kıskançlık krizi

Saftrik dediğiniz arkadaşınız hicte saftrik falan değil.
Ya ne yaptığını gayet iyi biliyor ve ona göre konuşuyor, yada baya dengesiz ve ne dediğinin farkında değil.

Ama bana biraz çakal gibi geldi.

erkege hic yakistirmiyorum öyle sevgi pütürcügü sözlerini, erkek dedigin agir olur efendi olur :ssz:
esinden baskasina bebeem filan :19: sonra böyle benzinciye agzindan tatlim lafi kacar iste :30:benzincide onun hakkinda ne düsündügü malum:27:

ucan memeli :37:amman ne espiri :25::35:ne öyle civik civik $frech03.gif

sevgilinin bir kız arkadaşı senin yanında bu kadar samimi olsa değil 10 yıllık arkadaş aynı yere doğmuş olsalar da burnundan getirirdin değil mi dua et hemen kapatmış konuyu:)

Arkadaşlığınız ne kadar eskide olsa bu davranışları saflık filan değil bence,sevgilinin yanında sana bebeğim demesi hiç normal birşey değil o sana bebeğim derse sevgilin ne diycek,yani arkadaş da yerini üslubunu bilmeli.
uçan memeli filan demiş ne kadar ayıp,kız olsun erkek olsun böyle cıvık tipleri hiç sevmem
bence sevgilin iyi tahammül etmiş canım
bana sevgilimin yanında biri böyle dese felaket olurdu yada bi kız ona öyle söylese boğardım kızı:))

Bence sevgilinle aranı bozma arkadaşın yüzünden..

burda kalmayı planlayan sevgilim soğukken tecili bozcam askere gitcem demeye başlamıştı tamda kpss tercih zamanı durduk yere gidiyodu çocuk elimden :37:

Son düzenleme:
valla canım senin sevgilin az bile yapmış benim sevgilim olsa 50 kere bırakmıştı beni ben bi sanatçıyı beğenmesem yakışlı desem kıyamet kopuyor ben ne 10 yıllık arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım kız arkadaşlarımı bile sevgilim huyunu suyunu beğenmiyor diye bence sevgilinin gönlünü al arkadaşınada durumu izah et gerçek dostunsa anlayışla karşılayacaktır eminim...

Çok sabırlı bir sevgilin var. Ben olsam böyle birini bulmuşum dikkat ederdim :)
Anlattığın kadarıyla arkadaşın rahat bir insan. Sevgilinin rahatsız olması normal.
Mümkün olduğunca arkadaşınla aranı açmaya bak derim.

Back
X