kızım Sakat dogacak xaten kıskanamaz bunu yazarken zorlanıyorumEyvah... şimdi daha çok dua ediyorum inş hemen düzelir
kesinlike normal degil deyilmı ben boyle bırsey gormedım bakın benım abım kıskanc sanıyordum bu ona tuz yalatırAllah Allah o zaman kıskanması iki kat saçma eğer onun isteğiyle girdiyseniz ondan yapıyordur diyecektim.
Olur mu oyle sey lütfen oyle düşünmeyin onu daha çok sakinacaksiniz korunmasiz diye. Allah yavrunuza da sifa versin sakatlığı nedirkızım Sakat dogacak xaten kıskanamaz bunu yazarken zorlanıyorum
beynınde skntı var malesefOlur mu oyle sey lütfen oyle düşünmeyin onu daha çok sakinacaksiniz korunmasiz diye. Allah yavrunuza da sifa versin sakatlığı nedir
Umut vermem istemem ama dogunca sağlıklı olduğu ortaya çıkan çok bebek var. İnş tedavisi vardır, yoksa da Allah o meleği en iyi bakacak olanın siz oldugunu biliyordur. Kolay dogum,sağlıklı yavrucak dilerim. Eşiniz belki bunu takıyor da acaba başla türlü mu sıkıntısını ortaya döküyor onu da düşünüyorum.beynınde skntı var malesef
biliyır musunız bence alakası yokUmut vermem istemem ama dogunca sağlıklı olduğu ortaya çıkan çok bebek var. İnş tedavisi vardır, yoksa da Allah o meleği en iyi bakacak olanın siz oldugunu biliyordur. Kolay dogum,sağlıklı yavrucak dilerim. Eşiniz belki bunu takıyor da acaba başla türlü mu sıkıntısını ortaya döküyor onu da düşünüyorum.
Merhaba bayanlar.. Esim cok kiskanc evlendigimden beri sorunumuz bu ama normal bir kisknclik degil .. Emin olun cogu bayan kaldiramaz kuzenlerinden kardeslerinden bakkaldan benim enistemden herkseten kiskniyor .. Bu arada o benim kadar dkkatli degildir..8 aylik hamileyim herseyden korkar oldum ablamda otururkeb bile huzursuz oluyorum sanki bir sorun cikacak diye v.. Sizce duzelir mi hafifler mi bu piskolojik sorunu yener mi .. Keske tatli bir kiskanclik olsa evde ortamlarda beni rezil esiyor kavga cikariyor fikir sunar misiniz . Edit: tesetturluyum bunu merak ederseniz
ben bu evlilige boyle devam.edemem sagligim bozuluyor artik ..sadece su gunahsiz yavrum.icin bira sabir ..Resme benim eşimi tarif ettiniz. Artık ben girdim bunalıma. Psikolojik sorunlari bana yaşatır oldu.
Kendi öz abileri ile bile tokalaştırmaz. Konuşturmaz. Kıskanır.
Boğuluyorum bazen.
Daha sayamadığım neler neler. Valla bunlar düzelmez anacım.
Bunların kendinede bizede güveni yok.
ben bu evlilige boyle devam.edemem sagligim bozuluyor artik ..sadece su gunahsiz yavrum.icin bira sabir ..
2. Yilin icindeyiz. Bakin ben zaten toklasmam konusmam bile buna ragemn skntili bir adam anlamsiz cok anlamsiz ben ne yapacagima kendim.karar verebiLirim demi beni skmasina gerek yok.. Duzelir ins yoksa cidden bundan sonra ne evlenirim ne birine guvenirim kaynanam kiziyor bu anormal diyor malesefInşallah düzelir kaç yıllık evlisiniz?
Genelde 1 yıldan sonra düzelir falan diyorlar.
Kv öyle ikna ediyor şuan bni abiside böyleydi falan ama şimdi krışmıyor. Senin eşinde böyle olur dedi.
Belki çocuktan sonra daha da güvenir size. Üstünüze glmez inşallah.
2. Yilin icindeyiz. Bakin ben zaten toklasmam konusmam bile buna ragemn skntili bir adam anlamsiz cok anlamsiz ben ne yapacagima kendim.karar verebiLirim demi beni skmasina gerek yok.. Duzelir ins yoksa cidden bundan sonra ne evlenirim ne birine guvenirim kaynanam kiziyor bu anormal diyor malesef
siz ne kadarlik evlisinizBnde tesettürlüyüm. Tokalaşmam kimseyle. Abartıyorlar. Hstalar. Ve kabullenmiyorlar. Sizi çok çok iyi anlıyorum.
