• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık kavgası

Ama ben tanıdığım birinin karakterinden bahsettim. Ve gerçekten çok iyi tanıyorum.
Siz belki ihtimal vermezsiniz ama ben samimiyetsizliği yapaylığı hemen anlarım :)
E bunu genelliyosunuz ama ben işin o kısmındayım:)Ayrıca dikkat çekmek istemesinin sizi neden ilgilendirdigi de merak konusu öyle dahi olsa sizi bağlamaz.Kahkaha atan insanların kişisel buhranı var demek fazla cüretkar ve sizi aşan bi durum

Ama ben tanıdığım birinin karakterinden bahsettim. Ve gerçekten çok iyi tanıyorum.
Siz belki ihtimal vermezsiniz ama ben samimiyetsizliği yapaylığı hemen anlarım :)
Evet kesinlikle Katılıyorum

E bunu genelliyosunuz ama ben işin o kısmındayım:)Ayrıca dikkat çekmek istemesinin sizi neden ilgilendirdigi de merak konusu öyle dahi olsa sizi bağlamaz.Kahkaha atan insanların kişisel buhranı var demek fazla cüretkar ve sizi aşan bi durum

Eh gün içinde 10 saat aynı ortamdaysam rahatsız eder. Haklıyım da genellemekte. Bakınız konu sahibinin eşi de rahatsız oluyormuş çalışırken. İnşallah öyle bir insanla çalışmak zorunda kalmazsınız diyorum sadece. O zaman anlarsınız aşıyor mu aşmıyor mu? :)

Konu sahibi ,kadının gülmesinden rahatsız Olduğum ,eşimi de bundan dolayı kıskandığım için "özür dilerim "
de ki rahat etsin arkadaşlar !
Rahatsız olabilir canım ama bu yüzden kıskanması çok komik bunun icin kendinden özür dilesin bence bize ne yoksa huzuru kaçan kendisi :D

Size niye dert oldu bu kadar???
Konu sahibinin aklı var dimi bize cevap verebilir :KK66:
Çünkü adi üzerinde BDV Portalı'nda insanların üzerine ,sırf muhalefet olmak adına bilinçli yürünmesine karşıyım.Kendini aptal gibi hissettiğini düşünüyorum ve destek oluyorum.Bu tarz muhalefet kişiler bi bitseler istiyorum

Rahatsız olabilir canım ama bu yüzden kıskanması çok komik bunun icin kendinden özür dilesin bence bize ne yoksa huzuru kaçan kendisi :KK70:
Komik gelebilir size ama bu düşüncenizi yüzüne haykırmanın konu sahibine bir katkısı var mi ? Bunu düşünmek laxım sanki

Eh gün içinde 10 saat aynı ortamdaysam rahatsız eder. Haklıyım da genellemekte. Bakınız konu sahibinin eşi de rahatsız oluyormuş çalışırken. İnşallah öyle bir insanla çalışmak zorunda kalmazsınız diyorum sadece. O zaman anlarsınız aşıyor mu aşmıyor mu? :)
Öyle insanlarla aynı ortamda çalışmışlığım oldu rahatsız olduysam rahatsız oldum dedim insanların kişisel bunalımlı olduğu kanaatine varmadım.Bu çok yakışıksız bi durum çünkü.Insanların gülmesinden rahatsız olanların sorunları var desem sizi rahatsız etmez miydi?Kocanızla sorununuz var herhalde ki elin gülmesine taktınız desem mesela?Bi kişi üzerinden yapıyosunuz bi de bu yargılamayı çok komiksiniz kusura bakmayın kahkaha atılacak kadar var :D

Çünkü adi üzerinde BDV Portalı'nda insanların üzerine ,sırf muhalefet olmak adına bilinçli yürünmesine karşıyım.Kendini aptal gibi hissettiğini düşünüyorum ve destek oluyorum.Bu tarz muhalefet kişiler bi bitseler istiyorum
O zaman neden konu açsın ki insan cevap olarak hep aynı şey yazilacaksa başka bakış acılarına tahammülü olmayanlar komu açmasın o halde. Yeri geldiginde konu sahibine Saçmalıyorsun demek bile bir destektir anlayana.

Komik gelebilir size ama bu düşüncenizi yüzüne haykırmanın konu sahibine bir katkısı var mi ? Bunu düşünmek laxım sanki
Yüzüne haykıralim diye konu açılmıyor mu burada?Ya canım deyip kadına hakaret mi etmemiz gerekiyordu katkı sağlamak için.Konu sahibi hatalı,hala daha kadının psikojisini tartışıyosunuz yok bozuk yok bilmemne.Kimin haddine yahu?

