Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neşeli olmak başka birsey ama yeni geldiği bir eve adımını atar atmaz kahkahayı basmak farklı birsey.daha beni tanımıyor eşimi tanımıyor .50 yasindaki ustaya seboş demek bambaşka saygı boyutunu aşıyor
Yok öyle birsey düşünmüyorum esimde rahatsız oluyor sürekli kahkaha atan kadınlara.konsantre olamiyorum calisamiyorim diyor .durduk yere gulmesi sinirimi bozuyor diyorYaşınız kaç ? Derdini paylaşacak hiç mi iş arkadaşın( Çalışıyorsan),kuzenin filan yok ?çok yalnız kalmışsın ve bu Yüzden eşini hayatının merkezine aldın.Eşine güven sorununun temelinde kendine güvensizlik yatıyo olabilir mi? Keşke çevreni genişletsen,bir aktivitelere filan katılsan Kafanı dağıtsan.herkesin karakteri farklı ,rahat biri demekki ,hayat dolu.Eşinin ilgisini kadının çektiğini mi düşünüyorsun ?
O zaman ortada kıskanılacak bir durum yok.sebep yokken gülen insanların sinirlerinin bozuk olduğunu düşünüyorum ben.bu kişiler sonra bi köşede gidip intihar ediyorlar,tanıdıklarım var.Sebepsiz gülüyorsa vardır bir tuhaflıkYok öyle birsey düşünmüyorum esimde rahatsız oluyor sürekli kahkaha atan kadınlara.konsantre olamiyorum calisamiyorim diyor .durduk yere gulmesi sinirimi bozuyor diyor
..... açığı, Kapalısı, genci, yaşlısı, her çeşit insanlarımız var... bu nedenle günlük hayatta kendinize bir uğraş bulursanız, aklınıza sürekli getirmemeye çalışın.. kimsenin günahını da almazsınız böylece..Ben sanki çok memnumum bu durumdan kavga etmekten sanki haz aliyorum.kendime engel olamıyorum.kiskanclik bir hastalıktır kurtulmaya calisiyorum bana destek vereceklerine yerin dibnine sokuyorlar. Gerçekten yardım istiyorum.kisknclik krizi geldiğinde telefonu elime alıp birini arayacak kimsem yok.oyuzden buraya yazdim ama.pişman oldum
Ee işte eşiniz de sizin gibi hoşlanmıyormuş sorun nerde??Yok öyle birsey düşünmüyorum esimde rahatsız oluyor sürekli kahkaha atan kadınlara.konsantre olamiyorum calisamiyorim diyor .durduk yere gulmesi sinirimi bozuyor diyor
Ay ne komiksiniz bi de kavga ederek zavallı durumuna düşürüyorsunuz kendinizi.Kadının kocanıza özel bi davranışı da yok üstelik kocanıza güvenmiyosunuz kendinize güvenmiyosunuz hayat zehir oluyor sonra.
Yaşasın kahkaha atan özgüvenli kadınlar![]()
O zaman ortada kıskanılacak bir durum yok.sebep yokken gülen insanların sinirlerinin bozuk olduğunu düşünüyorum ben.bu kişiler sonra bi köşede gidip intihar ediyorlar,tanıdıklarım var.Sebepsiz gülüyorsa vardır bir tuhaflık
Her kahkaha atan müthiş özgüvenli diyemeyiz elbette.Ama gülmenin ardında bile bi şey arayan bi toplumuz buna rağmen gülebilmek büyük başarı.Bakın siz bile dikkat cekmek icin diye yapıştırmışsınız yargıyı aslında bize ne yani isteyen istediği gibi güler.Kimin ne dediğini takmadan bunu yapabilmek gayet özgüvenli bi davranış gibi görünüyor banaKonu sahibini haklı görmüyorum da her kahkaha atan özgüvenli değil ya. Öyle algı yaratılıyor sadece.
Bizim işyerinde de var bir değişik. Bir şey anlatırken kendi kendine kahkaha atıyor abartılı şekilde. Anlatılan kişiler sus pus bakıyor.Bazı şeylere abartılı tuhaf sesler çıkararak tepki gösteriyor dikkat çekmek için. Çekiyor da tabi.. Ama bilen biliyor tabi..
![]()
Her kahkaha atan müthiş özgüvenli diyemeyiz elbette.Ama gülmenin ardında bile bi şey arayan bi toplumuz buna rağmen gülebilmek büyük başarı.Bakın siz bile dikkat cekmek icin diye yapıştırmışsınız yargıyı aslında bize ne yani isteyen istediği gibi güler.Kimin ne dediğini takmadan bunu yapabilmek gayet özgüvenli bi davranış gibi görünüyor bana
Eşimle bu konu yüzünden çok tartışıyoruz kıskanıyorum diyorsunuz sonra da eşim rahatsız oluyo bu kadından diyorsunuz. Eşiniz kadını anlatıp rahatsız olduğunu söylediği icin mi kavga ediyorsunuz neden konuyu saptırdınız şimdi?Yok öyle birsey düşünmüyorum esimde rahatsız oluyor sürekli kahkaha atan kadınlara.konsantre olamiyorum calisamiyorim diyor .durduk yere gulmesi sinirimi bozuyor diyor
Sebosun karisi dusunsun. Size ne elalemin saygisindan boyutundan vsden ki? Hayatta aklima gelmez esimin is yerindeki filanca kadin nasil guluyor,ustayla nasil konusuyor diye dert etmek. Ilginc bir insansiniz veya bos vaktiniz cok. Ama bir mesajinizda dediginiz mantikli bir cumle var “kiskanclik bir hastaliktir” dogru. Ama bu hastaligin tedavisi var psikologlarda. Bir arkadasim online terapi almisti hatta. Siz de boyle bir yardim alabilirsiniz daha da uygun fiyatli oluyorNeşeli olmak başka birsey ama yeni geldiği bir eve adımını atar atmaz kahkahayı basmak farklı birsey.daha beni tanımıyor eşimi tanımıyor .50 yasindaki ustaya seboş demek bambaşka saygı boyutunu aşıyor
Size niye dert oldu bu kadar???Konu sahibi ,kadının gülmesinden rahatsız Olduğum ,eşimi de bundan dolayı kıskandığım için "özür dilerim "
de ki rahat etsin arkadaşlar !