kıskançlık krizindeyim....

zaten başka bir kadın yüzünden sana git diyebiliyorsa o ilişki zaten bitmiş demektir
Hoş barışırsınız ama benden söylemesi
ama söylemeden de edemiyeceğim 3. şahıslar yüzünden kavga ediyorsanız ve nişanlınız size bu lafı söylüyorsa
şimdi barışsanız dahi ilerde çok daha büyük sorunlarla karşılaşırırsınız
nişanlınızdan pek koca olacak biri değil gibi geldi bana

Son düzenleyen: Moderatör:

zaten bitti canım oda akşamdan beri aramadı bende aramadım ama çok kötüyüm ben ne yapıcamı bilemiyorum kime gidiyim nasıl davranıyım. sabahtan beri iş yerinde ağlıyorum bi çözüm bulmak için ama yok oda adım atmadı zaten

Ben hala barışacağınızı düşünenlerdenim
Niyemi ; araya büyükler girer , nişanlınız bu konuyu önemsiz bir bir mesele olarak görür
Bi zaman sonra kendisi adım atmaya çalışır
Hem çok yeni ayrılığınız , kızdığı için aramıyordur
Ama en önemli sorun ayrılmanız değil
Kavga ettiğiniz konu , senin üzen canını acıtan sebep
barışsanız bile bu konuyu halledemezsiniz gibi geliyor bana
Ha halletmeye çalıştınız diyelim , kesin nişanlınızın bulduğu sizi kandıracak bir yöntemle halletmeniz olur
Biraz kafanızı dinleyin
Hem ağlamayın kıyamam , bende eski sevgilim yüzünden iş yerinde çok ağladım
Ağlamak çözüm değil

Son düzenleyen: Moderatör:

çözüm değil biliyorum ama kendime gururuma konduramıyyorum. normal şartlarda o laflardan sonra geri dönmemem lazım ama onsuz hayat nasıl olur düşünemiyorum bile. kendimi tutuyorum ama aramadığı her dakika ben bunumu hakediyorum diyorum. ben ayrılalaım dedim cvp bile vermedi bana. demekki korkmuyo

ahhh şu kadınlarr!!!!!!!!!!!!1111

hemcinslerimden nefret eder oldum nişanlı bi adama bu denli yılışmak niye!!!!

cnm sıkma sen canını düşündükçe kendini mahfedersin. anladığım kadarıyla nişanlınla durumu konuştuğun halde bu süreç bu şekilde devam ediyor. uzak durmanda fayda var yoksa ilikinize zarar gelir.

ama şunu yapabilirsin.

varsa öyle bi imkanın sende işyerinden bi arkadaşında haddinden fazla zaman geçir zorunlu gibi gösterip. o zaman seni anlar

bu saatten sonra artık geri dönüşü olabilirmi bilemiyorum ama deli oluyorum.
neden hep kadınlar erkekleri elinde tutmak için çaba harcar.
denedim umursamaz davranmayı denedim ama rol yapamıyorum maalesef.
5 gün sonra patlak verdim ve olan oldu.
o tercihini yaptı beni seçmedi ben bu saatten sonra nasıl onunla birlikte olurum.
bugün bu sebepten bana yolu gösteren bi adam evlenince ne olur bilmiyorum.
zoruma gidiyo çok ben bunumu hakediyorum emeklerimin karşılığı bumu diye.
inan buna üzülüyorum ailemi ikna edene kadar canım cıktı benim kararım dedim iyi yada kötü.
daha nişanlanalı 1 ay bile olmamışken ben nasıl derim atıcam nişanı diye. o insanlarda mafolmazmı. düşündükçe mahfoluyorum

nişan atmazsınız canım ,biraz tecrübelerıme dayanarak söyluyorum eger sevgınız kuvvetlyse ve ılıskınızde kavga hep olduysa kolay olmaz oyle vazgecmek,ben 35-40 kez atmısımdır o yuzugu,gerekli gereksiz yerlerde şaçmalayıp oraya gidelım yok gitmeyelım al ozaman yüzüğü halıne gelmiştik.mesele nişan atmak degil oyuzden senın odaklanman gereken konu şu,,
öncelıkle arayıpta nişanı bozmayalım atmayalım tarzı konuşma ona bırak bitti,al bohçanı ver takımı bilmem ne yapma.sessiz kal illakı gelecek.geldıgı zaman her konuyu bi kenara bırak ve sadece bu konuya odaklan,ne olursa olsun ne yaşarsak yaşayalım kaldıramayacagım en büyük olay bu de ve ben senın benım dışımda bi bayanla bu sekılde samımı olmana dayanamam,tıpkı senın ben yapsam dayanamayacagın gibi de.sana saygı duyuyorum benı gercekten sevıp yol arkadasın olmamı ıstıyosan,bugün var yarın yok ınsanları çevremızden temızlersın yolumuza bakarız,ama yok o kız benım yanımda olacak hersey aynı kalacak ve devam edecek diyosan daha fazla ne benı yıprat,ne de sen sıkıntı yaşa,seçim senin hayat senin de..
tamamen sakin,tamamen kızgınlıgın ve kıskanclıklarını kenara bırakarak konuşş etkılı olacaktır,önemını anlayacaktır he zaten anlamıyosa ve hersey aynı kalacaksa sen nekadar mutlu olursunkı??

