kıskançlık hastalık mıdır?

Kişiyi tanımıyorum ama şunu söyleyebilirim evli bir erkeğin nasıl kız arkadasi
kızlar neredeyse 2 yıldır yalnızım boşandığımdan beri. iş yerimde sürekli bana ilgisini gösteren birisi var. ve açık açıkda dile getirmişti hoşlandığını daha önceden. o da evlenmiş boşanmış. bende başta ilgilendim ama yeni boşandım ondan boşlukta hissediyorumdur kendimi vs diye görmemezlikten geldim biraz.. sürekli molalarda dışarıya yemeğe çay kahve içmeye çağırıyor beni. bende aa olur sende gel diye başkalarınıda davet ediyorum grupça çıkıyoruz:))
Geçenlerde bana çiçek geldi eski eşimden(o çok ayrı bir konu) geldi baktı eski eşin niye sana daha hala çiçek yolluyor ya diye atarlandı biraz. bende beni ilgilendirir o dedim fazla yüz bulmasın diye. biraz tuhaf ondan dedim dedi neyse diyip sustu.
haftasonları arada mesaj falan atıyor pek cevap vermiyorum.
niye bilmiyorum ama son zamanlarda biraz rahatsız hissetmeye başladım bu olaylardan.
şimdi diceksiniz 2 senede rahatsız olmadın şimdi mi rahatsız oldun diye.
Bir konuşma arasında, ya ben çok kıskancım evliliğim bile kıskançlığımdan bitti dedi bende nasıl ya dedim. kıskanıyorum işte birini seviyorsam çevresinde erkek merkek istemem dedi.. (eski eşi normal bir erkek arkadaşıyla konuşmuş ve söylememiş boşanma sebebiymiş) ve bende soğudum biraz. kıskançlığı yüzünden evliliği bitebiliyorsa epey sıkıntılıdır diye..
geçen bana, ya bişey mi oldu çok konuşmuyorsun benimle dedi bana. bende nolucak ki her zamanki halim dedim geçiştirdim.
sizce düşüncemde haklı mıyım? kıskançlığı yüzünden evliliğini bitiren birisi sağlıklı düşünebilir mi diğer ilişkilerinde de? bu dediği şey epeydir kafamı karıştırıyor fikir alayım dedim sizden. normalde çok iyi anlaşıyoruz ama bu kıskançlık konuşması beni çok itti geriye. çok liseli derdi gibi oldu:)) neyse. ne diyorsunuz?
Kişiyi tanımıyorum ama şunu söyleyebilirim evli bir erkeğin nasıl kız arkadasi yoksa evli bir kadının da erkek arkadaşı olmamalı... Tabi bu kıskançlık boyutuna göre değişiklik gösterir. Aşırı dereceyse hiç yanasmayin derim ki sizin vereceğiniz karar çok önemli tekrar bir yuva kurcaksiniz. Kıskançlık konusu tartışılır kimi normal karşılar kimi de haddinden fazla tepki gosterir... Eğer elit takiliyorsaniz ikinizinde arkadaşları olur birbirinizi anlarsınız. Ama adam başta demiş zaten. iyi ki kadın adamı aldatmamis kim bilir neler yapardi

Back
X