Sizin bir dostunuz arkadaşımız ya da kuzeniniz size derdini açsa " sanane kadının gülmesinden! Seni ilgilendirmez! Değerli Kocanı kapmaz korkma!" Gibisinden mi cevaplar verirsiniz telkin edersiniz ?eper cevabınız evet ise o kişiler asla size derdini açmaz bir daha,siz de tahmin edersiniz .O zaman neden konu açsın ki insan cevap olarak hep aynı şey yazilacaksa başka bakış acılarına tahammülü olmayanlar komu açmasın o halde. Yeri geldiginde konu sahibine Saçmalıyorsun demek bile bir destektir anlayana.
Doğru tektir.Sizin bir dostunuz arkadaşımız ya da kuzeniniz size derdini açsa " sanane kadının gülmesinden! Seni ilgilendirmez! Değerli Kocanı kapmaz korkma!" Gibisinden mi cevaplar verirsiniz telkin edersiniz ?eper cevabınız evet ise o kişiler asla size derdini açmaz bir daha,siz de tahmin edersiniz .
Kadının gülmesi kimseyi ilgilendirmez . Buradaki bayanın tek derdi kadının kahkaha atması .burda bu hanıma nasıl bir yorum yapalım ? Dikkat ederseniz düşüncesinin yersiz ve gereksiz olduğunu anlatmaya çalışıyoruz . Kendisi de gereksiz bir kıskançlık yaptığının farkına varmıştır umarım diye düşünüyorum .O kadını neden savunmaya geçtiğinizi anlamıyorum ben de..katkı Sağlamak istiyorsanız " canım bak şöyle yap böyle yap" Tarzı konuşsanız inanın kadın rahatlayacak ve duasını alacaksınız.Ben kınadığım şeyin Başıma gelmesinden korkarım ,kınamam kimseleri.Aslında burda konu açmak da çok tatmin edici olmuyor çünkü konu açan ile konuyu okuyan Kişilerin karakterleri,tecrübeleri,yaşantıları,hayattan beklentileri ,olmazsa olmaları farklı.sizi tenzih ediyorum ama bilmeden belkide burda birilerinin yaraları kaşınıyor bile olabilir.Mesela tam da konunun özündeki kadının gülmelerine sahip olan ve üzerine alınanlar vardır burda.Her şey mümkün" kadının gülmesi seni ilgilendirmez !" Tarzı Yorumları faydasız ve incitici buluyorum
Bu durum size göre saçma,bazılarına göre normal olabilir.Ben Saçma bulmuyorum ama sakıncalı oldupu konusunda size Katılıyorum.Konu sahibi kendisi Fe rahatsız olduğunu belirtiyor bu durumundan.Büyük ihtimalle yaşı küçük.Bence yadırganmaya değil de öğüte ihtiyacı var,kendisi de söyledi.Ben üzerime alınıp cevap vereyim çok sesli gülmemeye çalışırım dini hassasiyetim dolayısıyla.Ama bir kadının normalde de bu şekilde oldugunu da bildiği bir kadından kocasını kıskanmasını son derece yersiz ve sakıncalı buluyorum.Gülmeye bağlı karakter tahlili yapan insanların neyin kafasını yaşadığını merak ediyorum çünkü aklıma gelmez güldüğü için birinden kocami kiskanmak yada o da yersiz yakıştırmalar yapmak.Yani kimsenin gülmesi kimseyi ilgilendirmemeli,ha rahatsız mı etti uyarırsın.Koca kiskanmak nedir allahaşkına
Bir Soralım kendisine o halde "rahatladın mı,daha iyi misin şimdi ?"Kadının gülmesi kimseyi ilgilendirmez . Buradaki bayanın tek derdi kadının kahkaha atması .burda bu hanıma nasıl bir yorum yapalım ? Dikkat ederseniz düşüncesinin yersiz ve gereksiz olduğunu anlatmaya çalışıyoruz . Kendisi de gereksiz bir kıskançlık yaptığının farkına varmıştır umarım diye düşünüyorum .
Saygılar...
Nabza göre Şerbet vermek değil değerli arkadaşım,düşüncelerini dile getirirken cümleleri seçici kullanmak bunun adi,neyse..Doğru tektir.
Nabza göre şerbet verilmez.
Siz öyle yapıyorsanız buradaki yorumları beğenmemeniz normal
Bence de neyseNabza göre Şerbet vermek değil değerli arkadaşım,düşüncelerini dile getirirken cümleleri seçici kullanmak bunun adi,neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?