- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi cennetyarim
mesajlar benim hiç hoşuma gitmedi ki normal bir ilişki olsa aman kardeşler arasına girmeyin derdim fakat aşkım bebeğim seninle yaşayalım ne demek ya? ben kız kardeşlerime bile en fazlan ''bitanem napıyosunuz nasılsınız sizi çok özledim'' diye mesaj atarım, seninle yaşamak istiyorum aşkım ancak sevgiliye atılır, ablaya atılacak mesaj değildir, zaten 40 yaşında diyorsunuz bekar diyorsunuz evlen dediğimde bana kızdı diyorsunuz, affınıza sığınarak söylüyorum ki, bu kadın kardeşine aşık ve eşinizi de yoldan çıkaracak sizden soğutacak bu davranışlarıyla, kardeşiyle bu sapık ve iğrenç ilişkisini siz boşanınca devam ettirecek rahat rahat amacı bu, eşinizi bu durumdan kurtarın derim, o küçük olduğu için ablasının onu büyüttüğüne inandığı için onun istismarlarına göz yummuş olabilir hatta eşiniz küçükken bu kadın eşinizi kullanmış da olabilir, bu sebeple bir bağımlılık olabilir, eşinizi psikologa götürün belki ona anlatabilir derdini ya da siz açıkca konusun eşinizle, ensest ilişkiler yaşanan ama saklanan şeyler genelde, kimseye anlatılmaz fakat böyle mesajı yakalayınca da annen gibi görüyorsun olabilir yerine, ben olsam bu mesajı atıyorsan git ablanla yat birtane de çocuk yapın mutlu olun ben çekilirim aranızdan derim, hastalıklı ilişkilerini başka türlü içimde tutamam, annesi gibi görüyor savunmasını kim yapıyorsa onun da ağzını yüzünü kırasım geldi, hangi evli erkek annesine seninle yaşamak istiyorum aşkım diyor ya ailece kafayı yemişler bunlar. Eşinle konuş kurtar onu bu abladan lütfen, ablanla telefonda sevişmene göz yumamam, ''bizim kızımız da oğlumuza aşkımmı diyecek, nasıl insan içine çıkarız, ben böyle bir aile istemiyorum'' de evi terket istersen ama bir şekilde onu uzaklaştır bu kadından, seni de eşini de mahvetmeden önce.
Son düzenleme: