Baskasinin mutlulugunu kiskanan insan mutlu olamaz, cunku hep birileri senin sahip olamadiklarina sahip olacak ve sen hic yetinmeyeceksin.

Arkadaş olduğunuzdan emin misiniz, öyle olsa kıskanmazdınız... Belki de kıskanmıyor sadece imreniyorsunuzdur olamaz mı ? Hayatınızda biri olsun istiyorsanız çıkın, gezin, yeni insanlarla tanışın bu oturduğunuz yerde olacak iş değil.

Etrafinda seda gibi seni kiskananlarmi var pek bir dertli yazmissin:işsiz:
Vardı evet...
Benim Güneydoğuda bile mutlu olabilen survivor halimi, hemen adapte olabilmemi, kötü koşullarda bile mutlu olabilmemi, sevgilim ve arkadaş cevremin bana davranışlarini kıskanıp, laf sokup kavga çıkardı.

Uzun süre üzüldüm. "Ben ona ne yaptım. Sadece sevgimi verdim, bir arkadas olarak her şeyine kosturdum, onu çok sevdim" dedim uzun süre.

Millet de bana "o seni kiskaniyordu. Boşver" dedi hep. "Ama neden kiskaniyor, neyimi kiskaniyor" diye düşündüm.

Geçenlerde aradı beni. "Senin arkadaşligini çok özlüyorum" dedi. Biraz konuştuk telefonda.

Neyse... var böyleleri.
Sürekli sizinle rekabet eden, dost görünen tipler. Ama o dipte, siz ışıltılı bir hayat içindeyseniz, dikenlerini çıkarırlar hemen.

Vardı evet...
Benim Güneydoğuda bile mutlu olabilen survivor halimi, hemen adapte olabilmemi, kötü koşullarda bile mutlu olabilmemi, sevgilim ve arkadaş cevremin bana davranışlarini kıskanıp, laf sokup kavga çıkardı.

Uzun süre üzüldüm. "Ben ona ne yaptım. Sadece sevgimi verdim, bir arkadas olarak her şeyine kosturdum, onu çok sevdim" dedim uzun süre.

Millet de bana "o seni kiskaniyordu. Boşver" dedi hep. "Ama neden kiskaniyor, neyimi kiskaniyor" diye düşündüm.

Geçenlerde aradı beni. "Senin arkadaşligini çok özlüyorum" dedi. Biraz konuştuk telefonda.

Neyse... var böyleleri.
Sürekli sizinle rekabet eden, dost görünen tipler. Ama o dipte, siz ışıltılı bir hayat içindeyseniz, dikenlerini çıkarırlar hemen.
Haset en cok kendibe zarar verir boylelerinin.
Ne kobusyosun seni uzen arkadas musvetesiyle demekki ondan bir adim ondesinki seni kisaniyor;)

Vardı evet...

Neyse... var böyleleri.
Bende her daim var bunlardan,
Fazla özgüven sebebi de .
Amaannn çok da tın,:KK76:

Back
X