- Konu Sahibi kahvesevenkadin
-
1. Gizli hattı olması onu ilgilendirir size ne
2. O kapalı olduğu için mecbur diğerini vermiş normal değil mi (mesela eşiniz sabah evden çıktım çık sen de diyecekse o numara kapalıysa nasıl ulaşacak
3. Hem yenge hem kız aynı anda arabaya binecek olsa o arkaya geçer de öne oturduktan sonra aaaa yenge gelmiş ben arkaya geçiyim diye niye desin oturmuş işte
4. Een en en en başında da one oturması normal. Arkaya oturunca taksi gibi oluyor sürücüye ayıp oluyor
5. Ortada sorun yok kriz falan ne biliyim bi garipsiniz
Kuzenine o numarayi vermediğini, kuzenin bilmediğini nerden biliyorsunuz belki kuzende 2si de var ama esinize verirken dusunmeden daha az aktif kullandığını vermis.İkinci telefon mevzusu şu. Kızın Kuzeni a numarasını veriyor eşime, eşim arıyor kız o telefonu da aktif kullanıyor bu arada. Neyse kız arabaya binince buna bazen ulaşılamıyor da bu numaramda var diyip veriyor. Kuzeninin falan haber yok bu numaradan. Bi de arabaya aileden biri binmesine rağmen öne kendi kuruluyor.
Kuzenine o numarayi vermediğini, kuzenin bilmediğini nerden biliyorsunuz belki kuzende 2si de var ama esinize verirken dusunmeden daha az aktif kullandığını vermis.
Ay zaten ikinci numara ne değiştirir allah askina evli amca degil ya bu kiz esinden telefon saklıyor olsun. Zaten ortada muhabbet yok bisey yok.
Ön koltuk konusunda da yorum yapamayacagim, denk gelip oturmuş olabilir ben kendi adima uzerinde durmazdim. O an o taraftaysa ay siz evlisiniz ben geceyim arkaya diyemez ya denk geldiği gibi binmiştir. Ki insan bazen arkada otururken de çekiniyor şoför muamelesi yapiyor gibi
Samimi söylüyorum abartıyorsunuz arabada yalniz da değillermiş hadi yalniz olsalar rahatsizliginizi biraz olsun anlarim.
Ya herkes de sizin eşlerinizin yolunu gözlemiyor bi sakin olun.
Ne çirkin tabir kuyruk sallamak nedir
Kiz arayıp maldivlerde şampanya patlatalım dememiş ki beni alacak mısın demiş
Ay bu ne be ıçim sisti
Kemalim yapmaz tavriniz da enteresan geldi
Kusura bakmayin aslinda acimasiz yazmak istemedim belki yazi olduğu için sert görünmüştür konuşuyor olsak sohbet havasinda biraz da size şaşırarak söylerdim bunlarıAbartıyor olabilirim diye buraya yazdım ki zaten. Pek iyi değilim şu sıralar mantıklı bakış açısına ihtiyacım vardı ondan yazdım. Bana hak verin diye değil. Acımasız olmasanız yeter. Her türlü düşünceye saygı duyarım.
Kadının kadını itham ettiği şeye bak.
Her gün kadınlar ölüyor, birileri hala diğer kadını bir şekilde etiketleme peşinde. Hep de aynı laf, eşime güveniyorum ama kuyruk sallıyorlar. Arkadaş bu kuyruk sallama işini de hep en iyi siz biliyorsunuz. Neyin kuyruk sallama(?) olduğunu neyin olmadığını şak diye nasıl anlıyorsunuz maşallah.
Vay efendim iki hat kullanmış, isterse 3 kullanır isterse 5. Faturasını sen mi ödüyorsun?
Eşiniz rahatsız olduğunuzu biliyorsa götürmeyi kabul etmesin? Adamı etiketlemiyorum yanlış anlamayın. Götürmesinde absürd bir durum zaten yok. Ama biri elini taşın altına koyacaksa bu hiçbir şeyden haberi olmayan x kişisi değil, yanınızdaki olmalı.
Kuyruk sallama nedir ya?
Kiz bence rahatsiz edici bir harekette bulunmamis. Muhtemelen biri kendi kisisel telefonu.
Ben abarttiginizi dusunuyorum.
Tamam esimin birakmasindan ben de rahatsiz olurdum orasi tamam. Ama sadece 1 gun birakti demissiniz. Esiniz kendisi de rahatsiz olmus belli ki.
Kizi burada bu sekil lanse etmeniz hos degil.
Evet tüm evli , bekar , boşanmış kadınlar sizin kocişinizin peşinde ..
Nasıl bir kadınsın ki tanimadigin , bir kere bile görüşmediğin hemcinsin hakkında kuyruk sallayan diye yaftalama yapıyorsun ????
Bir de hamile olabilirim ibaresi bırakıyorsun ki yaniki suçu atacak bir yer olmalı muhakkak yoksa kim der ben ona buna satasirim oturduğum yerden , hafif vizyon sorunum var , evlendim o kocis benim ulan diye haklısın ...
Sabah sabah midem ekşidi ayıp ya ..
Tek suç arabaya binmesi ve telefon vermesi neredeyse yollu demediginiz kalmış pessss...
Olay eşim değil bu arada evli bi adama böyle kuyruk sallayıp gizli saklı ikinci numarasını vermeye çalışa
hanımefendi tek suçunun bu olduğunu nereden biliyorsunuz. Huzursuz ettiği de yazmadığım şeyler olabilir mi mesela ki ufak bi bahsetmişim bile.
İki numarasını da kullanıyorsa gizli hat gibi değildirler ya yürümek istese tek hattan da yürür bence onunla ilgisi var gibi gelmedi banaYani gizli bir hattı olması kızın, ikinci bir telefonu olması ve sanki eşim ona her dakika ulaşmak isteyecek gibi ikinci numarasını vermeye çalışması. Arabaya eşimin ailesinden biri olmasına rağmen ön koltuğa çivi çakması.
Ya benim eşim iş çıkışı birini alır bırakır sabah yol üstüyse diğerini alır, ben mi çok gevşeğim benim koca mı çirkin bişe ,kimse yazmıyor adama anlamadım, zaten kimsenin arabasına binmem de böyle kocişko meraklılarını görünce kimseye selam dahi vermemek lazım diyorum,adamın adını çıkarırsınız bu kıskançlıkla.
Ayrıca şu kadar güvenmediğiniz adamdan çocuk yapmayın, lohusalığı var gebeliği var çatlarsınız kıskançlıktan o dönemlerde
Alnı öpülesi bir cevap..Kadının kadını itham ettiği şeye bak.
Her gün kadınlar ölüyor, birileri hala diğer kadını bir şekilde etiketleme peşinde. Hep de aynı laf, eşime güveniyorum ama kuyruk sallıyorlar. Arkadaş bu kuyruk sallama işini de hep en iyi siz biliyorsunuz. Neyin kuyruk sallama(?) olduğunu neyin olmadığını şak diye nasıl anlıyorsunuz maşallah.
Vay efendim iki hat kullanmış, isterse 3 kullanır isterse 5. Faturasını sen mi ödüyorsun?
Eşiniz rahatsız olduğunuzu biliyorsa götürmeyi kabul etmesin? Adamı etiketlemiyorum yanlış anlamayın. Götürmesinde absürd bir durum zaten yok. Ama biri elini taşın altına koyacaksa bu hiçbir şeyden haberi olmayan x kişisi değil, yanınızdaki olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?