kıskançlık krizi

ahirimsensin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
380
2
0
Ankara
kızlar daha önce yazmıştım sevgilim birden soğuklaşmıştı bana..o gün yanımıza benim 10 yıllık bir erkek arkadaşım gelmişti ve sevgilim onu eskiden severdi..neyse çocuk bana bebeğim dedi sevgilimin yanında..askerdeyken seni ararım dedi...sevgilimde kıskanmış
günlerdir soruyorum ne oldu diye söylemiyor gece artık dayanamadım buluşunca söyleyeceğim dedi hayır diye ısrar ettim...bende soğumuş o çocuk bana nasıl sevgilim gibi davranırmış..bu kadar geniş değilmiş bu durumu düzeltmezsem benden ayrılırmış

bende bu ayrılmak için sebep mi yani tamam kıskanmış olabilirsin ama halledebilirdik kafanda kurup soğumana gerek yoktu dedim
yok biz normalde nasıl msjlaşamıyomuş onla acaba ben ona nasıl yüz vermişsem bana bebeğim diyebiliyomuş sanki sevgili gibiymişiz 3 5 ayda bir görüşüyoruz halbuki

benim bu saf arkadaşım eskileri anlattı sevgilime biz ahirimsensinle hergün buluşurduk sevgililer gününde yalnızdık içerdik falan diye

sevgilim resmen kıskançlık krizlerine girmiş o çocuğu çok iyi tanıdığı halde eskiden onu hiç kıskanmam dediği halde ben hep alttan aldım tamam dedim öyle barıştık sizce sevgilim halı o kadar yani arkadaşım sonuçta ama kız olsa savunurdum erkek olduğu içinde pek bişey yapamadım ya ben o ya demeye getirdi

gereksiz kıskançılktan başka bişey değil aslında

şuan çok iyi davranıyor bana çünkü gece tamam dedim hep tamam haklısın rahatsız olabilirsin hallederiz ama onla aramızda öyle bişey olamaz falan dedim

Son düzenleme:
şu an size iyi davranıyorsa siz yatın kalkın da şükredin derim ben

yani sevgiliniz gayet hafif bi tepki vermiş. elin adamı bebeğim diyo, içtiğiniz günleri anlatıyo yok biz şöyle iyiydik şöyle günlerimiz oldu diye sevgilinizin gururunu kıracak herşeyi söylüyo ve sevgiliniz sadece kıskanıp kırılıyorsa siz çok şükredin okurken ben oha oldum şahsen.

kesinlikle sizi kınamak amacında değilim herkes kınadığını yaşarmış ama bence de biraz geniş olmaktır bu.

canm valla uzaktan okusam bende genişlik derim ama çockluğumuz beraber geçti diye ben arkadaşımda art niyet aramadım yoksa sevgilimde haklı yani bebeğim demesi hoş değil

bu arada benim kız arkadaşlarımda benim sevgilime hep canm diyorlar sevgilime kzıyordum o da banane senin arkadaşların yüz verme o zaman diyor
yani sınıfta merhaba dediğim kişiler samimi kız arkadaşlarım değil
kıskançlık işleri karışık valla :18:

bu arkadaşım olcak saftirik bir kezde bana hostes olmak istiyorum dediğimde sevgilimin yanında uçan memeli mi olcan dedi
sevgilim katlandığım yeter artık dedi bnu anlatıp

Artık insanlar canım,tatlım,bebeğim gibi kelimeleri o kadar çok kullanıyorki ağız alışkanlığından dolayı hiç istemediğiniz birisine de bunları kullanabiliyorsunuz... Eğer konu sahibinin arkadaşı asılıyor olsaydı bu kelimenin yanında davranışlarıyla da bunu gösterirdi bence... Eski günlerden bahsetmesi neden genişlik olarak algılanıyor... Sonuçta sevgilisi yokken beraber zaman paylaşmışlar... Sevgilisi kendisinden önce yaşadıkları için konu sahibini suçlayamaz buna hakkı yok bence...

canm evet herkes kullanıyor bu kelimeleri ama sevgilim kimseye kullanmıyor o yüzden garip geliyor ona
uzun süreli arkadaşlığım bitmek üzere ama haklı yere mi o konuda sorularım var iştee

Kusura bakma ama sevgilin hakli... Bebegimler falan.. Yok eskiden sevgililer gununde icerdikler falan...

