• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık kavgası

kocanizi eve kilitleyin ve zincirle baglayin ucinuda siz tutun birakmayin aman kaparlar sonra.su koca sini hayatinin merkezi yapan disaridaki butun kadinlarin kocasina asik zanneden bir kadin tipi daha.gercekten ciddi ozguvensizlik bu baska birsey degil..
hic ovunmek gibi olmasin esim birseksen ve baya baya yakisikli.herkes soyler ama ben daha birgun boyle dusunmedim.disardayken hiccc dikkat etmem bakanmi var o bakarmi aklima gelmez ki.okadar kendimleyim ki baska insanlar hic umurum degil siz nasil basariyosunuz bunu.ciddi bir rahatsizlik bence yazik hayatiniz zehir oluyor ve kocanuzin gozunde de basitlesiyosunuz bana gore..

Neşeli olmak başka birsey ama yeni geldiği bir eve adımını atar atmaz kahkahayı basmak farklı birsey.daha beni tanımıyor eşimi tanımıyor .50 yasindaki ustaya seboş demek bambaşka saygı boyutunu aşıyor

kadının karakteri böyle demekki ne eşin bişey yapabilir ne de başkası, amiri müdürü de memnunsa, yapacak bişey yok

ama eşin zaten uzak duruyordur diye tahmin ediyorum, herhalde nerde nasıl davranması gerektiğini, mesafe koyması gereken kişileri biliyordur, bence sen kendi kendine stres yapıyorsun

eşin kadın yüzünden işi bırakacak değil ya, ne yapsın adam da bu konu yüzünden tartışıyorsunuz anlamadım

Yaşınız kaç ? Derdini paylaşacak hiç mi iş arkadaşın( Çalışıyorsan),kuzenin filan yok ?çok yalnız kalmışsın ve bu Yüzden eşini hayatının merkezine aldın.Eşine güven sorununun temelinde kendine güvensizlik yatıyo olabilir mi? Keşke çevreni genişletsen,bir aktivitelere filan katılsan Kafanı dağıtsan.herkesin karakteri farklı ,rahat biri demekki ,hayat dolu.Eşinin ilgisini kadının çektiğini mi düşünüyorsun ?
Yok öyle birsey düşünmüyorum esimde rahatsız oluyor sürekli kahkaha atan kadınlara.konsantre olamiyorum calisamiyorim diyor .durduk yere gulmesi sinirimi bozuyor diyor

İnsanların hareketlerine bu kadar çok takılmayı doğru bulmuyorum. Bu onun karakteri anladığım kadarıyla. Hoşuna gitmiyorsa bi daha görüşmezsin bu kadar basit. Neden yargılamayı seçtin hemen?

nefesalnefesver nefesalnefesver alıntıladığın için teşekkürler :KK48:

sweet-73 sweet-73 iş ortamında daha ne tuhaf karakterler var bilsen. :KK48: Ne yapacaksın kadının kahkahasını. Eşin demiş zaten o hep öyle diye. Tuhaf demiş yani. Elin kadınını değiştiremeyeceğine göre rahat ol.. :KK14:

Yok öyle birsey düşünmüyorum esimde rahatsız oluyor sürekli kahkaha atan kadınlara.konsantre olamiyorum calisamiyorim diyor .durduk yere gulmesi sinirimi bozuyor diyor
O zaman ortada kıskanılacak bir durum yok.sebep yokken gülen insanların sinirlerinin bozuk olduğunu düşünüyorum ben.bu kişiler sonra bi köşede gidip intihar ediyorlar,tanıdıklarım var.Sebepsiz gülüyorsa vardır bir tuhaflık

Ben sanki çok memnumum bu durumdan kavga etmekten sanki haz aliyorum.kendime engel olamıyorum.kiskanclik bir hastalıktır kurtulmaya calisiyorum bana destek vereceklerine yerin dibnine sokuyorlar. Gerçekten yardım istiyorum.kisknclik krizi geldiğinde telefonu elime alıp birini arayacak kimsem yok.oyuzden buraya yazdim ama.pişman oldum
..... açığı, Kapalısı, genci, yaşlısı, her çeşit insanlarımız var... bu nedenle günlük hayatta kendinize bir uğraş bulursanız, aklınıza sürekli getirmemeye çalışın.. kimsenin günahını da almazsınız böylece..
....... sürekli gergin olursunuz böyle... evinizin içinde huzur olması önemli...

Ee işte eşiniz de sizin gibi hoşlanmıyormuş sorun nerde??
Boş yere kadını burda yerdiniz. Sizin derdiniz kıskançlıktan öte çekememezlik

Ay ne komiksiniz bi de kavga ederek zavallı durumuna düşürüyorsunuz kendinizi.Kadının kocanıza özel bi davranışı da yok üstelik kocanıza güvenmiyosunuz kendinize güvenmiyosunuz hayat zehir oluyor sonra.

