- 7 Ocak 2016
- 10.355
- 49.963
- 598
- Konu Sahibi kahvesevenkadin
-
Olamaz kiviriyorsun çünkü şu an .
Alt tarafı bir kere bırakmış neyi huzursuz edecek .
Erkek arkadaşına hesap odetmesinden size ne ?
Arkadaşlar merhaba,
Normalde içimde çözmeye çalışırım ama üç gündür cidden kendini bilmez bir kızın yüzünden uykularım kaçtı. Eşimin arkadaşının kuzeni geçici olarak onların şirkette çalışıyormuş. Arkadaşının işi çıktığı için bu kızı alıp bırakmasını rica etmiş arkadaşı eşim de kabul etmiş. Hadi bu kısma kadar eyvallah ki bundan da hoşlanmadım neyse eşime numarasını da vermiş arkadaşı eşim sabah aramış kız açmamış telefonu. Sonra açmış falan neyse kız ikinci telefonunu çıkarmış eşime numarasını vermiş arabaya binince, o telefonum kapalı oluyor da beni buradan arayabilirsin gibi. Bu arada eşime sonuna kadar güveniyorum çünkü bunları o anlatıyor. Sonra eşim akşam bırakmadı erken çıkmış eve geldi. Akşam yemek yedik oturuyoruz, arıyor beni alacak mısın yarın sabah diye. Eşim de benim işim var başkası da alabilir dedi sonra bana haber verirsin o zaman diyor. Neyse kız iki telefonuna da eşimin numarasını da eklemiş profil resimlerinden farkettim. Buna inanılmaz sinirlendim. Olay eşim değil bu arada evli bi adama böyle imada bulunup gizli saklı ikinci numarasını vermeye çalışanlar. Yoksa eşim, işten eve evden işe. Telefonuna çoğu zaman bakmaz bile. Biri bir şey desin anlatır, bir şey olsun anlatır. Bu arada bu kız bunların şirkette bi çocukla da takılmış, hesabı çocuğa yıkmalar falan öyle para göz durumlarda yaşamış yani. Sizce ben ne yapmalıyım, eşim numarasını falan sildi bu arada bi daha alıp bırakmayacağım sonuçta lazım olmayacak diye.
Bu arada belirteyim kuzeni kızın tek bir numarasını veriyor, kız sonra arabaya biner binmez ikinci bir telefonu daha varmış bunun numarasını veriyor. Bu telefonuma hep bakıyorum gibisinden.
Bu arada bu ay covid çıktığından beri ilk defa korunmayı bıraktık, gerçi korunmasak da olmuyordu ama neyse bata 6 gün kaldı ve onun gerginliği de var üstümde.
Yanlış bi tabir kullandım sinirle onu düzelttim. Yanlış anlayan arkadaşlar olduysa da özür dilerim.
Hesap ödetmesi değil yazmadım diyorum oğlan kaçmış kızdan. Eşime karşı tutumu da hoşuma gitmedi.
Bencede krize girrmişsiniz acil toparlanmanız lazım, mantıklı değil bu düşünceler
Tabi ki ben de oyle dusunuyorum.Kuyruk sallama konusunda haklısınız bir anlık sinirle yazdım.
Telefon konusunda da iki telefonu da açıkken ve eşimin hangi telefonu aradığını bilmesine rağmen tutup ikinci numarasını yangından mal kaçırır gibi vermesi.
Ben empatiye çok önem veririm ve başkasının özellikle evli insanların huzurunu asla kaçırmak istemediğim için ona göre mesafe ayarlarım.
Kocam kocam kocam insan kendine bu kadar güvenemiyor ya, başka bir ananın doğurduğu çiğ süt emmiş bir insan evladına bu kadar güvenmek. pes yani.
Amaaaan. Ben de bi şey oldu sandım. Dumanla haberleşecek değillerya tabi ki telefon numarasını kaydedecek. Sabah alır mısın diye sorması gerekiyo çünkü müneccim değilse eğer onun yerine başının çaresine bakmak için başka bi ulaşım bulmalı. Sabah bekledim bekledim gelmedin diye araması daha mi iyi. Hayatı kendinize bu kadar yorucu kılmayın nolur.
İkinci telefonunun gizli hat olduğunu nereden biliyorsunuz ? Siz bence anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız.Yani gizli bir hattı olması kızın, ikinci bir telefonu olması ve sanki eşim ona her dakika ulaşmak isteyecek gibi ikinci numarasını vermeye çalışması. Arabaya eşimin ailesinden biri olmasına rağmen ön koltuğa çivi çakması.
Evli bir erkeğin arabasına eğer çok zor durumda kalmadıysam binmek istemem.Eşinin rahatsız olabileceğini düşünürüm.Otobüs var,taksi var,dolmuş var.Kötü bir niyeti olmasa bile insanları şöför olarak kullanmak hoş değil.Kızın yaptığı yanlış o binmek istememeliydi.Eşiniz kuzeninize mahcup durumda kalmamak için kabul etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?