Bırak nişanlılığı nasıl sevgilisi olan birisine bir kadının gönlü kayar onu bile anlamam ben.
Nişanlıysa, evliyse zaten benim için olmaması gereken biridir arkadaşlık dışında bir şey bekleyemem asla ben.
Ama öyle kadınlar var ki, ben de hemcinslerimden tiksiniyorum. Böyleleri yüzünden kaliteli kadınları da aynı sanıyorlar aynı kategoride değerlendiriyorlar.
Kadın dediğin asil olmalı, ağırlığı olması, tavrı net olmalı. Kendine düşkün olan, kendini sevene gönül vermeli başkasınınkine göz koyan adi ve basittir başka da bir şey demem ben!!!

Nişanlından 1 ay olmuş diye ayrılmamak ya da aileni üzmenden korkmak bana göre yanlış, eğer sen bu duruma kesinlikle karar vermişsen ailen mutlaka yanında olur, ileride nişanlılık dönemi uzadığında ya da evlendiğinde sonradan pişman olmak var. O nedenle sadece ailen için adım atacakken vazgeçme ailelerimiz her zaman en iyisini ister bizim için.

Ama bir pislik yüzünden bitirmek ya da enine boyuna araştırıp öğrenmeden bitirmek de yanlış yuva kurmak kolay değil, ne zorluklardan geçiyor nice evlilikler.
O yüzden hemen pes etmemek gerek ama tabii nişanlının bu durumdaki tavrıda önemli.

canım sen şu anda o kişiyle evlimisin yani aranızdaki sevgi saygı bağlılık nasıl. ben araftayım şu anda gururum git diyo kalbm kal diyo. gerçi ortada beni çağıran yada arkamdan gelende yok ya ne denilebilir ki.

nişanlımın tavrı belli dünden beri aramıyor

bende nişanlıyım henüz canım mayısta evlenıyorum,bızım ilişkimiz 3,kişilerden dolayı degılde tamamen kendı aramızdakı problemlerden laçkalaştı,daha önce açtıgım konularda var belkı okumak ıstersın bagdaştıracagın bişeyler çıkarsa..
bizim kavgalarımız en son babama yansıdı söyleyemeyecegımı sandı anlattım bende,babam ıkımızıde karsısına aldı konustu,ondan sonra durulduk bıraz,çünkü gerçekten gereksız yere sacma sapan konularda bırbırımızı sınır etmek için yarıştık.artık daha durgunuz sakiniz,evlıligi beklıyoruz,bizim ılk zamanlardakı kavgalarımızda hep o gelırdı aglardı yalvarırıdı,daha sonra bıkac kavgada ben özur dıledım sonra baktım buda kendını gerı cekıyo ben frenledım,en fazla 2 bılemedın 3 gün sabredıyodu sonra paşa paşa gelıyodu,ama hiç istifimi bozmadım ben 2-3 gün geçtikten sonra aradıgındada acmadım acsam bıle bıtmıstır deyıp rest cektım,sonra kapılara dayandı.
sevgi gercekten varsa kopmak cok zor,oyuzden diyorumkı 3,kişilerı hayatınızdan cıkarırsanız siz aranızda ne yaşarsanız yaşayın bi şekılde halloluyo ve kalıcı hasar bırakmıyo

Nişanlının tavrı daha net değil bence, dünden beri aramıyor dur daha bir gün olmuş, şimdi senin düşündüklerini kendi de düşünüyor olabilir, benzerini yani haksızlık olduğunu ona güvenmediğini falan erkekler biraz garipler :) o nedenle zor anlaşılıyorlar canımcım.

Aslında haklısın ne kadar geri çekersen kendini onlar o kadar düşüyorlar peşine ne kadar özür dilersen hep senden bekliyorlar ilginç yani ama erkek milleti böyle.
Belki biz de böyleyizdir bilemiyorum ama erkekler kesin böyle ne kadar peşlerine düşersen o kadar BEN - BEN halini takınıyorlar. Biraz da kendi haline bırakmak gerek sanırım bu durumlarda.

canlarım ikinizde haklısınız normal şartlarda ben 50 kere dayanamamış arar olurdum ama bu sefer dayandım. az önce msj atmış.
sevgimden bağlılığımda bi eksiklik varsa namertoğlu namertim ama sende sevginde bağlılığında bişey kaybettinde ararsan namertsin yazmış.
cevap yazmadım. dahada kudurucak peşime ya düşücek yada benden vazgeçicek ben bu zamana kadar çok çaba sarfettim sıra onda...

ben aileme henüz yansıtmadım bu zamana kadarda hiç yansıtmadım canım. ama dün akşam dayanamadım anneme anlattım hayırlısı olsun kızım dedii. zaten çok onaylamıyolardı sırf ben istiyorum mutlu oluyım diye kabul etmşlerdi. şimdi bu halimi görünce annem çok üzüldü. ben herşey bitene kadr yansıtmama taraftarıyım. daha nişanlanalı 1 ay olmadı ama ilk yüzüğümü çıkarttım ben bugün

bence bişey yazma dayanaMAZ arar,kolaymı öyle vazgecmek helekı nişan varsa arada ailelere biliyosa..bekle sennn

bence bişey yazma dayanaMAZ arar,kolaymı öyle vazgecmek helekı nişan varsa arada ailelere biliyosa..bekle sennn

dün akşam mesajlaştık konuşmalarında pişmanlığa dair hiçbir belirti yoktu. yani benim onun için bi değerim kalmamış onu gördüm ben yazık gerçekten yazık verdiğim senelerimin sabrımın karşılığı bu olmamalıydı.
ben napıcam şimdi nasıl yaşıcam bilmiyorum

senmı attın ılk mesajı,biz nıye böyleyız,nıye hersey boyle kötü gib tarzında bı yaklasımla senmı attın ılk mesajı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…