Yaşasın kahkaha atan özgüvenli kadınlar:KK71::cool:

Konu sahibini haklı görmüyorum da her kahkaha atan özgüvenli değil ya. Öyle algı yaratılıyor sadece.
Bizim işyerinde de var bir değişik. Bir şey anlatırken kendi kendine kahkaha atıyor abartılı şekilde. Anlatılan kişiler sus pus bakıyor. :KK70: Bazı şeylere abartılı tuhaf sesler çıkararak tepki gösteriyor dikkat çekmek için. Çekiyor da tabi.. Ama bilen biliyor tabi.. :KK70:

O zaman ortada kıskanılacak bir durum yok.sebep yokken gülen insanların sinirlerinin bozuk olduğunu düşünüyorum ben.bu kişiler sonra bi köşede gidip intihar ediyorlar,tanıdıklarım var.Sebepsiz gülüyorsa vardır bir tuhaflık

Kesinlikle öyleler.
Kendilerine gülecek duygularını bastıracak şeyler yaratmaya çalışıyorlar zihinlerinde. Dışarıya vurmamak için. Kimisi de dikkat çekmek amaçlı yapıyor.
Biraz önce konuya da yazdım. Abartılı, mutlu insanmış gibi hareketlerin altında ciddi kişisel buhranlar var. Ki o kişinin az çok özel hayatını da biliyorsak tespitim doğrulanıyor genelde..

Lakap takılan kişi rahatsız olursa o iletir kadına rahatsız oluyorum diye.
Özellikle sizin eşinize gülmüyormuş. O zaman gülmesi sizi hiç ilgilendirmez.

Konu sahibini haklı görmüyorum da her kahkaha atan özgüvenli değil ya. Öyle algı yaratılıyor sadece.
Bizim işyerinde de var bir değişik. Bir şey anlatırken kendi kendine kahkaha atıyor abartılı şekilde. Anlatılan kişiler sus pus bakıyor. :KK70: Bazı şeylere abartılı tuhaf sesler çıkararak tepki gösteriyor dikkat çekmek için. Çekiyor da tabi.. Ama bilen biliyor tabi.. :KK70:
Her kahkaha atan müthiş özgüvenli diyemeyiz elbette.Ama gülmenin ardında bile bi şey arayan bi toplumuz buna rağmen gülebilmek büyük başarı.Bakın siz bile dikkat cekmek icin diye yapıştırmışsınız yargıyı aslında bize ne yani isteyen istediği gibi güler.Kimin ne dediğini takmadan bunu yapabilmek gayet özgüvenli bi davranış gibi görünüyor bana

Her kahkaha atan müthiş özgüvenli diyemeyiz elbette.Ama gülmenin ardında bile bi şey arayan bi toplumuz buna rağmen gülebilmek büyük başarı.Bakın siz bile dikkat cekmek icin diye yapıştırmışsınız yargıyı aslında bize ne yani isteyen istediği gibi güler.Kimin ne dediğini takmadan bunu yapabilmek gayet özgüvenli bi davranış gibi görünüyor bana

Ama ben tanıdığım birinin karakterinden bahsettim. Ve gerçekten çok iyi tanıyorum.
Siz belki ihtimal vermezsiniz ama ben samimiyetsizliği yapaylığı hemen anlarım :)

Eşimle bu konu yüzünden çok tartışıyoruz kıskanıyorum diyorsunuz sonra da eşim rahatsız oluyo bu kadından diyorsunuz. Eşiniz kadını anlatıp rahatsız olduğunu söylediği icin mi kavga ediyorsunuz neden konuyu saptırdınız şimdi?

Neşeli olmak başka birsey ama yeni geldiği bir eve adımını atar atmaz kahkahayı basmak farklı birsey.daha beni tanımıyor eşimi tanımıyor .50 yasindaki ustaya seboş demek bambaşka saygı boyutunu aşıyor
Sebosun karisi dusunsun. Size ne elalemin saygisindan boyutundan vsden ki? Hayatta aklima gelmez esimin is yerindeki filanca kadin nasil guluyor,ustayla nasil konusuyor diye dert etmek. Ilginc bir insansiniz veya bos vaktiniz cok. Ama bir mesajinizda dediginiz mantikli bir cumle var “kiskanclik bir hastaliktir” dogru. Ama bu hastaligin tedavisi var psikologlarda. Bir arkadasim online terapi almisti hatta. Siz de boyle bir yardim alabilirsiniz daha da uygun fiyatli oluyor

Konu sahibi ,kadının gülmesinden rahatsız Olduğum ,eşimi de bundan dolayı kıskandığım için "özür dilerim "
de ki rahat etsin arkadaşlar !

Konu sahibi ,kadının gülmesinden rahatsız Olduğum ,eşimi de bundan dolayı kıskandığım için "özür dilerim "
de ki rahat etsin arkadaşlar !

Back
X