Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzucuğuna sahip çık kurtlar ham diye kapmasınKızlar merhaba Ben geçen hafta şu "kuzucum" konusunu açan arkadaş :) çok eleştirmiştiniz hatırlarsınız. Bizim kuzucumla aramızdaki tartışmaların çoğu kıskançlıktan çıkıyor, benim kıskançlığımdan. Onun bana göre daha sosyal bi hayatı var, etrafındaki tüm kız arkadaşlarını uzaklaştırmış olsam da mesela çalıştığı yerde bi sekrter var üniversite öğrencisi bi kız , orda sevgilim bir aydır çalışıyor, sevgilim şu an benden uzakta başka şehirde Ama mesela o sekreter işle alaklı mailler atıyor günlük raporlar gönderiliyor vs derken maillerin arkası gelmiyor alakasız konularda da mailler atıyor, bunlar sadece görebildiğim mailleri, telefonundan da ulaşmıyor mu acaba falan derken yine ben dayanamayıp karışınca ben çok kıskanç vs oluyorum tartışma çıkıyor. O beni kıskanmadığından tartışma konusu o taraftan olmuyor sonra abartan ben oluyorum onun gözünde. O beni kıskanmıyor değil, kıyameti bile koparır da Benim kıskanılacak hiçbir haltım yok hayatımda Anasının dizinin dibinde oturan dümdüz bi kızım yani, ara sıra ona da kıskanmaya sebep olsa dengeleyeceğiz o zaman bana kızmaya yüzü olmayacak gibi geliyor ama onu kıskandıracağım birileri bile yok napıcam ben ya
Ya ben onu kızların olduğu bütün ortamlardan olabildiğince soyutlamışken kasıtlı bi şekilde böyle bişey yapmama çok kızar diye de korkuyorum Çaktırmadan yapmam gerekHiç gerekli değil ama illa istiyorsan onun tanımadığı çevreye gir. Bi kursa falan git. Yeni arkadaşlar edin. Ne okudun ne iş yaparsın bilmem ama. Kariyer için önemli bi kursa git dil kursu bilgisayar kursu gibi.
Allah'ım kurbanda geliyor keserim senin kuzunu yeminle![]()
Liseden kız arkadaşlarla buluşmuştuk uzun süreden sonra Kuzumla aynı ünide okuyor arkadaşım Sizin ordaki şunlar vs yok mu falan diye konuşuyorum Aman onlar da senin kuzunu yiyeceklerdi dedi Kıza saldırdımKuzucuğuna sahip çık kurtlar ham diye kapmasın![]()
Boğa demesek öküz daha uygun
evlenemden önce hepsi tasmalı kuzu
evlendikten sonra boğa![]()
Yaş kaç?Okuyom ben ya :)
ay bamya diyesimde geldiBoğa demesek öküz daha uygun![]()
21 ama 22 ye azcık kaldıkız sen kaç yaşındasın?
senin bu kuzun yüzünden başına gelecek var benden söylemesiLiseden kız arkadaşlarla buluşmuştuk uzun süreden sonra Kuzumla aynı ünide okuyor arkadaşım Sizin ordaki şunlar vs yok mu falan diye konuşuyorum Aman onlar da senin kuzunu yiyeceklerdi dedi Kıza saldırdım![]()
Yook ya sen ne sandın Benim kzuum onlara bakar diye korkuyorum mu Aslaa Kendimden şüphe etsem ondan etmem öyle ADAMdır sevdiğim Kızlar fenaTüm kız arkadaşlarınımı uzaklaştırdın...
Sana biraz özgüven lazım bu şekilde nasıl devam etmeyi duşunuyosun
Özgüven şart