Kıskançlık krizim

Nurcan624

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
135
28
28
31
Kizlar 2 bucuk yildir evliyim esim evlendikten sonra butun kiz arkadaslariyla irtibati kesti iste aradan 2 yil gecti bugun eski arkadaslariyla watsaptan konusmaya basladi benimde icim icimi yiyor cok kiskaniyorum benim nasil demek arkadasin yoksa Onunda kiz arkadasi olmasin sizce kiskancligim yersiz mi

Esimi cok seviyorum o yuzden ailesinden bile kiskaniyorum bazen
Sağlıklı bir durum değil ama bu. Hadi kız arkadaşlarından kıskanıyorsunuz diyelim ki bence bu da abartı bir davranıştır, durduk yere kıskanmamak gerekir ama hadi buna makul olabilir diyelim fakat aileden kıskanmak:(

Bana gelince kardrsleriyle bile konusmam yasak ama beyefendi kiz arkadaslariyla mesaj lasiyor Peki ne yapmaliyim Bu durumda

Ama Bu benim hosuma gidiyor onunla ilgili Bi Sikayetim yok esimi nasil uzaklastirabilirim kiz arkadaslarindan

Bana gelince kardrsleriyle bile konusmam yasak ama beyefendi kiz arkadaslariyla mesaj lasiyor Peki ne yapmaliyim Bu durumda
Niye böyle bir yasak var ve siz neden böyle bir yasağa sessiz kalıyorsunuz?
Eşinizin kardeşleriyle konuşmanızı yasaklaması size ve kardeşlerine hakarettir, bilmem farkında mısınız?
Konuşma kardeşlerim sapık, konuşma sana güvenmiyorum anlamına gelen bir davranıştır bu.
Sanırım gençsiniz ve yeni evlisiniz, ben böyle eşi kapıya koyarım, net.
Eşinizle konuşmanızı ve evliliğinizden karşılıklı yasakları kaldırmanızı tavsiye ederim bir büyüğünüz olarak.

nasıl yani eşiniz sizi kardeşlerinden mi kıskanıyor ?
eşin daha bir umutsuz vaka imiş..

O konu sahibini kardeşlerinden konu sahibi de kocasını kardeşlerinden kiskaniyormus

Bi şarkı vardı 13 14 yaşında bir kardeşim var seni ondan bile kiskanıyorum diye o aklıma geldi :KK70:

Niye böyle bir yasak var ve siz neden böyle bir yasağa sessiz kalıyorsunuz?
Eşinizin kardeşleriyle konuşmanızı yasaklaması size ve kardeşlerine hakarettir, bilmem farkında mısınız?
Konuşma kardeşlerim sapık, konuşma sana güvenmiyorum anlamına gelen bir davranıştır bu.
Sanırım gençsiniz ve yeni evlisiniz, ben böyle eşi kapıya koyarım, net.
Eşinizle konuşmanızı ve evliliğinizden karşılıklı yasakları kaldırmanızı tavsiye ederim bir büyüğünüz olarak.
Aslinda esim maneviyati yuksek bir insan o yuzden konusmami istemiyor

Back
X