- Konu Sahibi ahirimsensin
-
şu an size iyi davranıyorsa siz yatın kalkın da şükredin derim ben
yani sevgiliniz gayet hafif bi tepki vermiş. elin adamı bebeğim diyo, içtiğiniz günleri anlatıyo yok biz şöyle iyiydik şöyle günlerimiz oldu diye sevgilinizin gururunu kıracak herşeyi söylüyo ve sevgiliniz sadece kıskanıp kırılıyorsa siz çok şükredin okurken ben oha oldum şahsen.
kesinlikle sizi kınamak amacında değilim herkes kınadığını yaşarmış ama bence de biraz geniş olmaktır bu.
şu an size iyi davranıyorsa siz yatın kalkın da şükredin derim ben
yani sevgiliniz gayet hafif bi tepki vermiş. elin adamı bebeğim diyo, içtiğiniz günleri anlatıyo yok biz şöyle iyiydik şöyle günlerimiz oldu diye sevgilinizin gururunu kıracak herşeyi söylüyo ve sevgiliniz sadece kıskanıp kırılıyorsa siz çok şükredin okurken ben oha oldum şahsen.
kesinlikle sizi kınamak amacında değilim herkes kınadığını yaşarmış ama bence de biraz geniş olmaktır bu.
Artık insanlar canım,tatlım,bebeğim gibi kelimeleri o kadar çok kullanıyorki ağız alışkanlığından dolayı hiç istemediğiniz birisine de bunları kullanabiliyorsunuz... Eğer konu sahibinin arkadaşı asılıyor olsaydı bu kelimenin yanında davranışlarıyla da bunu gösterirdi bence... Eski günlerden bahsetmesi neden genişlik olarak algılanıyor... Sonuçta sevgilisi yokken beraber zaman paylaşmışlar... Sevgilisi kendisinden önce yaşadıkları için konu sahibini suçlayamaz buna hakkı yok bence...
Kusura bakma ama sevgilin hakli... Bebegimler falan.. Yok eskiden sevgililer gununde icerdikler falan...
Kldirmaai icin zaten mideai genis olmasi gerekirdi. Sevgilin hakli, sevgilini seviyorsunki birliktesin o halde etrafinda olan arkadaslarinla sami iyetin dozunu ayarla, uyar onlari
canm evet herkes kullanıyor bu kelimeleri ama sevgilim kimseye kullanmıyor o yüzden garip geliyor ona
uzun süreli arkadaşlığım bitmek üzere ama haklı yere mi o konuda sorularım var iştee
Dediklerinde haklı olabilirsin belki çok samimi bir arkadaşın olabilir ama sevgilin kıskanmakta haklı sen kendini onun yerine koy bir kız yada eski bir arkadaşını sevgiline bebegim falan yada başka bir söz söylese sen kıskanırmısın bence hata o arkadaşında ne kadar eski bir arkadaşta olsa sana sevgilinin yanında öyle hitap etmemeliydi bu benim düşüncem tabi herkesin düşüncesi farklı
Karakterler farklı sonuçta... Erkek arkadaşın ben söylemiyorum diye başka erkekten duyduğunda art niyet aramamalı... Benim bir erkek arkadaşım var mesela ağzından canım,tatlım kelimesini düşürmez... Hatta bir kere benzinciye sağol tatlım demiştiBana ilişki için arkadaşlarından vazgeçmek pek etik gelmiyor
bende işte vazgeçmek istemiyorum keşke düzeltmenin yolu olsa
askerdeyken seni ararım demişti
sevgilimde ne aramması insan ailesini sevgilisini ara seni neden arıyor ya falan dedi
bunuda kıskanmış
Siz arkadaşınızı hiç uyardınız mı? Ya da bu şahıs hep böylemiydi size karşı?
bayanlar ve erkekler bu konuda çok farklı maalesef. biz bayan olarak daha masumca insanca düşünüyoruz ama erkekler çok pis olabiliyorlar bazen.
uzun yıllara dayanan bir arkadaşlığınız varmış ancak bir erkek öyle gevşek gevşek konuşuyosa ben onda iyi niyet arayamam. uçan memeli falan o tarz seviyesiz erkekler önce böyle nabız yoklarlar. siz iyi niyetinizden dolayı kalbini kıramazsınız sert bi tepki vermezsiniz. o da daha saygızıslaşmaya başlar maalesef biz bayanlar da çat diye sert çıkışamıyoruz.
elbette kimse geçmiş arkadaşlığıyla yargılanamaz ancak adam gelip sevgilisinin yanında böyle alttan üstten konuşuyosa bu hem konu sahibinin sevgilisine hem de konu sahibine saygısızlık oluyor. mesele bi arkadaşlık olması değil adamın saygısız hareketleri
bi de size böyle anlatıyorum da ben de böyle gevşek tiplere ağzının payını veremiyorum sonra yüz vermiş gibi oluyorum. ama böyle bi durum yaşansa erkek arkadaşıma hak verirdim
bu arkadaşım olcak saftirik bir kezde bana hostes olmak istiyorum dediğimde sevgilimin yanında uçan memeli mi olcan dedi
sevgilim katlandığım yeter artık dedi bnu anlatıp
Canım bana göre böyle bir insanla arkadaşlık olmaz zaten sen hostes olacam diyorsun onun verdigi cevaba bak bu tür insanlar için kendini üzme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?