• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık kavgası

O zaman neden konu açsın ki insan cevap olarak hep aynı şey yazilacaksa başka bakış acılarına tahammülü olmayanlar komu açmasın o halde. Yeri geldiginde konu sahibine Saçmalıyorsun demek bile bir destektir anlayana.
Sizin bir dostunuz arkadaşımız ya da kuzeniniz size derdini açsa " sanane kadının gülmesinden! Seni ilgilendirmez! Değerli Kocanı kapmaz korkma!" Gibisinden mi cevaplar verirsiniz telkin edersiniz ?eper cevabınız evet ise o kişiler asla size derdini açmaz bir daha,siz de tahmin edersiniz .

Sizin bir dostunuz arkadaşımız ya da kuzeniniz size derdini açsa " sanane kadının gülmesinden! Seni ilgilendirmez! Değerli Kocanı kapmaz korkma!" Gibisinden mi cevaplar verirsiniz telkin edersiniz ?eper cevabınız evet ise o kişiler asla size derdini açmaz bir daha,siz de tahmin edersiniz .
Doğru tektir.
Nabza göre şerbet verilmez.
Siz öyle yapıyorsanız buradaki yorumları beğenmemeniz normal ;)

Özgüven yerlerde...
kadının ne güzel neşesi yerinde biraz bakın da örnek alın bence.

O kadını neden savunmaya geçtiğinizi anlamıyorum ben de..katkı Sağlamak istiyorsanız " canım bak şöyle yap böyle yap" Tarzı konuşsanız inanın kadın rahatlayacak ve duasını alacaksınız.Ben kınadığım şeyin Başıma gelmesinden korkarım ,kınamam kimseleri.Aslında burda konu açmak da çok tatmin edici olmuyor çünkü konu açan ile konuyu okuyan Kişilerin karakterleri,tecrübeleri,yaşantıları,hayattan beklentileri ,olmazsa olmaları farklı.sizi tenzih ediyorum ama bilmeden belkide burda birilerinin yaraları kaşınıyor bile olabilir.Mesela tam da konunun özündeki kadının gülmelerine sahip olan ve üzerine alınanlar vardır burda.Her şey mümkün" kadının gülmesi seni ilgilendirmez !" Tarzı Yorumları faydasız ve incitici buluyorum
Kadının gülmesi kimseyi ilgilendirmez . Buradaki bayanın tek derdi kadının kahkaha atması .burda bu hanıma nasıl bir yorum yapalım ? Dikkat ederseniz düşüncesinin yersiz ve gereksiz olduğunu anlatmaya çalışıyoruz . Kendisi de gereksiz bir kıskançlık yaptığının farkına varmıştır umarım diye düşünüyorum .
Saygılar...

Ben üzerime alınıp cevap vereyim çok sesli gülmemeye çalışırım dini hassasiyetim dolayısıyla.Ama bir kadının normalde de bu şekilde oldugunu da bildiği bir kadından kocasını kıskanmasını son derece yersiz ve sakıncalı buluyorum.Gülmeye bağlı karakter tahlili yapan insanların neyin kafasını yaşadığını merak ediyorum çünkü aklıma gelmez güldüğü için birinden kocami kiskanmak yada o da yersiz yakıştırmalar yapmak.Yani kimsenin gülmesi kimseyi ilgilendirmemeli,ha rahatsız mı etti uyarırsın.Koca kiskanmak nedir allahaşkına
Bu durum size göre saçma,bazılarına göre normal olabilir.Ben Saçma bulmuyorum ama sakıncalı oldupu konusunda size Katılıyorum.Konu sahibi kendisi Fe rahatsız olduğunu belirtiyor bu durumundan.Büyük ihtimalle yaşı küçük.Bence yadırganmaya değil de öğüte ihtiyacı var,kendisi de söyledi.

Siz kahkahası bol bir Kişilik misiniz bilmiyorum ama sebepsiz kahkaha atanlar genelde sıkıntılı oluyor.Bir Sürü insan tanıdım,3-5 kişiye bakarak söylemiyorum.Genel olarak hastalıklı kişiler demiyorum.Kendimfen örnek vereyim,2 sene Öncesinde içersinde Bulunduğum bazı meseleler vardı ve hakikaten Gülme geliyordu,hemen arkasından da ağlama :)))))))

Kadının gülmesi kimseyi ilgilendirmez . Buradaki bayanın tek derdi kadının kahkaha atması .burda bu hanıma nasıl bir yorum yapalım ? Dikkat ederseniz düşüncesinin yersiz ve gereksiz olduğunu anlatmaya çalışıyoruz . Kendisi de gereksiz bir kıskançlık yaptığının farkına varmıştır umarım diye düşünüyorum .
Saygılar...
Bir Soralım kendisine o halde "rahatladın mı,daha iyi misin şimdi ?" sweet-73 sweet-73
Evet gereksiz kıskançlık olduğu kısmına katıldığımı eklemek isterim

Doğru tektir.
Nabza göre şerbet verilmez.
Siz öyle yapıyorsanız buradaki yorumları beğenmemeniz normal :KK66:
Nabza göre Şerbet vermek değil değerli arkadaşım,düşüncelerini dile getirirken cümleleri seçici kullanmak bunun adi,neyse..
Gerçek Hayattaki üslubunuz da buysa iyi ki yakınımda değilsiniz ortam paylaşmıyoruz.Negatif elektrik yayıyor olurdunuz

Geçenlerde esimin kadin is arkadaslari gibi bir konu vardi, orda da yazmistiniz bunu. Orda da sizi eleştirmislerdi. Yetmemis bir de konu acmissiniz. Yine eleştirilmişsiniz. Ozguvensizsiniz. Bir kadinin kahkahası bile sizin icin tehlike.

Problem ne tam olarak? Kadının kahkaha atması mı????

Konunuzu alıntıdan okudum... Ben size hak verdim,ben de mesafesiz insanlardan hoşlanmam... Kadın olsun erkek olsun farketmez böyle biriyle eşimin de mesafeli olmasını isterim... Kapıyı açar açmaz kahkaha da nedir yaa,az biraz üslup lazım insana... öyle bir insan da benim yanımda rahatsız oluyor zaten çünkü hiç diyaloğa girmiyorum bile...

Ama maalesef konu içeriği silmek yasak keşke silmeseydiniz...

Gülmek, mutlu olmal, pozitif ve hayat dolu olmak suç oldu memlekette. Herkes size ya da sizin kıymetli kocalarına göre hareket edecek değil. İnsnalar gülebilir, sıcakkanlı olabilir yeterki niyetleri iyi olsun.

ben hala kadının kahkahası ile kocanız arasındaki bağlantıyı kurmaya çalışıyorum.. kadın neşelidir kahkaha atar, sesi güzeldir şarkı söyler hangi birini engelleyeceksiniz? dünya üzerinde sizden güzel veya çekici zibilyon tane insan var hangisinin gülmesine, konuşmasına, parfümüne, giyimine müdahale edeceksiniz? kendi özgüveninizi arttıracak etkinlikler yapın, kitap okuyun kendinizi geliştirin.. mühendis arkadaşın isim takmasından rahatsız olan da kendi halletsin sorununu, sizi ilgilendirmiyor neticede..

Back
X