Kıskançlık krizlerim bitmiyor...

Bir ay kadar gittim canım aslında. Bundan önce de psikiyatriye gitmiştim. O zamanlar sevgilim yoktu. İlaçların etkisiyle hapları içtim. İntihar ediyodum aklımca. Tabi sonra annemi uyandırdım. Acil mide yıkama vs.. O zamandan beri gitmek istemiyorum. Zorla gidiyorum. Son gittiğim de her hafta 100 liramı alınca iyice bi soğudum. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevgilimin vermesi gereken stajlar var canım. Tıp fakültesinde sevgilim son yılı olucak insallah. Amacı eğitim. Başka bir amacı yok çok şükür.

amaçla sonuç her zaman örtüşmeyebilir. şartlarr... kısacası kıskanmakta haklısın. oralarda neler dönüyor nelerrr...

Romantik italya tatili :))

Şöyle düşün, önünde çok güzel bi yemek var ve odada senden başka kimse yok. Ama yemek bi başkasına ait, gel gör ki sende çok acıktın... Yanında yiyebileceğin bi yemek yok. Ne yapardın?

Anladın di mi şekerim?

Yani?

Ama sen çok kötü yerden girmişsin olaya ki:26:

Sen içini ferah tut canım.. Güveniyorsan gerisi önemli değil.. Yapmak isteyen burda da yapar illa biryerlere gitmesine gerek yok..

Sen içini ferah tut canım.. Güveniyorsan gerisi önemli değil.. Yapmak isteyen burda da yapar illa biryerlere gitmesine gerek yok..

Güveniyorum tabi ki Cerencim. Ama insan yine de kötü hissediyo. Uzak sonuçta. Yani bir belirsizlik var. Yorum yazan da sağolsun içime su serpti. Yok ya bu konu hakkınd yazmayacağım buraya bi daha. Moralim iyice bozuluyor. Sana yazarım özelden istersen.

Tabiki yaz canım her zaman yazabilirsin =) Kötü olursun tabi olmaz mısın.. Bir yerlere çay içmeye çıktıklarında bile merak ediyor insan.. Belirsizlik olur soru işaretleri olur bunların hepsi çok çok normal ama sen böyle düşünüyorsun diye olacak değil ya sıkma canını.. O kızla burada da görüşüyorlar olsa bu zamana kadar olurdu diye düşünüyorum insanın içinde olsun bence yer ve zaman farketmez..

Teşekkür edermmm canım benim.. Ben de senin gibi düşünüyorum. Olsaydı şimdiye kadar olurdu yani. Ben yokken de. Hem o kız sevgilimin arkadasının eski sevgilisi. Yani öyle olmsaa bile zaten olmaz. Ben güveniyorum. Rabbim şaşırtmasın. Korusun gözetsin ..

tatlım 1 ayda düzelten psikolog olsaydı şu an çok ünlü olmuş, 100 liraya değil 100000 dolara seans ücreti alıyor olurdu.
mecburen vereceksin o parayı, senin sağlığından önemli mi?

Canim ne kadar kötü yorumlar yapilmis hic aldirma erasmusa tatil demek ne demektir ya tabiki farklı bi ülke yeni yerler insanlar gezilir eğlenilir ama insana çok şey katiyo az da olsa birşeyler ogreniliyo.sevgilini boyle bir şeyden mahrum etme ve sonuna kadar güven. Aldatmak için İtalyaya gitmeye gerek yok burada da yapar yapacagini sana caktirmadan içinde varsa. Tabiki uzulmekte kiskanmakta haklisin ama burada söylenenlere aldirma güven sevgiline.

Bence kafana takma, erkek arkadaşınla güven dolu bir ilişkiniz varsa kıskançlık belirtileri gösterip onu kendinden uzaklaştırma. Bir erkeğin kafasında aldatmak varsa, ilişkisinden memnun değilse, İtalya'ya gitmeyi beklemez her an her yerde bunu yapabilir, aldatmışsa da ilişkide sorun var demektir. 3 yıllık mutlu bir ilişkin varsa ve ona güveniyorsan sadece destek ver, sık sık internetten görüşün, arayı soğutma, 5 ay süre çok değil, gelip geçer kavuşursunuz :)

Canım.. Çok teşekkür ederim güzel yorumun için. İnsanlar bazen böyle. Karsıdakinin ne düşünüceğini bilmeden konusabiliyolar. Ben sevgilime güveniyorum. Ama ilk defa bu kadar uzakta kalıcaz o yüzden biraz böyle yapıyorum. Gitsin gezsin tabi ki. Bn mutlu olurum. Hayırla gidip gelsin inşallah :)

İnşallah canımm :) daha da az bi süre. 3 aycık :)) beni çok seviyo. Ben de onu çok seviyorum. Allahım utandırmasın. Gider gelir inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…