Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu siz açtınız demedim oradaki yorumlarda bunu yazdınız dedim.O konuyu ben acmadim gamze açmıştı ve konu kapanmıştı
Yerin dibine sokup çıkarttılar beni valla bu ne ya .dert ortağım kimsem yok içini anlatacak kimsem yok.bu kadar da üstüme gelemezsiniz bin pişman oldum ya bu nedirKonu sahibi dert yanmak için yanlış yerdesin.Git arkadaşına anlat,akrabana anlat bul birilerini anlat.Burada derdini unutup yeni yeni dertler ediniyor insanlar
Canım ben de dersimi yeni aldım.Artık umursamamayı öğrendim buradaki eleştirileri.Sanki olayın baş Kahraman'ı kendileriymiş gibi,karşı tarafın avukatlığını yapmayı kendilerine vazife biliyorlar.UmursamaYerin dibine sokup çıkarttılar beni valla bu ne ya .dert ortağım kimsem yok içini anlatacak kimsem yok an.bu kadar da üstüme gelemezsiniz bin pişman oldum ya bu nedir
Mrb arkadaşlar size birsey sormak istiyorum .esim banan dediiki is aradaslarm bize hayirli olsuna gelecekler dedi. (Yeni ise basladi)bende tabiki dedim cokda güzel karşıladım. sadece muhendisler geldi içinden 1 tane bayan mühendis vardı.neyse bunlar geldiler daha kapıyı acar açamaz kadin kahkahayı patlattı daha ben hoşgeldiniz demeden neyse dedim herhalde yapısı böyle neyse oturdular diğer muhendisler tek kelime etmiyor bu kadin ortada birsey yokken basıyor kahkahayı ve bu kadin 3 erkekle hergun 1 saatlik yola gidip geliyorlar.aradigimda yolda bu kadinin kahkaha seslerini duyuyorum.esimde dedi bu sürekli böyle herşeye guluyor müdürle konuşurken bile guluyor dedi ve gerçekten çok sinirim bozuluyor napmam lazim.mudurle bile ayol mayollu .50 yasindaki ustaya bile usta demezmis lakap takarak seslenirmis.is yerindeki erkeklerin dogum gununu ogrenip pasta alirmis kendi parasiyla ve kutlarmis. biraz cnm skliyr ne olursunuz rencide etmeden cvp verin.buyuzden kavgalarınI oluyor eşimle
Ben sanki çok memnumum bu durumdan kavga etmekten sanki haz aliyorum.kendime engel olamıyorum.kiskanclik bir hastalıktır kurtulmaya calisiyorum bana destek vereceklerine yerin dibnine sokuyorlar. Gerçekten yardım istiyorum.kisknclik krizi geldiğinde telefonu elime alıp birini arayacak kimsem yok.oyuzden buraya yazdim ama.pişman oldumCanım ben de dersimi yeni aldım.Artık umursamamayı öğrendim buradaki eleştirileri.Sanki olayın baş Kahraman'ı kendileriymiş gibi,karşı tarafın avukatlığını yapmayı kendilerine vazife biliyorlar.Umursama
Siz hem cinslerinize böyle mi destek veriyorsunuzMutlu insanlara tahammül edebilmek için, mide ve yemek borusu mukozasını koruyan ilaçlar kullanın.
BiraZdsn " boşan " yorumu da gelir,bekleyin :)Ben sanki çok memnumum bu durumdan kavga etmekten sanki haz aliyorum.kendime engel olamıyorum.kiskanclik bir hastalıktır kurtulmaya calisiyorum bana destek vereceklerine yerin dibnine sokuyorlar. Gerçekten yardım istiyorum.kisknclik krizi geldiğinde telefonu elime alıp birini arayacak kimsem yok.oyuzden buraya yazdim ama.pişman oldum
Allah razı olsun ilk defa mantıklı bi yorum geldiRahatsız olmuşsanız mesafeli durmasını istersiniz eşinizden.
Nasıl destek istiyorsunuz ? kadını bulup çok gülme, işe erkeklerle gitme, erkeklerin olduğu ortamda çalıma, müdürünle konuşurken kahkaha atma, iş arkadaşlarının doğum günlerinde pasta almak gibi ince davranışlar sergileme diye tenkit mi edelim.Siz hem cinslerinize böyle mi destek veriyorsunuz
Yaşınız kaç ? Derdini paylaşacak hiç mi iş arkadaşın( Çalışıyorsan),kuzenin filan yok ?çok yalnız kalmışsın ve bu Yüzden eşini hayatının merkezine aldın.Eşine güven sorununun temelinde kendine güvensizlik yatıyo olabilir mi? Keşke çevreni genişletsen,bir aktivitelere filan katılsan Kafanı dağıtsan.herkesin karakteri farklı ,rahat biri demekki ,hayat dolu.Eşinin ilgisini kadının çektiğini mi düşünüyorsun ?Ben sanki çok memnumum bu durumdan kavga etmekten sanki haz aliyorum.kendime engel olamıyorum.kiskanclik bir hastalıktır kurtulmaya calisiyorum bana destek vereceklerine yerin dibnine sokuyorlar. Gerçekten yardım istiyorum.kisknclik krizi geldiğinde telefonu elime alıp birini arayacak kimsem yok.oyuzden buraya yazdim ama.pişman oldum
Yav size niye dert oldu bu usta ???Neşeli olmak başka birsey ama yeni geldiği bir eve adımını atar atmaz kahkahayı basmak farklı birsey.daha beni tanımıyor eşimi tanımıyor .50 yasindaki ustaya seboş demek bambaşka saygı boyutunu aşıyor