Öyle insanlarla aynı ortamda çalışmışlığım oldu rahatsız olduysam rahatsız oldum dedim insanların kişisel bunalımlı olduğu kanaatine varmadım.Bu çok yakışıksız bi durum çünkü.Insanların gülmesinden rahatsız olanların sorunları var desem sizi rahatsız etmez miydi?Kocanızla sorununuz var herhalde ki elin gülmesine taktınız desem mesela?Bi kişi üzerinden yapıyosunuz bi de bu yargılamayı çok komiksiniz kusura bakmayın kahkaha atılacak kadar var :KK70:

Çok saçma yerlere getirdiniz konuyu. Cevap vermem bile bu yazdığınız şeylere. Benim kocamla olmayan sorunum ne alaka? Kapatsak mı artık alıntıladıkça bildirim geliyor malum :KK66:

Napalım yani sırf siz ve konu sahibinin gönlü olsun diye haklısın mı diyelim !?

Çok saçma yerlere getirdiniz konuyu. Cevap vermem bile bu yazdığınız şeylere. Benim kocamla olmayan sorunum ne alaka? Kapatsak mı artık alıntıladıkça bildirim geliyor malum :KK66:
Öyle birini tanımıştım genelliyorum su an sizin üstünüzden o alaka,tanıdık geldi mi hikaye?Siz getirdiniz konuyu buraya üstelik yoksa sacma evet.

Yüzüne haykıralim diye konu açılmıyor mu burada?Ya canım deyip kadına hakaret mi etmemiz gerekiyordu katkı sağlamak için.Konu sahibi hatalı,hala daha kadının psikojisini tartışıyosunuz yok bozuk yok bilmemne.Kimin haddine yahu?
O kadını neden savunmaya geçtiğinizi anlamıyorum ben de..katkı Sağlamak istiyorsanız " canım bak şöyle yap böyle yap" Tarzı konuşsanız inanın kadın rahatlayacak ve duasını alacaksınız.Ben kınadığım şeyin Başıma gelmesinden korkarım ,kınamam kimseleri.Aslında burda konu açmak da çok tatmin edici olmuyor çünkü konu açan ile konuyu okuyan Kişilerin karakterleri,tecrübeleri,yaşantıları,hayattan beklentileri ,olmazsa olmaları farklı.sizi tenzih ediyorum ama bilmeden belkide burda birilerinin yaraları kaşınıyor bile olabilir.Mesela tam da konunun özündeki kadının gülmelerine sahip olan ve üzerine alınanlar vardır burda.Her şey mümkün" kadının gülmesi seni ilgilendirmez !" Tarzı Yorumları faydasız ve incitici buluyorum

Napalım yani sırf siz ve konu sahibinin gönlü olsun diye haklısın mı diyelim !?
Elbetteki haksız olduğunu düşünürken Haklısınız demeyeceksiniz .Sadece az daha kibar olunabilir yorum yapılırken .Sizin yorumlarınızı unuttum genel söylüyorum

dervişin fikri neyse zikride o olur bu ne ya yok güldü yok erkeklerle 1 saat yola gitti bende erkeklerle çalışıyorum insanları dişi yada erkek degil kişi olarak görebilsek keşke herkesin bir mizacı var ve ona göre davranıyor demek ki neden hemen bi alt niyet aranıyor

Kadın dengesi orası kesin hiç olmayacak şeylere gülen komşum var psikolojik sorunu var çünkü kaale almaya değmez valla ama sinir bozucu

Bırakın kadınlar istediği gibi giyinsin ,gezsin ,kahkaha atsın .. bu nasıl bir sığ düşüncedir ya ?. Kadının kahkahasından sizene ? Nasıl bir özgüven eksikliğidir ki bu kahkahasından kocanızı kıskandınız? Pessss:KK64:

O kadını neden savunmaya geçtiğinizi anlamıyorum ben de..katkı Sağlamak istiyorsanız " canım bak şöyle yap böyle yap" Tarzı konuşsanız inanın kadın rahatlayacak ve duasını alacaksınız.Ben kınadığım şeyin Başıma gelmesinden korkarım ,kınamam kimseleri.Aslında burda konu açmak da çok tatmin edici olmuyor çünkü konu açan ile konuyu okuyan Kişilerin karakterleri,tecrübeleri,yaşantıları,hayattan beklentileri ,olmazsa olmaları farklı.sizi tenzih ediyorum ama bilmeden belkide burda birilerinin yaraları kaşınıyor bile olabilir.Mesela tam da konunun özündeki kadının gülmelerine sahip olan ve üzerine alınanlar vardır burda.Her şey mümkün" kadının gülmesi seni ilgilendirmez !" Tarzı Yorumları faydasız ve incitici buluyorum
Ben üzerime alınıp cevap vereyim çok sesli gülmemeye çalışırım dini hassasiyetim dolayısıyla.Ama bir kadının normalde de bu şekilde oldugunu da bildiği bir kadından kocasını kıskanmasını son derece yersiz ve sakıncalı buluyorum.Gülmeye bağlı karakter tahlili yapan insanların neyin kafasını yaşadığını merak ediyorum çünkü aklıma gelmez güldüğü için birinden kocami kiskanmak yada o da yersiz yakıştırmalar yapmak.Yani kimsenin gülmesi kimseyi ilgilendirmemeli,ha rahatsız mı etti uyarırsın.Koca kiskanmak nedir allahaşkına

Back
X