dün 5 gibi msj atmıştı bana canım sevgimden bağlılığımdan aşkımdan bişey kaybettiysem namertim sen istediğin kadar sessiz kal arama. ama sende aşkından sevginden bağlılığından bişey kaybedipte ararsan namertsin yazmış. bende gece msjına dayanamadım cvp verdim o kadar dayandım keşke biraz daha dayansaydım. ama o pişman değil söylediği sözlerdende. yarın sabahtan işten izin al dedim bende izin alıyım konuşalım dedim adapazarına gidicem randevum var dedi yani anlıcan konuşmaya bile yanaşmadı. yine salak gibi ben adım attım şimdi köpek gibi pişmanım. mahfetti bu adam benisenmı attın ılk mesajı,biz nıye böyleyız,nıye hersey boyle kötü gib tarzında bı yaklasımla senmı attın ılk mesajı
çok ama çok sinir bozucu!! kıskanmakta çok haklısın ama sakın nişanlının üzerine gitme bu konuda çünkü nişanlının aklından bile geçmezken kendi elinle nişanlını o kadına gönderebilirsin.. ayrıca anlamadığım şey nişanlının ailesiyle neden tanışıyo bu kadın?? bide nişanlımı öptü beni öpmedi dedin o kadar samimiler mi?? çok tehlikeli bence bu kadın dikkatli olmalısın kadını gördüğünde ondan hoşlanmadığını belli et seni sessiz bulmasın korksun..
offf canım üzülme lütfen şimdi konunun tamamını okudum bence nişanlın bi anlık sinirle öyle demiş olabilir.. ama neden bi adım atmıyo onu anlamış değilim sonuçta nişanlanmışsınız yeni sevgili değilsiniz.. yanına gelip konuşmalıydı gönlünü almalıydı :26:nişanlımın ailesiyle neden tanıştı onu bilemem canım ama nahoş şeyler olduğu ortada. kadını görme gibi bi ihtimalim yokki başka nerde görücem
offf canım üzülme lütfen şimdi konunun tamamını okudum bence nişanlın bi anlık sinirle öyle demiş olabilir.. ama neden bi adım atmıyo onu anlamış değilim sonuçta nişanlanmışsınız yeni sevgili değilsiniz.. yanına gelip konuşmalıydı gönlünü almalıydı :26:
bencede hiç arama.. acaba oda seni mi suçlu görüyo senden mi adım bekliyo, belkide oda memnun değil bu durumdan ama çalışmak zorunda olduğu için mecburen katlanıyor olabilir.. o işe girdiğinden beri değişmesinin sebebi o kadın olabilir mi acaba bunun gibi bi çok soru var akla gelen :26: bide hiç hoşuma gitmeyen şey nişanlımı öptü dedin o kadar samimiler misorunda o ya zaten kadını falan geçtim artık tek bir adım yaa tek bir adım atmadı sanırım atmayada niyeti yok. dün cvp yazdığıma pişman oldum zaten. sevdiğim adam değil o şu anda zaten bu işe girdiğinden beri bi değişik. sonu böyle olucakmış. keşke nişan olmadan olsaymış ama olmadıbundan sonra aramıcam sormucam ne yaparsa yapsın kahroluyorum ama onlaykende çok üzüyo beni ctesi ye kadar beklicem o günde sesi çıkmazsa pazar günü zaten annemle konuştum onun annesini arayıp konuşucam bittiğini ve neden bittiğini herkes öğrenicekk..
canım haklısın izmitten ist.e kadını götürüp getirmesi çok saçma kadın şikayetçi olmaz çünkü istediği bu zaten!! sen çok kızdıysan eğer sevgiline oda sinirlenmiştir bence daha fazla uzatma yoksa o kadın nişanlının aklını çelebilir belkide bu fırsatı bekliyodu.. aileleri karıştırma bence bitsin falan da deme o zaman işin içinden çıkamazsın sabret hemen karar verme.. ararsa yada msj atarsa sakince konuş.
hemen böyle düşünüp üzme kendini inşallah öyle bişey yoktur sen arasan yada msj atsan.. napcaz böyle olmuyo ya devam edelim yada herkes kendi yoluna mı falan diye, yada beklesen mi ama beklemek de çok zor şimdi napıyo ne düşünüyo diye düşünmekne arıyo nede mesaj atıyo çıldırıcam belkide o kadın çoktan aklını çeldi bile
hemen böyle düşünüp üzme kendini inşallah öyle bişey yoktur sen arasan yada msj atsan.. napcaz böyle olmuyo ya devam edelim yada herkes kendi yoluna mı falan diye, yada beklesen mi ama beklemek de çok zor şimdi napıyo ne düşünüyo diye düşünmek
evet dediğin gibi korktuğunu anlarsa hiç alttan almaz çünkü kaçan kovalanır her zaman.. ama eğer ailene bitti dersen aileler işin içine girerse ortalık daha karışır.. gerçekten durumun çok zor canım Allah yardımcın olun İnşallah düzelir.yok canım msj atsamda cvp vermez daha çok şımarır biliyorum akşam gördüüm işte sallamadı bile kendini suçlu bile görmüyo. yarın akşama kadar sabredicem. kararlıyım onu kaybetmekten korkmadığımı düşünmesini istiyorum ama çokta korkuyorum. eğer şimdi korktuğumu anlarsa bidaha asla geri adım atmıcak biliyorum o yüzden sessizim tabiki çıldrıcam ama mecburun
evet dediğin gibi korktuğunu anlarsa hiç alttan almaz çünkü kaçan kovalanır her zaman.. ama eğer ailene bitti dersen aileler işin içine girerse ortalık daha karışır.. gerçekten durumun çok zor canım Allah yardımcın olun İnşallah düzelir.
ne demek canım İnşallah en kısa sürede düzelir aranızamin canım çok teşekkür ederim desteğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?