aynısının daha agırını dedım aglamak istemiyotum suan .. Dustım ateşin içine..
merak etmeyın ona gucu yetemez kızımı ezdırmem olmuyorsa da olmaz benım annem babamda ayrıldı ayrılık zor olsada ölüm degil.Bu kıskançlık değil hastalık ve yaş ilerledikçe artıyor...benim dedem her akşam kapı önüne un dökermiş,gece biri geliyorsa ayak izini görsün diye düşün yani...babam da ölümünden üç yıl önce başladı ve resmen çocuğu olarak nefret etmeye başlamıştım ondan...o yüzden doğacak çocuğuna da yazık
cok haklısınız yazık kaynanaya ,Ben de daha agirini dusundum de uzgunsunuz zaten diye soylemedim...
Ama buyuklerin mudahalesi sart gibi, anladigim kadariyle esinizin ailesi sizin yaninizda, bu durumu avantaja cevirin.
Bakin benim kayinvalidem gencecik, cıvıl cıvıl bir genc kizken kayinpederimle evlenmis, kayinpeder de cocuk daha 17 yaşında, kayinpederimin anne babasi, kayinvalidemi yillarca kapiya cikartmamislar, bir kere esiyle gizlice carsiya gitti diye eve gelince kaynanasindan dayak yemis, baska bir kez teravihe gitti diye.
Boyle boyle sinmis kadin, su an 65 yasinda, agzi var dili yok, gidip sak diye kafasina vursan dönüp niye vurdun diyemez. Bu tipler insana yavas yavas ozguvenini, benligini kaybettirip surekli suclu, tedirgin hissetmesine neden oluyorlar, kendinizi harcatmayin.
Sakın susmacok haklısınız yazık kaynanaya ,benım annemde oyle karssnda bırı bagırsa en fazla aglar.. Babam saolsun dedem saolsun.. Ben cok kavga edıyorum bana kızıyor kaynanam agır konusuyorsun dıye ama soyleyın nasıl basederom kı ben on a uyarsam ezık pasif mutsuz biri olacagım..oncwden telime gelen isimsiz numaraları kaydeder aklına onu arastırırdı sımdı daha hafıfledı ıste .. Yıne zor o ayrı .. Sımdo ben sussam bu adam bana guvenecekmı sızce ? Yoksa aaa bak susuyor demekki haksız mı dıcek ?
cok haklısınız yazık kaynanaya ,benım annemde oyle karssnda bırı bagırsa en fazla aglar.. Babam saolsun dedem saolsun.. Ben cok kavga edıyorum bana kızıyor kaynanam agır konusuyorsun dıye ama soyleyın nasıl basederom kı ben on a uyarsam ezık pasif mutsuz biri olacagım..oncwden telime gelen isimsiz numaraları kaydeder aklına onu arastırırdı sımdı daha hafıfledı ıste .. Yıne zor o ayrı .. Sımdo ben sussam bu adam bana guvenecekmı sızce ? Yoksa aaa bak susuyor demekki haksız mı dıcek ?
susmıyorum dıye ben haksız cıkıyorım biliyor musumnzSakın susma
Kaynanam kocaya bagrılmaz dıyor kufur etse susacaksın gbısımden. Kufur etmez esım ama ben salak mısın vs derım pıskopat derım cok damaroma dokunursa sayarom .kaynanam kızar kayınbabam ona bagırsa kedı gbı susar ben yapamıyorum cunku eşim haksızlık yapıyor bana
Susarsan da suçlu çıkacaksın. Ruhunun ezilmesini söylemiyorum bile. Susmayın ama sakin ve ağır olun. Ezdirmemek ille bağırmakla olmuyor.susmıyorum dıye ben haksız cıkıyorım biliyor musumnz
Sakin susmayin sakin ne demek kocaya konusulmaz sahibiniz mi o sizin?Kaynanam kocaya bagrılmaz dıyor kufur etse susacaksın gbısımden. Kufur etmez esım ama ben salak mısın vs derım pıskopat derım cok damaroma dokunursa sayarom .kaynanam kızar kayınbabam ona bagırsa kedı gbı susar ben yapamıyorum cunku eşim haksızlık yapıyor bana
benim sahibim Allah asla o degil .. Bu arada bagırmamak mumkun degılSakin susmayin sakin ne demek kocaya konusulmaz sahibiniz mi o sizin?
Nasil zihniyetler var ya inanilir gibi degil
normaline razıydım ...Kıskanç erkek çekilniyor
tabikide hayır kımsenın ıstegıyle ıs yapmam hatta nısanlıyken ya ben carsaflıyla nasıl yapacam demıs sonra hosuna gıtmısSiz evlendikten sonra mı kapandınız peki? Yani eşinizin isteği ile mi?
kız.. Tesekkır ederımKendi zihniyeti bozuk büyük ihtimal. Herkesi kendi gibi sanıyor.
Allah yardımcınız olsun,umarım duzelir de hayat size ve evladiniza zehir olmaz. Bebeğiniz erkektir inşAllah. Kız çocuk hiç katlanamaz böyle babaya.
Eyvah... şimdi daha çok dua ediyorum inş hemen düzelirkız.. Tesekkır ederım
tabikide hayır kımsenın ıstegıyle ıs yapmam hatta nısanlıyken ya ben carsaflıyla nasıl yapacam demıs sonra hosuna gıtmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?