Kıskançlık krizlerim bitmiyor...

Lanet olası duygu ya. Eritiyo yemin ederim beni. Ölesim geliyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayrıyken tek bi kızın fotoğrafını beğenmesine saatlerce ağladığım oldu zaten sürekli gözlerim dolu haldeyim. İçim içimi yiyor,yedikçe tersliyorum. bi kızla bırak aynı ortamda olmasını telefonunda numarasının olmasını bile hazmedemiyorum.

bence çok mutlu olman lazım, sonuçta üniversiteye kapağı attım hadi yan gelip yatayım şeklinde düşünen bir erkek arkadaşın yok,
erasmus da sonuçta tüm üni öğrencilerine kapıyı açmış değil çocuk o kıstasları geçmiş çalışkan demek
Yerinde olsam o kız arkadaşıyla daha çok yakın olurdum, korusun kollasın ama yine de kıskanacak bi durum yok bence,
uzaklığın getirdiği bi özlem olabilir o kadar, allah kavuştursun şimdiden

Napıcaz ya. Olmuyo böylee. Telefonunda kızların numarası da var. Mesajlasabilirde. Ama niye beni fitil eder ki bu durum. O beni seviyo ya. Bu kıt aklım niye bunu kabul etmiyo. Niyee. Of. Delirmek üzereyim

Amin canım Allah razı olsun :) kız da sevmiş beni zaten. Ama ona oğuzhanı kıskandığımı bu yüzden bazen tartıstığımızı belli etmek de istemiyorum. Yani sevgilisini kıskanıyo. Ne kadar aciz demesin :/

hiç bilmiyorum nasıl gidicek bu böyle diye valla. kuzenlerini bile kaldıramıyorum. bi kızla konuştuğunu duysam, biriyle bi yere gitse,benle konuşmayıp bi erkek arkadaşıyla yazışsa resmen sinirden kuduruyorum. Sorun kimde,nasıl olmalı onuda seçemiyorum...

Sorun bizde kesinlikle. Onlarda insan sonucta. İletişim kurabilen varlıklar. Biz onları bi kafese hapsedip sadece bize ait olmalarını istiyoruz. Bu mümkün değil..

Sen birlikte gittigi kizida cok kiskaniyorsun, suphe uyandiran birsey olmadigina gore sirf cinsiyetinden mi bu kiskancligin? Ben bu asiri kiskancligi gercekten anlayamiyorum. Uc ayligina baska bir ulkeye baska ortamlara girecek olmasinda ne var ki. Gitsin gorsun gezsin bu cok guzel birsey. Gittigi yerin keyfini cikarsin, ben olsam kskanacagima destekler tesvik ederdim. Sen evet onun kiz arkadasisin ama onu kisitlama hakkin yok bence. Birsey yapacaksa zaten yapar ve asla haberin bile olmaz. Yapacak biri degilse bu cizmis oldugun guvensiz dirdirci profille farkinda olmadan kendinden uzaklastirirsin ve bir gun off be ne cekicem ben bunu der ve patlar zaten. Watsupini faceini falan bu kadar didik didik kontrol etme bence, hayatinin merkezine bu kadar oturtma. Ne kadar relax olursan o kadar guzel olur iliskin

Gerçekten hayatımın merkezinde. Bşey olsa tartışsak tamam. Ölüyorum nefesim kesliyo. Biliyorum doğru değil ama. Başarmak için ço çaba harcıyorum. Artık ona çok ço yansımamaya calısıyorum. Burda size dert yanıyorum. Sağolun var olun ..

Lanet olası duygu ya. Eritiyo yemin ederim beni. Ölesim geliyo

canım senin bu duyguların çok fazla.. tamam her insan biraz kıskanır, merak eder, vs. ama.. seninki aşırı... bence psikolojik yardım almalısın kesinlikle.. yoksa kendini mahvedeceksin...

canım senin bu duyguların çok fazla.. tamam her insan biraz kıskanır, merak eder, vs. ama.. seninki aşırı... bence psikolojik yardım almalısın kesinlikle.. yoksa kendini mahvedeceksin...

