gerçekten sinir bozucu bi durum( eşin neden alıyo onu, yani baskası yok mu?? yani onun üstüne vazife mi bu ya?? ne sinir bi durum bu...o kadar birlikte geçen süre zarfıı var....bu kadar zaman arabada gidip geliyolar,, acilen bu işe el atmalısın ve o kadını almaya aslaaa gitmesin, egerki sen kıskanıyosan zaten bişeler hissetmişsindirde bu hislere kapılmışsındır, kadınlar hisseder...
offffff...
çok sinir bozucu..
bende olsam çatlardım valla...
konuş nişanlınla...
zaten ne yaptırırsan nişanlıyken yaptırırsın evlenince herşey daha zor oluyo...
benimde eşimin iş yerinde bi kız vardı kız evlendi işten ayrıldı yine konuşuyolardı arıyodu ikidebir fln ooooooooooo dünyaları yıktım....
evine davet etti gitmedim kocamıda göndermedim..
bende ondan nefret ediyorum....
ama büyük arıza çıkardım şimdi ses seda yok...
kızlar bana yardım edin ne olur yaaa artık sinirden kudurmak üzereyim.
nişanlımın çalıştığı firma gebzede. çalışanların bir kısmı gebzede bir kısmıda ist da oturuyor. sanayi bölgesinde olduğu için ulaşım yok ve çalışan pazarlama elemanları çalışanları iş yerine bırakıyor. gelelim kıskançlık krizine girmeme sebep olan şeye.
bu şirkette müdür opsiyonuyla çalışan bayan istanbulda oturuyor. normalde ordaki satışçı alıyor onu ama o olmadığı zamanlarda nişanlım izmitten istanbula onu almaya yada bırakmaya gidiyor. bu beni çıldırtıyo. hangi iş yeri yapar bunu. sabahın köründe izmitten ist almaya gidiyo yada gebzeden ist bırakıp izmite evine geliyo eve gelmesi 11 leri buluyo. beraber geçirdikleri bu süreç beni deli ediyor. nefret ediyorum istemiyorm.
bide bu kadın benim nişanıma da geldi sırf tanışmak için masalarına gittim selam verdim. fakat giderken sadece nişanlımı öptü ve gitti benim yanıma uğramadı. nişanlımın ailesiyle tanıştı ama bana gülle güle bile demedi. öfke doluyum o insana karşı ve durumlarda deli gibi öfkeli oluyorum. bu yüzden çok kavga ettik kendime engel olamıyorum napıcam bilmiyorumfikir verin ne olur
canım bende arıza çıkardım ama değişen bişey yok mecburum diyo başka bişey demiyo. otobüsle gebzeye gelsin ordan alın diyorum ben diyemem öyle bişey diyo. boşuna canımı sıkıyomusum öyle diyo. şuda var
onun yanında sürekli arıyo beni içim rahat etsin diye. ama nişanda kızın yaptığını görünce telde aramasını bile yeterli görmüyorum artık sinir hastası oldum resmen yaa offf
defalarca konuştuk kavga ettik ama çaresi yok diyo başka bişey demiyo. mecburmuş vs vs yol parası alamaz zaten benzin şirket karşılıyo. sabah aldı onu akşam iş çıkışı bırakıcakmış yine. ne dicemi şaşırdım. çok üstüne gittimmi dırdırcı oluyorum ve benden uzaklaşır diye korkuyorum. ev kurucaz işe ihtiyacım var diyo. borçlarıda var oda kendi açısından belki haklı ama kim isterki nişanlısını öyle bi kadınla saatlerce aynı arabada.
güzellik olarak yanımdan bile geçemez ama burda o kadar çok şey okudum ki güzellikte bu gibi durumlarda devre dışı kalıyo maalesef. sanıırm bu olayın tek çözümü nişanlımın iş değiştirmesi. çünkü o kadınla aynı ortama gelebilme gibi bi şansımız yok
kızlar bana yardım edin ne olur yaaa artık sinirden kudurmak üzereyim.
nişanlımın çalıştığı firma gebzede. çalışanların bir kısmı gebzede bir kısmıda ist da oturuyor. sanayi bölgesinde olduğu için ulaşım yok ve çalışan pazarlama elemanları çalışanları iş yerine bırakıyor. gelelim kıskançlık krizine girmeme sebep olan şeye.
bu şirkette müdür opsiyonuyla çalışan bayan istanbulda oturuyor. normalde ordaki satışçı alıyor onu ama o olmadığı zamanlarda nişanlım izmitten istanbula onu almaya yada bırakmaya gidiyor. bu beni çıldırtıyo. hangi iş yeri yapar bunu. sabahın köründe izmitten ist almaya gidiyo yada gebzeden ist bırakıp izmite evine geliyo eve gelmesi 11 leri buluyo. beraber geçirdikleri bu süreç beni deli ediyor. nefret ediyorum istemiyorm.
bide bu kadın benim nişanıma da geldi sırf tanışmak için masalarına gittim selam verdim. fakat giderken sadece nişanlımı öptü ve gitti benim yanıma uğramadı. nişanlımın ailesiyle tanıştı ama bana gülle güle bile demedi. öfke doluyum o insana karşı ve durumlarda deli gibi öfkeli oluyorum. bu yüzden çok kavga ettik kendime engel olamıyorum napıcam bilmiyorumfikir verin ne olur
yokmu yardım edecek biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?