E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Selam arkadaslar nasıl bir sorun anlamıyorum,
kıskanç sevgılım var evet çok mu sorun hepinizin ortak sorunu denebilir mi,
msnde olmamı istiyor ama msnim açık diye kıskanıyor, facebookum var diye kapa diyor önce ilişkide yap yada kapa dedi ilişkide durumuna getirdim neyse o konu kapandı ya da ben kapadım yeter.
msn dedi yeni bir msn açtım sadece onu ekledim o açık duracak ben evdeyim dedim tamam dedi ama yetmiyor sanki.
bir de konusurken tehdıtkar konusuyor gıbı nasıl canım? deyınce duzeltıyor
ınanılmaz yıne kıskanclık kıskacına aldı beni delirtiyor, bır evvelkı sevgılım de kıskanıyordu onun kıskanması guzel gelıyordu bu kasvetlı kıskanıyor ya da bana oyle gelıyor.
tatlı bır kıskanclık degıl cunku sınırlendırıyor sız ne yapıyorsunuz
sabredıyorsunuz oylemı ?
evlenmeyı de dusunuyorduk mutlu olduk dıyorum ama bu kac gundur kıskanıyor sabrettıkce daha da artttıgını sanıyorum
sadece sabır mı edıyorum onu sakinlestırmeye calısmıyor muyum bılmıyorum.

sız neler yapıyorsunuz önlemlerınız nedır paylasırsanız sevınırım.
kıskanç sevgılım var evet çok mu sorun hepinizin ortak sorunu denebilir mi,
msnde olmamı istiyor ama msnim açık diye kıskanıyor, facebookum var diye kapa diyor önce ilişkide yap yada kapa dedi ilişkide durumuna getirdim neyse o konu kapandı ya da ben kapadım yeter.
msn dedi yeni bir msn açtım sadece onu ekledim o açık duracak ben evdeyim dedim tamam dedi ama yetmiyor sanki.
bir de konusurken tehdıtkar konusuyor gıbı nasıl canım? deyınce duzeltıyor
ınanılmaz yıne kıskanclık kıskacına aldı beni delirtiyor, bır evvelkı sevgılım de kıskanıyordu onun kıskanması guzel gelıyordu bu kasvetlı kıskanıyor ya da bana oyle gelıyor.
tatlı bır kıskanclık degıl cunku sınırlendırıyor sız ne yapıyorsunuz
sabredıyorsunuz oylemı ?
evlenmeyı de dusunuyorduk mutlu olduk dıyorum ama bu kac gundur kıskanıyor sabrettıkce daha da artttıgını sanıyorum
sadece sabır mı edıyorum onu sakinlestırmeye calısmıyor muyum bılmıyorum.

sız neler yapıyorsunuz önlemlerınız nedır paylasırsanız sevınırım.