tipik özgüvensiz,ilgi sömürücü insan tipiymiş arkadaşınız

sürekli bir ispat peşinde, herkes beni övsün,en iyi ben olayım... aşağılık kompleksi olan insanlar böyle yapıyor genelde. ağızları iyi laf yapar ama boş laf yapar. siz ilgilenmeyince kızıp sizden ilgi beklemesi?
ben diyorum size,sizinle arkadaşlık etmesinin tek sebebi ona göre daha sessiz olmanız ve mizacınızın yumuşak olması . sizin üzerinizden kendini tatmin etme peşinde. vazgeçtim tüm laflarımı geri aldım. gidip de hiiiiçbir şeycik demeyin ona. bırakın kendi kendine triplensin. böyle tiplere prim vermediğinizde önce daha da bi palazlanırlar,baktı yine takmıyorsunuz, tıpış tıpış yola gelirler. gerçekten çok sinirlendim şu an. yani çalışıyorsanız belli bir yaştasınız demek ki,azıcık olgun olun,insan olun değil mi? ama yok,gerçekten insanlar kendilerinin dünyanın merkezinde zannediyorlar. ''hep bana versinler ama ben hiçbir şey vermeyeyim'' oldu canım!
yani şöyle düşünün yeri geliyor kocanızla,annenizle babanızla tartışıyorsunuz ama bu kadar kafanıza takmıyorsunuz,kendinizi üzmüyorsunuz, ki bu insanlar sizin ''canınız'' . şimdi durum böyleyken bu kadına bu kadar üzülüp içerlenip kafaya takmaya değer mi? o bu kadar düşünülmeyi bile hak etmiyor gerçekten. giden saniyelerimiz geri gelmiyor,dünya dönüyor,siz hak etmeyen birisi için canınızı sıktığınızla kalıyorsunuz. vallahi diğer üyelerimizin de dediği gibi,hiç takmayın,görmezden gelin. bu ona yetecektir zaten.
ama haklısınız sinek de küçük ama mide bulandırıyor. sizi anlıyorum. ama hak etmeyen insanlara üzülmemeyi öğreneceksiniz,hassas ve naif ruhlu birisiniz anladığım kadarıyla.. bu yüzden sizin gibi insanların bunu öğrenme süreci daha sancılı ve kırıcı oluyor biliyorum

ama öğrendiğinizde üstünüzden nasıl büyük bir yükün kalktığını,özgüveninizin nasıl yerine geldiğini fark edeceksiniz ve kendine değer vermek ne de güzel şeymiş diyeceksiniz.
dik durun vazgeçmeyin, herkes haddini bilecek kimsenin kum torbası olmak için gelmedik bu dünyaya

ay ne uzattım, tamam sustum