• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık mantığımı yedi

eşim o kdar profesyonel bi yalancıymışki aylardır benim gözlerime baka baka yalan söylüyomuş..kızlar kimseyi kışkırtmak istemem ama içinize bi şüphe düştügünde mutlaka üstüne gidin...ben bide kendimi suçluyordum paranoyak oldum diye günlerdir deli gibi araştırdım ve sonuca ulaştım...iğreniyorum kendimden bu kadar iğrenç bir yaratıkla bir tutulduğum için...

Hayirdir?
Allah yardimciniz olsun

artık o kadar dolmuşum ki mantıksız cümlelerle içimden geldiği gibi yazmışım...özetle eşime karşı inanılmaz bir güvensizlik duyuyorum her şeyinden şüpheleniyorum her lafı yalan diye düşünüyorum.resmen ızdırap çekiyorum onada çektiriyorum..ben böyle bir kadın değildim...bu durumu aşmak yeniden kendime olan güvenimi kazanmak istiyorum...

Hemen bir uzmandan yardım alın derim ben.Allah korusun boşanmaya kadar gider bu iş.Empati yapıp kendinizi eşinizin yerine koyun ne hissederdiniz ya da ne kadar dayanabilirdiniz bu duruma ki erkekler bizden daha az sabırlıdır bunu da unutmayın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence bir uzmana danışın, bunun çok kolay tedavileri var diye biliyorum. kıskançlık gerçekten insanı kemiren bişey. bu şekilde yaşamak sizi hem mutsuz hem hasta eder.

Back
X