Ben şanslıyım çocuğum yok bi kaç ay daha böyle devm ederse pes edebilirim
Rabbim sabır vrsin size.
haklisin canimAbla psikologa götür diyeceğim ama reddeder yüksek ihtimalle. Yazık bak hamilesinde. Stres yaparsan takarsan bebeğe birşey olur. Bu kıskançlık değil takıntı olmuş. Kompleks olmuş.
amin cok sagolun .. Derecesini bilindiye diyorum bana ne dedi biliyor musunuz annm ben o bir cay bahcesine gittik 2 hafta once .. Adam bana bakmis oyle diyor ha ben inanmiyorum o.ayri millette bana bayilmiyor demi ? Diyorki sende ona baktin gordum bakistiniz dedi ben sok oldum 1 hafta konusmadik ama ona gore ben adama kuyruk salladim inanin yazarken utaniyorum .. Annesni aradim guzel bir hasladilar babasi vs geldi ozur diledi ama kalbim cok kirik sizce haksizmiyim cocuk olmasa cekr giderdim
Bu anlattıklarınızın bir ilerisi çok korkutucu ama ya dayak ya eziyet... kendinize bunu neden yapıyorsunuz? Buraya kadar bir sebepten sürmüş peki şimdi? Ben henüz evli değilim ama uzun yıllardır görüştüğüm biri var ve ilişkinin ilk evresinde kıyafetime yönelik müdahalelerde bulundu, çok çok kavga ettim sonrasında alıştı yaklaşık 2-3 senedir rahatım mini etek de giyerim şortta ve benim güzel görünüp özenli giyinmem hoşuna gidiyor, şahsen benim de hoşuma gider yanımda temiz, özenli bir insanın olması.cok kavga edıyorız biliyor musunuz kendımı ezdırmeyeyım dıye olmazsa olmasın ınan sabrederım bı yere kadar .. Demekkı esım cıdden normal degıl yorumlar ıcım cok saolın
bebek olmasa durur muyum saniyorsunuz .. Ah arkadasim insanlar cok acimasiz merak etmeyin omur boyu cekmem Allahi. İzniyle kocamdir yapar diyen biri degilim once adam olsun insan olsu. Emin olu. Sevgili vs olsaydim zaten coktan tekme yemisti ama evlilik olunca bi umit diyirsun aileler giriyir araya sabir diyorlar bebek diyorlar .. Ha ama annem diyirki senden kiymetli degil olmazsa da olmasinBu anlattıklarınızın bir ilerisi çok korkutucu ama ya dayak ya eziyet... kendinize bunu neden yapıyorsunuz? Buraya kadar bir sebepten sürmüş peki şimdi? Ben henüz evli değilim ama uzun yıllardır görüştüğüm biri var ve ilişkinin ilk evresinde kıyafetime yönelik müdahalelerde bulundu, çok çok kavga ettim sonrasında alıştı yaklaşık 2-3 senedir rahatım mini etek de giyerim şortta ve benim güzel görünüp özenli giyinmem hoşuna gidiyor, şahsen benim de hoşuma gider yanımda temiz, özenli bir insanın olması.
Sizden ricam yapmayın sevgili hemcinsim, bu hayat sizin başkaları için yaşadıkça hiçbir zaman mutlu olamayacaksınız ve bu adam değişmeyecek üzgünüm...
O zaman yarın ilk iş aileleri arayın eşinize de alın karşınıza artık bunaldığınızı, böyle ömür geçmeyeceğini, eşinizin en azından tedaviyi kabul etmesini, doğuma kadar düşünme aşamasında olduğunuzu belirtin. Herkes bilsin hem eşiniz hem aileler, siz böyle sustukça çocuktan sonra daha çok boynunuz bükülür, mecbur hissettirirler. Aileler bilirse en azından onlar da konuşur seçim eşinize kalır. Ama lütfen bu söylediğimi bir düşünün, çok üzüldüm sizin adınıza bir de hamilesiniz yazık değil mi sizebebek olmasa durur muyum saniyorsunuz .. Ah arkadasim insanlar cok acimasiz merak etmeyin omur boyu cekmem Allahi. İzniyle kocamdir yapar diyen biri degilim once adam olsun insan olsu. Emin olu. Sevgili vs olsaydim zaten coktan tekme yemisti ama evlilik olunca bi umit diyirsun aileler giriyir araya sabir diyorlar bebek diyorlar .. Ha ama annem diyirki senden kiymetli degil olmazsa da olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?