Kldirmaai icin zaten mideai genis olmasi gerekirdi. Sevgilin hakli, sevgilini seviyorsunki birliktesin o halde etrafinda olan arkadaslarinla sami iyetin dozunu ayarla, uyar onlari

canm artık sevgilim onla görüşmeme müsade etmeyecek bence artık uyarmak içinde geç sanırım

Dediklerinde haklı olabilirsin belki çok samimi bir arkadaşın olabilir ama sevgilin kıskanmakta haklı sen kendini onun yerine koy bir kız yada eski bir arkadaşını sevgiline bebegim falan yada başka bir söz söylese sen kıskanırmısın bence hata o arkadaşında ne kadar eski bir arkadaşta olsa sana sevgilinin yanında öyle hitap etmemeliydi bu benim düşüncem tabi herkesin düşüncesi farklı

canm evet herkes kullanıyor bu kelimeleri ama sevgilim kimseye kullanmıyor o yüzden garip geliyor ona
uzun süreli arkadaşlığım bitmek üzere ama haklı yere mi o konuda sorularım var iştee

Karakterler farklı sonuçta... Erkek arkadaşın ben söylemiyorum diye başka erkekten duyduğunda art niyet aramamalı... Benim bir erkek arkadaşım var mesela ağzından canım,tatlım kelimesini düşürmez... Hatta bir kere benzinciye sağol tatlım demişti Bana ilişki için arkadaşlarından vazgeçmek pek etik gelmiyor

Son düzenleme:

canm zaten kendmi onun yerine koydum gece yoksa hayatta öyle sakin kalamazdım benle onu kıskanmasına ama bu o eski arkadaşımın hatası
birde cins cins konuştu bana kız ayarla diye bende ama yeni ayrıldın sevgilinden dedim ya illa sevmek mi lazım falan diye konuştu kendince şaka yapıyor ama sevglimde haksız değil ki öyle erkekle arkadaşlık yapmamı istemez yani :44:

Son düzenleme:

bende işte vazgeçmek istemiyorum keşke düzeltmenin yolu olsa
askerdeyken seni ararım demişti
sevgilimde ne aramması insan ailesini sevgilisini ara seni neden arıyor ya falan dedi
bunuda kıskanmış

bende işte vazgeçmek istemiyorum keşke düzeltmenin yolu olsa
askerdeyken seni ararım demişti
sevgilimde ne aramması insan ailesini sevgilisini ara seni neden arıyor ya falan dedi
bunuda kıskanmış

Siz arkadaşınızı hiç uyardınız mı? Ya da bu şahıs hep böylemiydi size karşı?

bayanlar ve erkekler bu konuda çok farklı maalesef. biz bayan olarak daha masumca insanca düşünüyoruz ama erkekler çok pis olabiliyorlar bazen.

uzun yıllara dayanan bir arkadaşlığınız varmış ancak bir erkek öyle gevşek gevşek konuşuyosa ben onda iyi niyet arayamam. uçan memeli falan o tarz seviyesiz erkekler önce böyle nabız yoklarlar. siz iyi niyetinizden dolayı kalbini kıramazsınız sert bi tepki vermezsiniz. o da daha saygızıslaşmaya başlar maalesef biz bayanlar da çat diye sert çıkışamıyoruz.

elbette kimse geçmiş arkadaşlığıyla yargılanamaz ancak adam gelip sevgilisinin yanında böyle alttan üstten konuşuyosa bu hem konu sahibinin sevgilisine hem de konu sahibine saygısızlık oluyor. mesele bi arkadaşlık olması değil adamın saygısız hareketleri

bi de size böyle anlatıyorum da ben de böyle gevşek tiplere ağzının payını veremiyorum sonra yüz vermiş gibi oluyorum. ama böyle bi durum yaşansa erkek arkadaşıma hak verirdim

bende tepki veremiyorum erkeklere kız olsa mutlaka hallederim ama neden böyle yapıyoruz bilmiyorum

Canım bana göre böyle bir insanla arkadaşlık olmaz zaten sen hostes olacam diyorsun onun verdigi cevaba bak bu tür insanlar için kendini üzme derim

Boyle bir seyi onun eski bir kiz arkadasi yapsaydi eminim kiyameti koparirdin. :)

Bence de sevgilin hakli yani. Cok yakin arkadasin olabilir bu kisi ama, sevgilinin yaninda soyleyecek sey var, soylenmeyecek sey var. Yanlis anlasilmalara mahal vermemek icin biraz daha dikkatli olmasi gerekirdi. Zaten o hostes orneginde de bu arkadasinin patavatsiz biri oldugu anlasiliyor. Arkadasligin biter mi bilemem ama bu ikisini bir araya getirmeye devam edersen daha cok aran bozulur sevgilinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…