Mrb arkadaşlar size birsey sormak istiyorum .esim banan dediiki is aradaslarm bize hayirli olsuna gelecekler dedi. (Yeni ise basladi)bende tabiki dedim cokda güzel karşıladım. sadece muhendisler geldi içinden 1 tane bayan mühendis vardı.neyse bunlar geldiler daha kapıyı acar açamaz kadin kahkahayı patlattı daha ben hoşgeldiniz demeden neyse dedim herhalde yapısı böyle neyse oturdular diğer muhendisler tek kelime etmiyor bu kadin ortada birsey yokken basıyor kahkahayı ve bu kadin 3 erkekle hergun 1 saatlik yola gidip geliyorlar.aradigimda yolda bu kadinin kahkaha seslerini duyuyorum.esimde dedi bu sürekli böyle herşeye guluyor müdürle konuşurken bile guluyor dedi ve gerçekten çok sinirim bozuluyor napmam lazim.mudurle bile ayol mayollu .50 yasindaki ustaya bile usta demezmis lakap takarak seslenirmis.is yerindeki erkeklerin dogum gununu ogrenip pasta alirmis kendi parasiyla ve kutlarmis. biraz cnm skliyr ne olursunuz rencide etmeden cvp verin.buyuzden kavgalarınI oluyor eşimle
Konu silinmiş
nefesalnefesver teşekkürler alıntı için
"Kahkaha atan kadın iffetsizdir"sözünü söyleyen kafayla aynısınız!!!
Siz sırf kahkaha atıyor diye kendi hemcinsiniz için rencide edici düşünürken sorun olmuyor değil mi ??Cunku rencide edeceginizi bildigim için sildim.bende çözüm yolu bulmaya geldim acaba yanlismi anlamisim diye
Cunku rencide edeceginizi bildigim için sildim.bende çözüm yolu bulmaya geldim acaba yanlismi anlamisim diye
Yanlış anlamışsınız ve sizin kafa yapınızda ki insanlar hayatı hem kendine,hem eşine,hem çevresindeki kadınlara zehrederCunku rencide edeceginizi bildigim için sildim.bende çözüm yolu bulmaya geldim acaba yanlismi anlamisim diye
O konuyu ben acmadim gamze açmıştı ve konu kapanmıştıSiz bunu başka bir konuda da yazmıştınız.Şu ön koltuk arka koltuk tartışması olan konuda.Orda da saçma gelmişti yazdıklarınız.O kadar tahammül edememişsiniz ki,konuda açmışsınız.Bırakın bunlara takılmayı.Gülüyor yahu kadın.Gülsün.Kadınların kahkasını duymak istiyorum ben zaten ağlamalarını değil.Onu yapma bunu yapma;ne yapsın bu kadınlar?Ne yaparsa yapsın yaranamıyor ki.
İçerik silmeyi de yakışıksız buluyorum.Madem pişman olacaksınız hiç konu açmayın.Alıntı yapılınca komik duruma düşüyorsunuz ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?