kıskançlık krizindeyim....

mmousee

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.420
1.246
448
kızlar bana yardım edin ne olur yaaa artık sinirden kudurmak üzereyim.
nişanlımın çalıştığı firma gebzede. çalışanların bir kısmı gebzede bir kısmıda ist da oturuyor. sanayi bölgesinde olduğu için ulaşım yok ve çalışan pazarlama elemanları çalışanları iş yerine bırakıyor. gelelim kıskançlık krizine girmeme sebep olan şeye.
bu şirkette müdür opsiyonuyla çalışan bayan istanbulda oturuyor. normalde ordaki satışçı alıyor onu ama o olmadığı zamanlarda nişanlım izmitten istanbula onu almaya yada bırakmaya gidiyor. bu beni çıldırtıyo. hangi iş yeri yapar bunu. sabahın köründe izmitten ist almaya gidiyo yada gebzeden ist bırakıp izmite evine geliyo eve gelmesi 11 leri buluyo. beraber geçirdikleri bu süreç beni deli ediyor. nefret ediyorum istemiyorm.
bide bu kadın benim nişanıma da geldi sırf tanışmak için masalarına gittim selam verdim. fakat giderken sadece nişanlımı öptü ve gitti benim yanıma uğramadı. nişanlımın ailesiyle tanıştı ama bana gülle güle bile demedi. öfke doluyum o insana karşı ve durumlarda deli gibi öfkeli oluyorum. bu yüzden çok kavga ettik kendime engel olamıyorum napıcam bilmiyorum fikir verin ne olur

gerçekten sinir bozucu bi durum ( eşin neden alıyo onu, yani baskası yok mu?? yani onun üstüne vazife mi bu ya?? ne sinir bi durum bu...o kadar birlikte geçen süre zarfıı var....bu kadar zaman arabada gidip geliyolar,, acilen bu işe el atmalısın ve o kadını almaya aslaaa gitmesin, egerki sen kıskanıyosan zaten bişeler hissetmişsindirde bu hislere kapılmışsındır, kadınlar hisseder...

offffff...
çok sinir bozucu..
bende olsam çatlardım valla...
konuş nişanlınla...
zaten ne yaptırırsan nişanlıyken yaptırırsın evlenince herşey daha zor oluyo...
benimde eşimin iş yerinde bi kız vardı kız evlendi işten ayrıldı yine konuşuyolardı arıyodu ikidebir fln ooooooooooo dünyaları yıktım....
evine davet etti gitmedim kocamıda göndermedim..
bende ondan nefret ediyorum....
ama büyük arıza çıkardım şimdi ses seda yok...

konu sadece kıskançlıkta değil nişanda yaptığı hareket ve nişanlım bu durumdan şikayetçi değil. mecburum diyo.
geçen akşam bana kurduğu cümle aynen şu " o kızın sabah 8.30 da işte olması lazım kaçta evden çıkması lazım biliyomusun dedi" şok oldum resmen. kız benden güzel değil ayrıca 2 3 yaş büyük. ama telde konuşmaları bile kahkahalarla gülmeler falan. o konudada uyardım ama yapıcak bişey yok. sabah aldı işe bıraktı bu akşam yine evine bırakıcakmış deliricem

canım bende arıza çıkardım ama değişen bişey yok mecburum diyo başka bişey demiyo. otobüsle gebzeye gelsin ordan alın diyorum ben diyemem öyle bişey diyo. boşuna canımı sıkıyomusum öyle diyo. şuda var
onun yanında sürekli arıyo beni içim rahat etsin diye. ama nişanda kızın yaptığını görünce telde aramasını bile yeterli görmüyorum artık sinir hastası oldum resmen yaa offf

Bence son derece haklısın.Ben olsam napardım bilemiyorum:26:

Hani vücut dili denen şey var ya siz zaten anlamışsınızdır o bayanın niyetini... Zaten sadece nişanlınıza veda etmesi de şahsen bana göre kıskançlık sebebidir ama haklı bir kıskançlık. Bilemiyorum canım bence yerden göğe kadar haklısın.:26:

Izmitten taa istanbula bir de geri dönüs :S
Gecen sefer TRye gittigimizde nisanlim bizi izmitten alip gebzeye götürüyordu.
Günde 4 saatini aliyordu bu olay.
Bir hafta neler cektik.
Nisanlin nasil dayaniyor ki buna acaba :S
Peki konustun mu nisanlinla söyledin mi bu durumdan hoslanmadigini?
Bence pek normal bisey degil bu.
Yanlis anlama ama acaba yol parasi filan mi aliyor bayandan?
Yani yoksa niye yapsin ki bunu devamli.
Nezaketen hadi bir defa iki defa yapilir.
Ama o yollar git gel bitmez ki :S
Bence acik acik söyle nisanlina böyle bisey yapmasini istemedigini.

Cok sinir bozucu... Bence nisanlinla bu konuyu konus... Ve rahatsiz oldugunu söyle..
Ozaman bence vazgeçér.. daha dogrusu.. Vaz geçmek zorunda.. Nisanlina sahip çik bence..

defalarca konuştuk kavga ettik ama çaresi yok diyo başka bişey demiyo. mecburmuş vs vs yol parası alamaz zaten benzin şirket karşılıyo. sabah aldı onu akşam iş çıkışı bırakıcakmış yine. ne dicemi şaşırdım. çok üstüne gittimmi dırdırcı oluyorum ve benden uzaklaşır diye korkuyorum. ev kurucaz işe ihtiyacım var diyo. borçlarıda var oda kendi açısından belki haklı ama kim isterki nişanlısını öyle bi kadınla saatlerce aynı arabada.
güzellik olarak yanımdan bile geçemez ama burda o kadar çok şey okudum ki güzellikte bu gibi durumlarda devre dışı kalıyo maalesef. sanıırm bu olayın tek çözümü nişanlımın iş değiştirmesi. çünkü o kadınla aynı ortama gelebilme gibi bi şansımız yok

canım cidden çok sinir bozucu bir durum ama nişanlının üzerine çok gitme bence kendini frenle çok üzerine gidersen sıkarsın onu bunu yapma

Ben olsam asla tahammül edemezdim. Ama benim nisanlimda cok kiskanctir bende kiskancim. Bu huyumuzu bildigimiz icinde cok dikkatli davraniyoruz bu tür konularda.

Gebze sanayide calisiyorsa is degistirmesi aslinda zor olmamasi gerekir.

Nisanlimdan biliyorum da kisa bir sürede yeni bir is bulmustu.

InsaAllah nisanlin bu konuda senin duygularini düsünür ve ona göre davranir. Kiskanclik cok kötü bir duygu cünkü.

Seni cok iyi anliyorum.

ben olsam işini değiştirmeye bile götürürdüm durumu.yada bu getir götür işlerini bir şekilde halletmesini isterdim olmuyorsa emir büyük yerdense işini değiştirsin olmaz böyle..

dün burdaki arkadaşlarımlada konuştum bana dediler ki çk üstüne gitme yapmaya niyeti olmasa bile aranız bozuldukça kadının iyi tavırlarından kayar ona. kıskan ama belli etme. evet arkadaşlar yeni taktiğim bu belli etmicem. hatta dün akşam başladım. nişan fotoalarımızı görmeye gittim. hepsi çok güzeldi dedim oda dedi ki sen zaten çok güzelsin ben kötü çıkmışımdır dedi yok ben zaten güzelimde sende fena değilsin dedim. başta şok oldu çünkü önceden olsa aaa çok yakışıklısın aşkım derdim.
yani artık gözümde onu çok büyütmediğimi görücek gerçekte öyle olmasa da bakalım bu işe yarıcakmı

kızlar bu taktik olayı fazla uzun sürmedi maalesef ve dün akşam yine patladım ben. kavga ettik yine işten ayrılmasını istediğimi söyledim hayatıma karışma dedi. beğenmiyosan gidersin dedi. bende ayrıldım ondan ve oda hiç aramadı sanıırım ciddi ciddi bitti

patlama noktası buydu ama olay sonraki verdiği tepkilerle çok çok büyüdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…