- Konu Sahibi ozlemvetatlicadi
-
bence yerinde bir kıskançlık yapmışsın
sana kız arkadaşlarına bile giderken tantana yapıyorsa
kendiside içinde eski kız arkadaşınında olsuğu arkadaş grubuyla çıkamaz o zaman
sana erkek ark. eklemene izin vermiyorsa kendiside eklemeyecek
yok öyle,ben yaparım erkeğim,sen yapamazsın
biz nişanlıysak evlili için adım atmışsak birbirimizin hoşlanmadığı şeyleri yapmıycaz
sadece tek taraflı olmaz bazı şeyler
Ya bilmiyorum kızlar belki ben abartttım ama her zaman benden bi açıklama bekliyorsa,kendisinin de bi açıklama yapması gerekmez mi?Öğlen bir den gece 10 a kadar doyamadılar birbirlerine,oysaki akşam bize gel demiştim.Facebook zaten ayrı bi konu,o konu hakkında konuşmuştuk benimde erkek arkadaşlarım var onları eklememi istemiyorsan sende kız arkdaşlarını eklemiceksin dedim.
Şimdi zaten özür dileyemem bi süre görüşmesek iyi olacak sanırım
ay şu feysbuk meysbuk olaylarini hiç anlamıyorum zaten
ne gerek var böyle huzurkovan tarzı alengirli işlere
yiyim feysbuku yaa
iptal ediverin üyeliklerinizi
benim façabukum yokkkkk :)))
canım bence yerinde kıskançlık yapmışsın.yani haklsın sonuna kadar.ama bence çek bir konuş yüzyüze.
arkadaşım böyle ilişki olurmu? kız arkadaşına gideceksin , saatlerce dil döküyorsun..yarın senide çalıştırmaz,eve kapatır bu:)) ne kadarda saçma.sonrada sen hesap soruna üste çıkıyor.ben bu manzarayı hatırlıyorum.:))hep böyle olur..tabiiki ona bilgi ver ama senin için tehlikeli olmayacak bi yere gitmek için de saatlerce dil dökmen saçma....keşke söyleseydin gördüğün şeyi ve neden gitmesini istemediğini.belki olaylar farklı gelişirdi..
canım bak;
elbette haklı yanların var...Ama her yönünü iyi düşünmen lazım olayın,
Sen arkadaşına giderken onca dil döküyormuşsun ama bu her zaman mı böyle sadece askerdeyken mi bu kadar kıskanç nişanlın...Ya da bir yere giderken yaptığı bu vurdumduymazlık her zaman mı böyle sadece asker iznine geldiğinde mi oldu?
Malum askerlik dönemi, erkeklerin kendini her zamankinden daha erkek hissettiği, daha vururum kırarım her istediğimi yaparım dediği, kıskanç olduğu dönemlerdir...Rahatsız olduğun şeyler için bağırıp çağırmadan güzellikle konuşsaydın, ya da ben de geliyim aşkım arkadaşlarınla ben de tanışmış olurum deseydin, ne bileyim seni o kadar çok özledim ki seninle 1 saniye mi kaybetmek istemiyorum deseydin, baktın olmadı mı tamam canım akşam sen gelene kadar uyumam ben, döndüğünde görüşürüz bitanem filan deseydin inan bana herşey daha farklı olurdu...
İnan bu alttan almak değil,biz kadınların, olayları ne kadar olumsuz olursa olsun kendi lehimie çevirebileceğimizi düşünüyorum
Ya bilmiyorum kızlar belki ben abartttım ama her zaman benden bi açıklama bekliyorsa,kendisinin de bi açıklama yapması gerekmez mi?Öğlen bir den gece 10 a kadar doyamadılar birbirlerine,oysaki akşam bize gel demiştim.Facebook zaten ayrı bi konu,o konu hakkında konuşmuştuk benimde erkek arkadaşlarım var onları eklememi istemiyorsan sende kız arkdaşlarını eklemiceksin dedim.
Şimdi zaten özür dileyemem bi süre görüşmesek iyi olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?