Aldım zaten. Danışmanımın da dedği niye kıskanıyorsun. Bu sağlıklı değil. Bunlar çok normal vs vs. Bunları bende biliyorum. Ama engel olamıyorum ki.

benim 4-5 ay önce açtığım konuya ne çok benziyor benimde erkek arkadaşım gitti hatta yarın geliyor onun bitti temelli atlattık biz darısı sana diyorum ama allah yardımcında olsun diyorum
kesinlikle önemseme takmıyormuş gibi davran başkada yapcak bişey yok guvenmekten başka simdi diyorumki basta ne salak salak üzülmüşüm bizim için hayırlısı oldu orda çok rahat ders verdi ve okulu uzamadan bitti artılarını duşun elinden geliyorsa sende git yada arada gelme fırsatı varsa gelsin benimkiyle çok dalga geçtiler erasmusa gidip 1 ayını tr de geçirmişti
çevreye kapa kulağını ve sevgilinle ordayken aranı asla bozma seviyorsa elinden gelen özveriyi göstercektir sana zaten

İnşallah :) yani erasmusla
Gittiği için iki üç ay erken dönücek okuduğu şehirden evine. Avantaj bu. Gittikten sonra bayram için türkiyeye gelicek ama bnm yanına gitmem imkansız. Bayram için geliyo. Onun da yanıma geleceğini sanmıyorum. Mesafeler var. İnsanlar çok uzun zaman ayrı kalıyorlar. Sağlıklı olsun da. Gecer zaman bi şekilde. Yeterki sevgimiz saygımız eksilmesin

Sevgilim uyudu şimdi. Sabah okuması için ona uzun anlamlı bir mesaj mı atsam. Az önce yine sorgulamaya başladın falan dedi. Watsappta konuşuyoduk. Çevrimdışıyken bana yazı yaAbildi. Nasıl oldu program falan mı dedim. Çevrimiçi olsam suç olmasam suç dedi. Program falan yok dedi. Kötü hissettim.

“Kıskanmayı bile unutmak. Onu mutlu eden her şeyi ve herkesi sevmek. O noktada sahiplenmek biter, saf aşk kalır.”

Kardeşimin Hikayesi – Zülfü Livaneli

Bu kadar sevebilmeli demek ki. Seviyoruz elbet. Bencillik benim ki

danismana degil psikologa gitmek lazim. hicbir psikolog bunlar saglikli degil falan demez.

danismana degil psikologa gitmek lazim. hicbir psikolog bunlar saglikli degil falan demez.

Danışman derken psikolog demek istedim. Gittim. Neden böyle oluyo dedi. Derine inmeye calıştı. Yukarda yazmıstım. Önceden böyle oldu diye dedim. Yanlış anlasılma dedi. Birşey olmayacağını söyledi. Karşı tarafında hayatını mahfetmek deil de tabir eedemiyorum. İşte konuştu. Falan..

bence daha iyi bir psikolog bulup 3-4 ay duzenli gitsen cozersin bu problemi. sorun daha derin olur boyle durumlarda, tanisma faslindan sonra psikolog sevgilinle ilgili sorular sormaz bence. aile ve ergenlik donemiyle ilgili seyler sorar. biraz arastir psikolog sonra da sabredersen olur.

erasmus'u egitim zannedenler var hala sevgilin oraya egitim amacıyla gidiyor olabilir ama tatil erasmus'un olayı tatil ya. erasmus dönüşü nabıcak, atomu mu parçalayacak sanki. gidip partilerde içip içip gelecek, ortamlara akacak, kızlı erkekli evlerde sosyalleşecek yanındaki kızı da begeniyorsa onunla bir şeyler yaşayabilir, dikkat. ama genelde hazır yurt dışına çıkmışken bizim kızlara bakmazlar orada, yabancılarla sıkı fıkı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…